Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

NEDELJNI HOROSKOP

Horoskop za period od.godine od 13.- 20.10.2014.

 

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Posao- Uran u vašem znaku u retrogradnom hodu donosi dosta problema inače neodlučnim ili nedovoljno tolerantnim predstavnicima vašeg znaka. Kako će poslednje Mesečeva četvrt biti početkom sedmice u Raku, ne ulazite u poslove sa nekretninama. Ne zamerajte se Blizancima ili Devici.

Novac- Niste baš pri parama ali tu je jedan Lav da vas pomogne kada vam zatreba malo veća suma.

Ljubav- Dobro postavljena Venera koja ide ka Suncu pomaže vam da se opustite u društvu Bika ili Vage. Lav i Strelac i dalje smatraju da ste neodoljivi ali vi nemate mnogo strpljenja ni za koga, čak ni za stalnog partnera osim ako vam u svemu ne ugađa.

 Porodica- Moguća je rasprava po pitanju nekog vlasništva ili podele neke imovine.

Zdravlje-Pazite se povrede.


BIK (21.4.-21.5.)

Posao- Venera, vladalac vašeg znaka dobro je postavljena ali je Merkur, vladalac astrološke kuće kreativnosti i posla kao i novca u retrogradnom hodu što znači da ćete biti prilično nesmotreni s novcem. Vaša plemenitost dolazi do izražaja 17.oktobra. Pitanje da li vas bilo ko ceni na pravi način.

Novac- Nemojte davati novac na zajam onima koji vam retko ili nikako ne vraćaju. Neko je nezahvalan prema vama.

Ljubav- Važno vam je da budete pravilno shvaćeni da dobijete priliku da se istaknete u društvu osobe koju želite da zasenite. Intimno, prilično ste nezadovoljni svojim životom i moguće da se osećate prilično usamljenim. Moguć razgovor o važnim pitanjima sa Lavom ili Strelcem.

Porodica-Imate mogućnost da obezbedite svojoj porodici komfor i to vam je trenutno najvažnije. Emotivno ste prilično nestabilni.

Zdravlje-Povremena depresija


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao-Konjukcija retrogradnog Merkura, vladaoca vašeg znaka i Venere, planete koja vlada vašim astrološkim poljem umetnosti ali  neprijatelja čini vas pomalo nespretnim ili naivnim. Želite da sa svima budete u dobrim odnosima ali to malo ko ume da ceni. Nova poslovna ponuda iz inostranstva.

Novac-Nedostaje vam novac za put u inostranstvo ili za neki veći projekat u koji želite da ga uložite.

Ljubav-Ne bi trebalo da se previše nervirate kada je u pitanju Devica ili neki Blizanac, Vaga jer ćete moći vrlo lako da se o svemu dogovorite ako budete pokazali želju za praštanjem. Ako se dama Blizanci, fascinira vas osoba koja često putuje u inostranstvo.

Porodica-Mnogi su spremni da vam pomognu da realizujete svoje planove i ponašaju se brižno prema vama.

Zdravlje-Smanjite obroke.RAK (21.6. - 22.7.)       

Posao-Poslednja Mesečeva četvrt u vašem znaku početkom perioda čini vas prilično tajanstvenim kada su poslovi u pitanju. Stalo vam je da date na znanje da na vas može da se računa ali to je rezervirsano samo za određen broj ljudi. Imate poverenja u Ribe i Jarca.

Novac-Moguć iznenadni trošak, najverovatnije u vezisa kolima.

Ljubav-Partner vam je privržen ali vi niste baš sasvim iskreni prema njemu. Trudite se da budete maksimalno opušteni u svakom društvu i  ostavljate otvorena vrata i za neka nova poznanstva.Ako ste od nedavno slobodni, predstoji vam novo poznanstvo. Bik i Vaga misle na vas.

Porodica-Previše se oslanjate na članove porodice i trudite se da im date na znanje da sve što radite.

Zdravlje-Nervoza i neraspoloženje.


LAV (23.7.-22.8.)

