Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

NEDELJNI HOROSKOP

 

   

Horoskop za period od.godine od 17.- 24.11.2014.godine

 

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Posao-Mars u Jarcu donosi neke nove mogućnosti na pofesionalnom planu. Nemojte biti previše uzdržani u ispoljavanju svojih ideja ali ni previše strogi u osudi drugih. Preterano osetljivo reagujete na sve što se oko vas dešava, posebno u sferi kolegijalnih odnosa.Mlad Mesec 22.11. donosi nove kontakte sa strancima.

Novac- Sredinom sedmice mogući dobici.

Ljubav- Mars je i dalje veoma jak ide ka poziciji na kojoj je najjači u Jarcu i vi se možete postaviti previše autoritaivno čak i kada je ljubav u pitanju. Koristite snagu Venere u Strelcu ako želite da budete uspešni u ljubavi.Moguća romansa na putu.Blizanci vam nešto zameraju.

Porodica- Doprinosite da se oseti jaz između generacija ma kojoj da pripadate.

Zdravlje- Moguća povreda

Dnevni horoskop ljubavnih asteroida.


BIK (21.4.-21.5.)

Posao-Finansijska situacija je ono čime ste okupirani, bez obzira da li imate dovoljno novca za ono što želite da započnete ili ste nezadovoljni prihodima. Uspevate da se sredinom sedmice  dogovoirite sa nekim ko vam je veoma bitan u poslu oko aktivnosti u narednom periodu.

Novac-Verujete da možete lako  rešite finansijske probleme uz pomoć jedne Device ili Škorpije.

Ljubav- Dok Venera tranzitira preko Strelca vi ste potpuno van kontrole, bilo da ste zaljubljeni ili ljuti. Mogli biste doživeti nezaboravne momenete negde na putu ako budete dovoljno spremni da nešto žrtvujete za svoju ljubav.

Porodica- Imate podršku u vezi sa bitnim pitanjima.

Zdravlje- Moguć nazeb.

Dnevni horoskop ljubavnih asteroida


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao-Mars u Jarcu i mlad Mesec krajem perioda u Strelcu  mogli bi vam doneti mnogo toga novog na poslovnom planu ali je potrebno da napravite dobar plan rada. I dalje ste okupirani razmišljanjima o tome šta o vama misli jedan Ovan ili neka Vodolija. Nemojte se baviti poslovima koji vam ne donose dobit

Novac- Mogli biste se nervirati po pitanju novca. Ako budete uporni, nadoknadićete neku štetu.

Ljubav -Mlad Mesec  krajem perioda u astrološkoj kući partnerskih odnosa donosi neki nov momenat u vaš život. Morate se odlučiti na koju ćete stranu i sa kim ćete biti. Neko pokušava da utiče na vaše stavove ali ste vi nepokolebljivi i teško vas je ubediti da grešite pri izboru partnera.

Porodica- Dobićete neku vrstu pohvale za situciju u kojoj ste se sjajno snašli.

Zdravlje- Pazite se povrede.

Dnevni horoskop ljubavnih asteroida RAK (21.6. - 22.7.)       

Posao- Osećate potrebu da jasno date na znanje šta očekujete od drugih, ma ko to bio, kolege, rođaci, članovi porodice. Smatraju vas nepouzdanim kada je u pitanju ispunjavanje obaveza i obećanja, bez ikakvog osnova.Ostavljate utisak osobe koja je okupirana samo sobom.

Novac-Možete doći u iskušenje da napravite poveći trošak.

Ljubav- Partner se čudno ponaša a razlog tome je tranzit Venere preko znaka Strelca što donosi nepoverenje s vaše strane a njemu razne vrste ljubavnih izazova.Krajem sedmice u vreme mladog Meseca 22.novembra, ne ulazite u rasprave i ne pravite mu ljubomorne scene.

Porodica- Moguć je dogovor sa članovima porodice u vezi sa novim zajednički porodičnim biznisom.

Zdravlje- Izbacite alkohol iz upotrebe.

