Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega-ŠKORPIJA

ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija  ribe   

Rejčel Me Adams glumica, rođena 17.11.1978.

Karakteristike znaka- proniciljivi, introvertni,materijalisti,strastveni, posesivni, dominanti, harizmatični,uporni,svojeglavi, privrženi

Rajan Gosling, glumac, rođen 23.10.1976.


Dnevni ljubavni horoskop

2.7.2024.

Ona-Naglašen znak Bika sa Mesecom Uraom i Marsom odgovara vam ako planirate izlazak sa nekim Rakom, naročito ako ste na početku veze a izuzetno zainteresovani za partnera koji je stariji od vas i veoma ambiciozan.

On- Trudite se da se snađete u vezi koja veoma zahtevna jer je partnerka ambiciozna ili se previše bavi nekim privatnim poslovima i nema mnogo vremena za vas.Mesec ulazi u Blizance i   donosi       poznanstvo sa jednim vazdušnim znakomTrudite se da  osvojite Ribe ili Bik.

1.7.2024.

Ona-Naglašen znak Bika donosi mogućnost susreta sa osobom koja je maksimalno posvećena poslu.Verovatno ćete dobiti priliku da se sretnete sa osobom koja je više puta davala na znanje koliko joj se dopadate.Dobro se se slažete sa Rakom.

On– Možete da se dogovoite sa partnerkom u vezi sa zajedničkim ulaganjima u nekretnine i vervatno će vam ona dati konkretne savete.Dobro se slažete sa jednim Jarcem koji ima razumevanja za vaše poslovne planove.

Svaki dan na youtube- Jasminka Holclajtner-Royal Astro Studio-Dnevni horoskop