Posao-Rođeni u poslednjoj dekadi znaka dobro se slažu sa Vagama i Bikovima.Strelci vas podržavaju u svemu, baš kao i neki Ovan. Ako planirate da se sretnete sa Škorpijom ili Jarcem i da razgovarate o poslu, naoružajete se strpljenjem. Poslednja Mesečeva četvrt u Raku početkom period donosi nejasan dogovor koji pitanje da li će ona druga strana poštovati.

Novac-Nemate baš koliko vam je potrebno ali vi se ponašate kao da ste i time zadovoljni.

Ljubav-Retrogradni Merkur vas čini nesmotrenim u onome što govorite i kao da namerno kažete nešto što može da vašeg partnera povredi. Ako ste u vezisa Vodolijom ili Ovnom, strpite se, ne donosite ishitrene odluke.

Porodica-Moguće su rasprave jer ste osetljivi na kritiku a često vam mnogo toga prigovaraju s razlogom.

Zdravlje-Pazite se povrede.


DEVICA (23.8. - 22.9.)            

Posao-Ovo bi mogao biti izuzetno povoljan period jer će vas neko pozvati da sarađujete zajedno na projektu koji bi najverovatnije mogao vremenom da postane dugoročan. Imate način kako da se dogovorite sa Jarcem ili Rakom ali Ovna izbegavajte, naročito ako nudi neke privatne aranžmane koji vam ne ulivaju poverenje.

Novac-Mogući su iznenadni dobici preko članova porodice.

Ljubav-Zainteresovani ste za nekog ko je prilično naporan kao sagovornik ali interesantan i vi sa njim možete da ostvarite sjajnu vezu ako budete dovoljno strpljivi ili romantični. Nemojte verovati onome što čujete o toj osobi, naročito ako se radi o Blizancima ili Vodoliji. Budite spremni na iskren razgovor.

Porodica-Dobijate poziv da se sretnete na nekom većem porodičnom skupu.

Zdravlje-Pazite se povede u domu.VAGA (23.9. - 22.10.)   

Posao-Neko pokušava da vas prevari ili da vas nagovori na nešto što vam svakako ne odgovara. Imate priliku da uđete u posao koji bi mogao biti veoma naporan i potreban vam je ne samo tim saradnika nego i novac. Ništa ne potpisujete, Merkur je retrogradan u vašem znaku, pazite da ne uradite nešto što je protivno vašim interesima.

Novac-U finansijskom pogledu trebalo bi da budete mnogo oprezniji posebno u radu sa mladima.

Ljubav-Neko će vam se udvarati, verovatno osoba koju ćete sresti negde na putu ili na nekom sastanku, većem skupu. Imate mogućnost da nađete način kako da se dogovorite sa nekim ko vam je veoma drag a ko možda nije slobodan da se povremeno viđate. Trebalo bi da budete takođe spremni da preuzmete na sebe rizik koju nosi takva situacija.

Porodica-Nemate utisak da vas bilo ko  podržava u vezi sa vašim planovima, moguće neka žena iz porodice ili neka rođaka.

Zdravlje-Nervoza.

 


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao-Postoji velika potreba za kvalitetnim odnosima, preosetljivi ste i niste u stanju da ostvarite dobru komunikaciju sa Ovnom.Neko će želeti da se sa vama sretne i da razmeni korisne informacije. Mesec u poslednjoj četvrti ne pogoduje vašem egu ako imate velike ambicije i emocije dominiraju  vaše racionalno rasuđivanje je poljuljano.

Novac-Moguće je dobitak iz inostranstva.

Ljubav-Spremni ste da uđete u vezu sa nekim koga poznajete preko posla a ko nije tako pouzdan kako se vama čini ili ste spremni da se upustite u avanturu pa šta bude. Oni koji su us talnoj vezi mogu očekivati da će im se javiti osoba na koju nisu računali a na koju su uvek bili slabi.

Porodica-Nepotrebne rasprave jer niko ne ceni vaše mišljenje.

Zdravlje- Moguć manji nazeb.STRELAC (21.11.- 21.12.)

