Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

NEDELJNI HOROSKOP

Horoskop za period od 25.8. – 2.9.2014.godine

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Posao-Veoma značajna sedmica jer Mars, vladalac vašeg znaka prelazi preko Saturna i počinje da pravi separacioni aspekt ( udaljava se od njega). To bi moglo značiti da ćete najzad naći način kako da donesete mudru odluku i kako da ubrzate događaje kada je u pitanju nešto što je veoma značajno za vašu karijeru. Ovo je period u toku koga i Mesec pravi značajne aspekte sa kako brzim tako i sporim planetama.

Ljubav- Venera, planeta ljubavi, vladalac vašeg astrooškog polja partnerskih odnosa ostaje u Lavu tako da biste mogli doživeti strastvenu vezu sa nekom veoma ambicioznom osobom.Merkur, planeta komunikacije ulazi u Vagu i  omogućava vam da bolje komunicirate sa partnerom.

Zdravlje – Sklonost ka povredama.

Ukucaj ASTRO na 1240 - Veliki nedeljni horoskop sa ljubavnim asteroidima. 33 din


BIK (21.4.-21.5.)

Posao- Venera, vladalac vašeg znaka ide prema fiksnoj zvedi Regulus koja donosi slavu i moć i to se dešava jednom godišnje tako da je ovo pravi momenat da se postavite odlučnije prema svemu što smatrate da bi moglo biti za vas ne samo profitabilno već da bi moglo da vam donese dobru reputaciju i dobu zaradu.

Ljubav- Mogli biste pokazati mnogo otvorenije nego do sada svoju posesivnost i osobinu koja se neće dopasti vašem partneru, moguće da je gnev. Neka situacija se ne odvija kako ste želeli i to vas u priličnoj meri opterećuje, naročito ako niste bili u stanju da se postavite kako treba prema Jarcu ili Škorpiji.

Zdravlje – Moguća prehlada.

Ukucaj ASTRO na 1240 - Veliki nedeljni horoskop sa ljubavnim asteroidima, 33 din


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao- Tranzit Merkura, vladaoca vašeg znaka preko Device savršeno vam odgovara iako pravi napet aspekt sa Suncem rođenih u poslednjoj dekadi znaka zbog čega mogu biti prilično nesigurni ili nervozni ako se radi o probijanju rokova.

Ljubav- Trudite se da na svaki način osvojite poverenje osobe koja vam se dopada i bilo bi dobro ako ste duže u vezi ili braku da ne podstičete rapravu oko nekih sitnih nebitnih pitanja. Slobodni Blizanci sa nestrpljenjem očekuju susret sa nekim koga dobro poznaju i sa kim će imati priliku da se sretnu negde ne putu ili posle duže vremena.

Zdravlje -  Nervoza.

Ukucaj ASTRO na 1240 - Veliki nedeljni horoskop sa ljubavnim asteroidima, 33 din.RAK (21.6. - 22.7.)       

Posao- Naporan ali uspešan period je pred vama, naročito ako ste ambiciozni i rešeni da idete do kraja u onome što ste sebi zacrtali kao cilj. Ne dopuštate nikome da vam se meša u poslove koji bi mogli vrlo brzo da se finansijski isplate.

Ljubav- Prelazak Marsa, planete strasti preko Saturna, vladaoca vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa i udaljavanje od ove planete strogosti i sporosti, donosi ubrzanje događaja od kojih vam mnogo toga zavisi.

Zdravlje – Dobro se osećate.

Ukucaj ASTRO na 1240 - Veliki nedeljni horoskop sa ljubavnim asteroidima, 33.din


LAV (23.7.-22.8.)

Posao- Od kako je Jupiter ušao u vaš znak sredinom jula, postajete s jedne strane mnogo opušteniji i uvereniji da je uspeh pred vama a s druge strane ste spremni da prihvatite samo poslove koji vam obezbeđuju sjajnu poziciju u društvu. Tranzit Merkura vas čini ipak prilično realnim u pogledu onoga što vam se nudi

Ljubav- Uran, planeta bunta koja vlada vašim astrološkim poljem partnerskih odnosa u dobrom aspektu sa Jupiterom u vašem znaku donosi vam osećanje nadmoći nad partnerom ali i oduševljenje nekom situacijom u kojoj se nalazite, kao da ste pred brakom ili planirate proširenje porodice.

Zdravlje – Pravilnije se hranite.

Ukucaj ASTRO na 1240 - Veliki nedeljni horoskop sa ljubavnim asteroidima, 33 din.


DEVICA (23.8. - 22.9.)            

Posao- Merkur, vladalac vašeg znaka u vašem znaku i to uz Sunce početkom perioda obećava dobro sklopljen posao. Nešto će se dešavati takvom brzinom da nećete uspeti da se snađete u događajima koji bi mogli da vam pomalo izmaknu kontroli.

Ljubav- Veoma ste dominantni i ako vam se dopada neko koga viđate na poslu, imaćete mogučnost da se srećete mnogo češće nego do sada. Ako ste slobodni, neko nov, takođe preko posla ili u okviru svakodnevnih aktivnosti mogao bi se pojaviti u vašem životu kao jedno lepo i intereantno „osveženje

Zdravlje – Dobro se oseaćate.

Ukucaj ASTRO na 1240 - Veliki nedeljni horoskop sa ljubavnim asteroidima, 33.dinVAGA (23.9. - 22.10.)   