Dnevni horoskop ljubavnih asteroida


LAV (23.7.-22.8.)

Posao-Spremni ste da razmislite o predlogu koji ste dobili od jednog Blizanca, Device ili Jarca. Otvoreni ste za nove kontakte, spremni da promenite stav po nekom bitnom pitanju ako vas uvere da grešite. Čuvajte se spletki koje vam mogu napraviti oni koji vas ne vole. Ako ste mladi i tražite poso lako ćete ga naći posredstvom prijatelja.

Novac- U vreme mladog Meseca 22.novembra igrajte igre na sreću.

Ljubav- Romansa na putu ili poznanstvo sa nekim ko se bavi sportom ili umetnošću, moguće takođe da se radi o strancu, značajno će popraviti vaše raspoloženje.Ako ste zaljubljeni u Vagu ili Ovna, dobro razmislite da li imate energije za njih.

Porodica- Mlađi članovi porodice oslanjaju se na vas u vezi sa bitnim pitanjima.

Zdravlje- Dobro se osećate.

Dnevni horoskop ljubavnih asteroida


DEVICA (23.8. - 22.9.)            

Posao- Ne uspevate da organizujete svoj život kako biste želeli jer stalno iskrsavaju neki novi momenti i neki problemi koje morate da rešavate.Imate veliku podršku jednog Jarca, Škorpije i Bika a Vodolija i Ovan vas pomalo iritiraju. Razmislite o predlogu koji ćete dobiti u večernjim satima.

Novac- Nemate dovoljno novca za sve što vam je potrebno.

Ljubav- Rođeni u poslednjoj dekadi znaka pokušavaju da uspostave harmonične odnose sa nekim ko im se izuzetno dopada dok će rođeni početkom znaka biti pomalo uznemireni razvojem događaja u vreme mladog Meseca 22.novembra.

Porodica-Trudite se da učinite sve što je do vas da bi u porodici zavladao mir.

Zdravlje- Lako se zamarate.

Dnevni horoskop ljubavnih asteroidaVAGA (23.9. - 22.10.)   

Posao-Prebukirano astrološko polje posla i novca nagoveštava mogućnost proširenja saradnje sa onima na koje niste računali a koji će vam se sami javiti sa idejom o dobroplaćenom poslu. Ne budite nepoverljivi, mnogo toga bi moglo da krene nabolje, Veze sa strancima pružaju mogućnost nalaženja rešenja u vezi sa izborom saradnika.

Novac-Mogući su  poveći izdaci u vezi sa inostranstvom.

Ljubav-Postoji mogućnost da nepromišljeno reagujete u situaciji u kojoj ćete biti rukovođeni isključivo onim što čujete od jedne Device ili Jarca a trebalo bi da pre donošenja odluke o svemu  što se tiče vašeg privatnog života dobro razmislite.Ipak, neko će uspeti da vas ubedi da bi trebalo da budete popustljivji prema partneru.

Porodica- Susret sa  daljim rođakom koga dugo niste imali prilike da sretnete.

Zdravlje- Više se šetajte.

Dnevni horoskop ljubavnih asteroida


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao- Naglašeno astrološko polje posla donosi mnogo novih mogućnosti za proširenje saradnje. To se naročito odnosi na one koji nameravaju da poslu sa strancima. Imate na koga da se oslonite i s kim da radite. Oko vas su osobe koje zaslužuju vaše poverenje.

Novac- U vreme mladog Meseca 22.novembra mogući dobici.

Ljubav- Ako ste slobodni, u vreme mladog Meseca moguć je susret na poslu koji vas neće ostaviti ravnodušnim, naročito ako se radi o nekom ko je izuzetno sposoban za posao.Oni koji su dugo u vezi ili braku, mogu planirati zajednički put u inostranstvo.

Porodica- Nemate razloga da se ljutite na Vodoliju iz porodice.

Zdravlje- Pazite se povrede.

 Dnevni horoskop ljubavnih asteroidaSTRELAC (21.11.- 21.12.)

