Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

NEDELJNI HOROSKOP

 

Horoskop za period od.godine 8.-15.9.2014.

 

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Posao- Tokom perioda Mesec kreće iz faze punog Meseca iz Riba i prelazi preko vašeg znaka donoseći neke nove mogućnosti na poslovnom planu.Veoma ste praktični i spremni da dobro razmislite o svim mogućnostima koje vam se pružaju u radu sa osobama koje su vrhunski bankarski stručnjaci.Ulazak Marsa u Strelca donosi neke nove mogućnosti u sferi rada sa strancima.

Ljubav- Nemojte se opterećivati grižom savesti ili nostalgičnim osećanjima, pokušajte da budete što je moguće trezveniji kada je u pitanju ljubav iz prošlosti. Malo toga možete da popravite ali nije isključeno da ponovni susret donse strasteno veče ili dva. Da li će se nastaviti zavisi od toga ko je od vas dvoje slobodan.Asteroid Harmonija u Ribama omogućava vam da sebi obezbedite psihički mir.

Zdravlje- Bavite se sportom.


BIK (21.4.-21.5.)

Posao- Uzbudljiv period je pred vama jer vam se otvaraju neke nove mogućnosti u radu sa Ribama od kojih ste na neki način digli ruke. Želite da se iskažete u poslu u kome je potrebno da dođe do izražaja vaše iskustvo i jedan vodeni znak će vam u tome pomoći. Pitajte Jarca za savet ako imate problem sa novcem ili ako ne znate kako da rešite dilemu u vezi sa ulaganjem novca.Dobra pozicija Venere omogućava vam da imate sreću na lutriji.

Ljubav- Romantičan period je pred vama i možete se sresti sa nekim koga niste imali prilike da vidite izvesno vreme i bićete veoma obradovani, naročito ako se radi o Devici, Biku, Jarcu ili Ribama.Pun Mesec početkom peroda donosi prijatne momenete u društvu osobe sa kojom vam je uvek bilo prijatno u društvu, moguće da se radi o umetniku.Mnogi predstavnici vašeg znaka mogu doći u iskušenje da uđu u tajnu vezu sa strancem jer Mars ulazi u Strelca gde se nalazi asteroid Karma.

Zdravlje- Nesanica.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao- Toliko toga želite da uradite, a jednostavno vam se ne da ili strepite da biste mogli biti neuspešni. Pokušavate da se izborite za ono do čega vam je stalo a da pri tom niste sigurni da vam je finansijska situacija stabilna.To se odnosi naročito na mlade koji žele da započnu privatan biznis. Mougće manje povećanje prihoda ili obećanje da će se to dogoditi, bilo preko stalnog honorara ili preko nekog vanrednog posla

Ljubav -Ljubomorni ste a pokušavate da to sakrijete.Niste svesni do koje mere nervirate partnera svojim stavom i principijelnošću.Trudite se da mu se nametnete i da mu date na znanje da ste dominantni a u stvari u velikoj meri zavisite od njega.Trudite se da nađete način kako da rešite problem, moguće u vezi sa    zajedničkim nekretninama.Fortuna vam pomaže da uspostavite dobru komunikaciju sa Devicom.

Zdravlje – Ne bi bilo loše da odete na neku kontrolu.RAK (21.6. - 22.7.)       

Posao- Stalni saradnik je veoma zahtevan. Ako se radi o šefu, prilično je nervozan i veoma ambiciozan i zato pokušajte da mu budete desna ruka u poslu, biće vam više nego zahvalan. Trebalo bi da potražite neki dopunski posao preko Škorpije u okviru partnerskih odnosa. Neki aranžman koji ste napravili još pre nekoliko godina i dalje vam donosi dobit

Ljubav- Osećate se prilično dobro u društvu stalnog partnera, naročtio ako ste između 5 i 7 godina u vezi. Oni koji su na pragu neke nove ljubavi, trebalo bi da sačekaju da vide šta ona druga strana ima “u ponudi”.Dobijate poziv da se sretnete u društvu sa Ribama koje su doputovale iz inostranstva i ako se radi o umetnicima ili sportistima, na pravom ste putu da doživite romansu.

Zdravlje Vodite uredniji život.


LAV (23.7.-22.8.)

