Horoskop za vaš znak – Vaga

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

HOROSKOP ZA VAŠ PODZNAK U VAGI

VAGA (23.9.- 23.10.)

20.10.2023.

Naglašeno je astrološko polje ličnosti sa Merkurom koji vam daje jaku logiku i Sunce koje vam daje enegičnost ali Mars u drugoj kući novca i posla odvlači vašu pažnju i vi ćete pokušati da uspostavite dobru komunikaciju sa jednim Ovnom ili Škorpijom da biste započeli nov posao.

 

Dnevni horoskop      Dnevni horoskop za nju i njega


 

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2023.

Mesečeve faze
6.oktobra u polju karijere donosi nove poslovne šanse od jednog Raka ili nekog Ovna.NEko pokupašava da vam se nametne kao autoritet.
14. oktobra -mlad Mesec i pomračenje Sunce u polju ličnosti donosi saznanje o potrebi da napravite ozbiljan zaokret u stilu života da više sebe ne opterećujete neoptrebnim brigama nego da se posvetite samo onome što vam pričinjava zadovoljstvo.
22.-prva Mesečeva četvrt na kraju Jarca u polju porodice donosi tenziju, sklonost ka povredama i mogućnost povećih izdataka jer ste skloni da ulažete novac u ešto smatrate isplativim ali je pitanje da li ćete u tom uspeti u onoj meri u kojoj želite.
28.- pun Mesec u fazi pomračenja u polju javnosti i prijatelja donosi nedovoljnu spremnost da prihvatite savete onih koji smatrau da su mnogo mudriji i iskusnii od vas. Karijera kreće uzlaznom linijom.

Tokom ovog meseca Merkur je u polju ličnsti a Venera će 9.ući u polje tajni i vi ćete biti prilično podozrivi prema onima koji pokušavaju da vas nagovore na nešto što vam ne odgovara. Moguć je put u inostranstvo i bilo bi dobro ako bi to bile neke udaljene destinacije na koje odavano želite da odete.