Posao-Mogućnost uspeha u sportu je veoma realna ako dopustite da vas ponese entuzijazam i ako ne budete previše usmereni na egzistencijalna pitanja. Imate mogućnost da doživite neke neočekivane susrete i da se podsetite starih dobrih vremena.

Novac-Igrajte igre na sreću, moguća su neočekivana iznenađenja.

Ljubav-Veoma ste strastveni, zainteresovani za nekog ko se ponaša prilično ravnodušno. Ne ulazite u raspravu sa partnerom oko nečega oko čega ste se uvek sporili, posebno ne početkom sedmice u vreme poslednje Mesečeve četvrti.Neko podriva vašu sigurnost u sebe.

Porodica-Maštate o kupovini neke nekeretnine.

Zdravlje- Nervno ste nestabilni


JARAC ( 22.12.-20.1.)         

Posao-Angažvanje u domenu medija, marketinga, ili trgovine može doneti veliku satisfakciju i veliki novac. Trudite se da niko ne primeti da ipak pomalo strepite od sopstvene samouverenosti. Poslovna saradnja može biti uspešna u saradnji sa vatrenim znacima.

Novac-Imate dovoljno novca za bazične potrebe ali vi maštate o velikom bogatstvu.

Ljubav-Trudite se da niko ne primeti da je vaša tajna simpatija neko ko je moguće poznat u javnosti.Mnogi sumnjaju da vam se dopada osoba koja je veoma ugledna i sa kojom povremeno imate veoma dobre poslovne kontakte. Ako ste skloni tajnim vezama, pazite da ne dođe do skandala.

Porodica-Veoma ste požrtvovani i članovi vaše porodice to umeju da cene.

Zdravlje-Mogući reumatski bolovi.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)     

Posao-Mesec u poslednjoj četvrti početkom sedmice u nagoveštava mogućnost nesmotrenih izjava koje će oni koji vas ne vole jedva čekati da čuju da bi ih okrenu protiv vas. Imate mogućnost da obnovite neke kontakte ali je pitanje da li ćete biti svesni toga. Trebalo bi da budete oprezni u saobraćaju.Pazite na novac.

Novac-Skloni ste povećim troškovima što vašem partneru smeta.

Ljubav- Očekuje vas susret na koji niste  računali ili ćete čuti nešto na svoj račun, na račun prethodne veze što vas može u velkoj meri opteretiti. Imate način kako da se dogovorite sa stalnim partnerom oko bitnih pitanja ali vi kao da to iz nekih razloga izbegavate.

Porodica-Raduje vas susret sa rođakom koju dugo niste videli.

Zdravlje-Nervozni ste.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao-Možete biti skloni konfliktima sa onima koji su vam se zamerili u prethodnih godinu dana. Izbegavajte rasprave sa poslovnom konkurencijom. Imate nekoliko načina kako da dođete do velike zarade kako iz legalnih tako i iz nekih pomalo sumnjivih poslova.Nemojte se zamerati Vagi koja računa na vašu podršku.

Novac-Ako budete nesmotreni, možete potpisati loš ugovor ili propustiti šansu da zaključite dobar posao.

Ljubav-Moguće da ne možete da budete u društvu osobe koja vam se dopada iz nekih razloga i to vas prilično opterećuje. Želite da svoj život dovedete u red ali nemate vremena. Ako ste mladi i zaljubljeni u nekog ko živi u inostranstvu, nađite način kako da vaša komunikacija bude što bolja.

Porodica-Dobijate poziv da se sretnete sa rođakom koji vam nije simpatičan.

Zdravlje-Više se odmarajte.


 

 

                 

 

 

 
 
 
 

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
51.422.819

Pregledanih stranica
107.969.247

Danas poseta
2.669

Trenutno na sajtu
1.146

Vreme: 2014-10-21 00:10

Reklame

Automatsko proricanje

ji djing
ekskluyiv astro magazin
kraljevske karte
sanovnik
sanovnik

Baner

Baner za royal

Reklame

Baneri