Posao- Sve što ste očekivali da se dogodi izgleda kao da je uz velike napore krenulo da se dešava. Ne dozvoljavate nikom da vam se meša u poslove.Ništa nije izgubljno čak i ako su pred vama veliki naporni, naročito ako vam se dopada ideja o nekom novom poslu ili očekujete poziv iz inostranstva. Smanijte troškove ako ikako možete. Da li ste sigurni da ste sve otplatili i isplatili.

Ljubav- Stalni partner vam  verovatno nešto prebacuje, da nemate dovoljno vremena za njega. Onaj drugi, nestalan, neko ko se nikako ne izjašnjava, očekuje od vas neku vrstu obećanja. Na kraćem putu, blic avantura može da bude muka na duže staze. Mlađem članu porodice moraćete da udovoljite da bi vas ostavio na miru.  Asteroid Amor i Fortuna pomažu vam da se lakše snađete u vezi sa nekim konvencionalnim znakom.

Zdravlje – Ostavite duvan i više se šetajte.


DEVICA (23.8. - 22.9.)            

Posao- -Želećete više od onoga što je realno.U ljutnji možete reći nešto što ne mislite.Tražite razlog da za svađu sa najbližim saradnikom. Rasejani ste i sve vaše misli su usmerene na zaradu posebno u domenu trgovine. Nemojte zaključivati nove ugovore.Dobijate ponude za vanredni posao koji bi u roku od dve tri nedelje trebalo da se isplati. Ako je u vezi sa medijima, prihvatite.

Ljubav – Očekujete poziv od osobe koja ne živi u vašem mestu.Došlo je vreme akcije.Trebalo bi da napravite prvi korak ka osobi koja vam se dopada.Moguće je da živi na Bliskom Istoku.Pozovite je.I vi i vaš partner skloni ste raspravama a njima se pridruže svi članovi porodice i onda problem dobije poveće razmere. Imate način da rešite odnos sa jednom Vagom ili Ovnom. Karma iz Strelca donosi susret na putu.

Zdravlje – Razmislite o dijeti.VAGA (23.9. - 22.10.)   

Posao- -Budite oprezni u partnerskim odnosima sa Ribama ili Devicama. Inostranstvo vam donosi dobit,kao i svaka vrsta putovanja,poslovna ili iz privatnih razloga. Ne započinjite nov posao sa mladim ženama, ma kog pola da ste.Predstoje razgovori o mogućem vrlo unosnom poslu ili o partnerskoj saradnji. Možete biti više nego uspešni u tome, ali samo uz veliki oprez.

Ljubav- Vašem znaku ide najbolje na polju ljubavi. Prilično površno pristupate svemu što se tiče vaših emocija i time sebe štedite nepotrebnog nerviranja. Može vam se svideti sportista ili vrlo ambiciozna osoba nezgodne naravi.Obradovaće vas poseta mlađe rođake koja vam može doneti lepe vesti ili lepe poklone. Moguć je sjajan provod u njenom društvu. Harmonija iz Riba pomaže onim neodlučnim da donesu odluku koja bi mogla biti veoma bitna za vezu sa Rakom.

Zdravlje – Pazite se moguće povrede.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao- Čini vam se kao da se mnogo toga dešava što ne možete da dovoljno brzo pratite ili da nemate dovoljno pouzdane saradnike. Postoje osobe koje vam nešto obećavaju ali nikako da to i ispune. Nemojte se previše brinuti, situacija će se nekako već rešiti, osim ako radite u privatnoj firmi. Imate utisak da biste mogli biti prevareni ili da neko želi da vas iskoristi, provocira da bi mogao da komentariše vaše prihode.

Ljubav- Stalni partner je i dalje nečim nezadovoljan ili prilično posesivan. Pokušajte da ne ulazite u raspravu, posebno na temu rešavanja stambenog pitanja.Moguća je romansa sa  Strelcem ili Vodolijom.Ako vozite kola, bićete nečiji lični šofer, i što morate i što ne morate. Nemojte biti previše bolećivi prema vašim bližnjim, previše vas opterećuju poslom. Karma u Strelcu pomaže onima koji su u vezi sa strancem da se dobro snađu u prilično stresnoj situaciji.

Zdravlje – Kontrolišite krvni pritisak.STRELAC (21.11.- 21.12.)