Posao- Venera,vladalac vašeg znaka u Lavu vam obezbeđuje sigurnost bar što se tiče društvene pozicije, naročito ako se bavite poslom zbog koga ste poznati u javnosti. Nekome je veoma drago da može da sa vama ostvari saradnju. Bićete u prilici da se dogovorite sa jednim Strelcem oko posla sa strancima.

Ljubav- Verujete da možete da se priviknete na nove uslove pod kojima se odvija vaša veza a verovatno postoji neki nov momenat, nešto što je značajno i za vas i partnera. Mars koji prelazi preko Saturna, kao vladalac vašeg astrološkog polja partnerksih odnosa u brzom hodu doprinosi možda prebrzom donošenju odluka.

Zdravlje -  Psihička nestabilnost.

Ukucaj ASTRO na 1240 - Veliki nedeljni horoskop sa ljubavnim asteroidima, 33.din


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao- U vašem znaku nešto se dešava. Mars, vladalac vašeg znaka prelazi preko Saturna, planete sporosti i kao da vas neko tera da uradite ono o čemu ste dugo razmišljali. Dobićete priliku da se čujete sa nekom drugom Škorpijom, Jarcem ili Ovnom i to će za vas biti veoma bitno.

Ljubav-Neko će želeti da se sa vama pomiri i vi ćete toj osobi dati na znanje da može da računa na vas. Bićete spremni da preko nečega pređete jer ćete shvatiti da je to za vas bolj. Mudrost vas može spasti pogrešno donetih odluka.

Zdravlje – Nervoza.

Ukucaj ASTRO na 1240 - Veliki nedeljni horoskop sa ljubavnim asteroidima, 33.din.STRELAC (21.11.- 21.12.)

Posao-Jedan od napornijih perioda u toku koga ćee morati da se drugačije postavite prema svim problemima sa kojima ste suočeni.Mnogima je stalo da vas uvere da grešite i da vam je potreban savet osobe koja je stručna u okviru vašeg posla.

Ljubav- U ljubavi ste veoma zahtevni, dobro znate šta hoćete i tranzit Marsa vas čini pomalo despotski nastrojenim. Prividno ste blagi u stvari se ponašate prilično zahtevno. Dopuste da Venera koja prelazi preko Lava učini ono što treba i da bolja strana vaše prirode dođe do punog izražaja.

Zdravlje – Nesanica.

Ukucaj ASTRO na 1240 - Veliki nedeljni horoskop sa ljubavnim asteroidima, 33.din


JARAC ( 22.12.-20.1.)         

Posao- Mars, planeta akcije koji ima velikog uticaja na vaš znak prelazi preko Saturna i čini vas izuzetno nervoznim, nespokojnim i ambicioznim. Imate nekoliko mogućnosti kako da se adpatirate na neke nove uslove rada ili kako da dobijete priliku da iskažete svoje talente.

Ljubav – Dobićete priliku da nasamo razgovarte sa nekim do koga vam je veoma stalo a ko je često zauzeti skoro da nema vremena za vas. Ako se radi o stalnom partneru, naći ćete način da popunite tu prazninu očekujući da će se partner promeniti.

Zdravlje- Moguće manje tegobe.

Ukucaj ASTRO na 1240 - Veliki nedeljni horoskop sa ljubavnim asteroidima, 33.din


 


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)     

Posao- Ne bi trebalo da  zanemarite poziciju Marsa koi prelazi preko Saturna u vašoj astrološkoj kući karijere. Ovo se dešava jednom u trideset godina kada je u pitanju konjukcija ove dve planete u Škorpiji.

Ljubav-Merkur prelazi preko Device što vam nikako ne odgovara jer vas čini nervoznim. Ipak krajem perioda ući će u znak Vage i doneće vam neke nove mogućnosti na ljubavnom planu, posebno ako ste rođeni početkom znaka.

Zdravlje – Mogući stomačni problemi.

Ukucaj ASTRO na 1240 - Veliki nedeljni horoskop sa ljubavnim asteroidima, 33.din


RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao- Neko će želeti da se sa vama sretne negde da nasamo razgovara o veoma važnom poslu. Vaša potreba za nekom vrstom konspiracije neće doneti željeni rezulat. Nećete moći da sakrijete svoje planove od osobe na koju ste inače računali, nekako će se za to već saznati

Ljubav- Naglašen znak Lava može delovati na vas prilično razdražujuće, naročito ako niste spremni da tolerišete pitanja koja se odnose na stil života. Kako je naglašen i znak Device i Škorpije, imate šanse da upoznate nekog ko će vam se svideti.

Zdravlje – Dobro se osećate.

Ukucaj ASTRO na 1240 - Veliki nedeljni horoskop sa ljubavnim asteroidima, 33.din


 

 

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP sa ljubavnim asteroidima

( Astro Zenit Extra rubrika )  Ukucaj  ASTRO - 1240 ( dobijeni kod ukucate ovde)
Jedna poruka mesec dana pretplate .Cene za korisnike: Vip 33.48 din, Telenor 33.60 din, mt:s 32.64 din.

 

                 

 

 

 
 
 
 
 

U PRETPLATI

ciganske-karte-auto
Star-10-june
PREKO SMS PORUKE 

Star-10-june
astrozenit-extra-magazin

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
48.296.745

Pregledanih stranica
104.849.194

Danas poseta
66.818

Trenutno na sajtu
1.459

Vreme: 2014-09-01 23:09

Reklame