Posao- Mlad Mesec 22.novembra u vašem znaku jednom godišnje donosi neku novu energiju, entuzijazam ali i veliku dozu podozrivosti prema saradnicima koji se nisu pokazali u najboljem izdanju. Spremni ste da mnogo toga preuzmete na sebe i da ne dozvolite nikome da vam se meša u odluke. Mars  u Jarcu vas čini jakim ali ne i dovoljno realnim po pitanju donošenja odluka u sferi posla.

Novac- Prilično nesmotreno rkujete novcem.

Ljubav- Trudite se da budete koliko toliko verni ako je to moguće dok Venera tranzitira preko vašeg znaka. Imate način kako da se dopadnete jednoj Vagi, Biku ili Ribama. Lav i dalje misli na vas i pokušava da vas osvoji na originalan način.

Porodica- Bilo bi dobro kada biste više slušali savete članova porodice u vezi sa vašim ljubavnim životom.

Zdravlje-Ne preterujete s porocima.

Dnevni horoskop ljubavnih asteroida


JARAC ( 22.12.-20.1.)         

Posao- Imate dovoljno razloga za brigu ako ste svesni da niste postupili kako je trebalo onda kada se to od vas očekivalo. Spremni ste da ispravite greške ali je pitanje da li će vaš pretpostavljeni imati dovoljno nerava da se bavi vama i da vam da još jednu šansu. Trebalo bi da obnovite znanje stranih jezika.

Novac- Mogući izdaci u vezi sa nekim zaostalim obavezama.

Ljubav- Pokušavate da uverite partnera da imate dobre namere i kada ga kritikujete što on nikako ne podnosi. Ma šta da mu kažete on reagujete preosetljivo naročito ako je preopterećen obavezama. Imajte više strpljenja za Bika ili Raka, posebno u vreme mladog Meseca 22.novembra.

Porodica- Dobro se slažete sa starijim članovima koji su spremni da poslušaju neke vaše savete.

Zdravlje- Moguć nazeb.

Dnevni horoskop ljuabavnih asteroida


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)     

Posao- Ne osećate potrebu da blo kome pričate o svojim ambicjama ali danas biste mogli doživeti nešto veoma prijatno što ćete želeti da sa mnogima podelite. Imate priliku da se dogovorite sa nekadašjim saradnikom o nastavku saradnje sa strancima.

Novac- Neočekivani dobici u vreme mladog Meseca 22.novembra.

Ljubav- Venera i mlad Mesec u Strelcu pozitivno deluju na većinu predsavnika vašeg znaka. Spremni ste da se upustite u romansu sa nekim koga dobro poznajete i koga ste do skora tretirali samo kao prijatelja.

Porodica- Dobijate priliku da se vidite sa nekim koga dugo niste sreli.

Zdravlje- Moguća glavobolja.

Dnevni horoskop ljubavnih asteroida


RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao- Imate mnogo obaveza ali ne dozvoljavate bilo kome da vam organizuje život. Držite sve pod kontrolom i trudite se da budete maksimalno efikasni u onome što radite. Neko će vam dati ponudu koja se ne odbija.

Novac- Možete neočekivano doći dio poveće svote novca.

Ljubav- Pokušavate da svoj život dovedete u red ali se vaši članovi porodice previše mešaju u vaše odluke čak i kada se tiču ljubavnog života. Imate velike planove u vezi sa nekim koga ste nedavno upoznali ali bi bilo dobro da se raspitate da li je ta osoba slobodna.

Porodica- Verujete u dobre namere osobe bliske vašoj porodici kada vas savetuje kako da rešite neke porodične probleme.

Zdravlje- Vrtoglavica.

Dnevni horoskop ljubavnih asteroida


 

 

                 

 

 

 
 
 
 

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
54.173.576

Pregledanih stranica
110.720.352

Danas poseta
77.258

Trenutno na sajtu
396

Vreme: 2014-11-22 22:11

Reklame

Automatsko proricanje

ji djing
ciganske karte
ekskluyiv astro magazin
kraljevske karte
sanovnik
sanovnik

Baner

Baner za royal

Reklame

Baneri