Posao-Poslovi sa inostranstvom mogu biti uspešni,samo ako napravite dobar izbor,posebno ako ne podlegnete uticaju Blizanaca ili Device.Odnosi sa inostranstvom su dobri ali, ako podlažete odlazak u drugu zemlju, mogu nastati komplikacije.Verujete u mogućnost snalaženja u situaciji koja je za vas prilično stresna.Bilo bi dobro da budete oprezni kod uzimanja kredita, posebno kod stranih banaka .

Ljubav – Nemojte se truditi nikoga da fascinirate obećanjima koja nećete ispuniti. Zračite pozitivnom energijom, ali to ne znači da ćete biti u stanju da ostvarite uspešan ljubavni život.Pomalo ste površni i nervozni. Jedan Jarac ili Ribe su veoma zahtevni.Ako vam se dopada jedan vatreni znak, na praom ste putu da doživite romansu o kojoj ste samo mogli da sanjate.Neko u domu je veoma nervozan i očekuje od vas stalnu pažnju ili vas često kritikuje.

Zdravlje – Ostavite duvan.


JARAC ( 22.12.-20.1.)         

Posao-Poslovi sa inostranstvom mogu biti uspešni,samo ako napravite dobar izbor,posebno ako ne podlegnete uticaju Blizanaca ili Device.Odnosi sa inostranstvom su dobri ali, ako podlažete odlazak u drugu zemlju, mogu nastati komplikacije.Verujete u mogućnost snalaženja u situaciji koja je za vas prilično stresna.Bilo bi dobro da budete oprezni kod uzimanja kredita, posebno kod stranih banaka .

Ljubav – Nemojte se truditi nikoga da fascinirate obećanjima koja nećete ispuniti. Zračite pozitivnom energijom, ali to ne znači da ćete biti u stanju da ostvarite uspešan ljubavni život.Pomalo ste površni i nervozni. Jedan Jarac ili Ribe su veoma zahtevni.Ako vam se dopada jedan vatreni znak, na praom ste putu da doživite romansu o kojoj ste samo mogli da sanjate.Neko u domu je veoma nervozan i očekuje od vas stalnu pažnju ili vas često kritikuje.

Zdravlje – Ostavite duvan.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)     

Posao- Držite do stila i izgleda,uspevate da šarmirate osmehom,zavodnički ste nastrojeni i vrlo seksi i to koristite u poslu.Ostavljate utisak osobe na koju se drugi mogu pouzdati. Ipak, pazite šta kome pričate, i s kim se dogovarate. Trudite se da budete u dobroj form i da se priviknete na neke nove okolnosti na radnom mestu.Nije vreme za rizične finansijske konstrukcije ili bilo kakav način pokušaja da uvećate prihode, posebno ne iz honorarnog posla.Isplata će kasniti.

Ljubav- Samouvereni i spremni da rizikujete.Neko vas doživljava kao ozbiljnu konkurenciju. Ako vam se dopada osoba koja se bavi sportom ili mladolika, ambiciozna, moguć je susret u tajnosti. Dopadaju vam se Lav i Strelac i posle duže vremena imate mogućnost susreta o kome ste maštali. Očekujete  da jedan Ovan bude posrednik u upoznavanju sa osobom do koje vam je veoma stalo.

Zdravlje –Pazite se pada.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao –Pun Mesec u vašem znaku početkom perioda izazovno utiču na vas. To znači da su ambicije veće od mogućnosti, da ste spremni da se izlažete velikim naporima, a da rezultat bude daleko od očekivanog.Verujete u dobre namere jednog Lava koji će vam pomoći da nađete dobar posao.Ne odustajte od svojih planova, ali ako rešavate pitanje nekretnine, situacija može biti prilično nepovoljna.

Ljubav- Da biste imali uspešan ljubavni život morate prvo da raščistite sa sobom i svojim potrebama. Ako vam se dopadaju dve osobe istovremeno, bar napravite nekakvu selekciju. Jednu od njih volite više, ali ona verovatno živi u drugom mestu.Bezuspešno vam daju korisne savete, ali se prilično mešaju u vaš privatni život. Ne morate da im unosite crv sumnje u vezi sa onim što njih inače brine.

Zdravlje- Nervoza.


 

 

                 

 

 

 
 
 
 
 

U PRETPLATI

ciganske-karte-auto
Star-10-june
PREKO SMS PORUKE 

Star-10-june
astrozenit-extra-magazin

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
49.223.320

Pregledanih stranica
105.773.981

Danas poseta
3.049

Trenutno na sajtu
347

Vreme: 2014-09-16 02:09

Reklame