Dnevni horoskop

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

26.4.2017.

25.4.2017.
Bilo bi dobro da se maksimalno posvetite nečemu što ste uradili delimično i odustali.Ako se radi o saradnji sa  Rakom, Lavom li Jarcem, budite spremni na konstruktivan razgovor.Nemojte unositi emocije u posao. Moguće uvećanje prihoda iz nekih neočekivanih izvora.


Godišnji horoskop za 2017.

 bik

BIK (21.4.-21.5.)

26.4.2017.
Naglaže je vaš znak mladim Mesecom i sa Venerom u Ovnu vam daje mogućnost proširenja saradnje sa strancima ali bez mnogo priče o tome. Osećate se sjajno u društvu osoba koje bi mogle da podstaknu vašu ambiciju ili da podrže vaše planove. Danas ste veoma uticajni i možete lako postići ono što želite

25.4.2017.
Neka situacija vam izmiče kontroli. Mesec u Ovnu u najtamnijoj fazi može doneti izvesnu dozu neraspoloženja ili nervoze. Mudro rukujte sa novcem da ne biste došli u situaciju da morate da dižete kredit. Obratite pažnju na savete jednog Raka ili Škorpije.


Godišnji horoskop za 2017.


 blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

26.4.2017.
Mlad Mesec u Biku ne reflektuje se dobro na predstavnike vašeg znaka, posebno na one koji moraju da rešavaju nekakva pravna pitanja ili imaju mnogo neprijatelja u vidu konkurencije na poslu. Imate utisak da vas mlo ko ostavlja na miru i da se od vas previše očekuje.Ipak, žene vas podržavaju u poslu.

25.4.2017.
Ovo bi mogao biti povoljan dan po pitanju proširenja saradnje sa Rakom, nekim Bikom ili Devicom. Ovan i Strelac štite vaše interese a Lav može biti veoma naporan kao saradnik. Nađite vremena za one koji su vam dragi i sa kojima se uvek na kraju, i posle manjih rasprava, dobro razumete


Godišnji horoskop za 2017.


 rak

RAK (21.6. – 22.7)

26.4.2017.
Koristite svoja poznansva i veze da biste saznali ono što vas zanima. Moći ćete da se lako dogovorite sa Vagom ili Bikom  ali jedan Ovan i Vodolija nisu baš sjajni kao saradnici. Mogu vam postavljati prevelike zahteve. Imajte poverenja u Bika ili Jaracc sa kojima imate dinamičan odnos

25.4.2017.
Situacija na poslu ide ka tački ključanja, naročito ako radite felikoj firmi i ako nemate dobar odnos sa autoritetima. Žene vam nisu naklonjene, ma kog pola da ste. Ako ste muškarac Ribe nemojte kritikovati ni koleginice niti partnerku. Moguće je ulaganje novca u nov projekat ili stambeni prostor.


Godišnji horoskop za 2017.


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

26.4.2017.
Venera u Ovnu vas čini vas spremnim da uradite ono što se od vas očekuje i da se prilagodite tempu rada koje vam nameće Rak, možda neki Strelac ili jedan Ovan. Iako biste najradije sebi organizovali život sasvim drugačije, nećete sebi dozvoliti da vas neko lako isprovocira, ma o čemu da se radi.

25.4.2017.
Ako treba da se nekom izvinete ili da nekoga pozovete, napravite prvi korak, ne oklevajte. Nemate zbog čega da brinete kada je u pitanju rešavanje finansijske situacije, posebno ako vam neko nešto duguje. Moguća je dobra saradnja  Strelem ili Vagom.

Godišnji horoskop za 2017.


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

26.4.2017.
Dobijate poziv da se sretnete sa osobom koja se bavi privatnim biznisom i najverovatnije radi sa strancima moguće i živi u drugom mestu. Spremni ste na neki ustupak koji do skora niste želeli da napravite. Druga Vaga, neka Vodolija i Strelac   vam ukazuju šta je za vaše dobro, naročito u poslovnom pogledu.

25.4.2017.
Možete očekivati uspeh u mnogim delatnostima,uključujući tu i rad sa strancima ali samo ako budete odlučni.. Jedna Vodolija i Riba pokušavaju da vas ubede da budete popustljiviji u pogledu mogućnosti da započnete zajednički biznis. Oklevate u pogledu odlaska na put.


Godišnji horoskop za 2017.VAGA (23.9. – 22.10.)

26.4.2017.
Mars u  Blizancima vas vas pomalo nestrpljivim zbog čega možete učiniti nešto što vam ne ide u prilog, npr. možete stupiti u konflikt sa jednim  Rakom, Strelcem ili  Vodolijom.Trebalo bi da isplanirate svoje obaveze da biste stigli da sve obavite na vreme. Ostajete dosledni svom stavu, ma šta vam ko pričao.

25.4.2017.
Dan je dobar za saradnju sa  Jarcem, Strelcem ali se čuvajte ambicioznih žena na poslu, ma kog pola da ste. Ne oklevajte ako treba da se sretnete sa jednom Vodolijom koja odavano želi da vas upozna. Moguća je dobra saradnja sa Rakom ili Lavom.


Godišnji horoskop za 2017.


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

26.4.2017.
Prija vam društvo inventivnih, sposobnih osoba i spremni ste da se prihvatite savete ili pomoć osoba koje su već uspostavile komunikaciju sa onima sa kojima tek želite da započnete posao. Moguća je poseta nekoga koga dugo niste videli a najverovatnije živi u inostranstvu.

25.4.2017.
Spremni ste da se uključite u nov posao sa Blizancima, Rakom, Vagom ili Strelcem. Ako ste rođeni početkom znaka, dan je dobar i za  razgovor sa Ribama ili Bikom. Potrudite se da što pre započnete posao ali nemojte o njemu nikome pričati da vam neko ne bi preoteo ideju.


Godišnji horoskop za 2017.


 strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

26.4.2017.
Ne bi trebalo da potcenjujete podršku osoba koje vam žele dobro čak i ako vas kritikuju ili vam govore ono što ne volite da čujete a znate da je to za vaše dobro. Naglašen znak Blizanaca ne reflektuje se dobro na vaše nervno stanje, lako vas je izbaciti iz takta. Dobro se slažete sa onima koji su spremni da svoju volju potične vašoj.

25.4.2017.
Ne bi trebalo da oklevate u vezi sa ragovorom koji bi mogao mnogo toga da vam razjasni, naroćito ako se tiče poremećenih odnosa u porodici ili sa poslovnim partnerom koji traju predugo. Moguće je da vas mnogi opterećuju svojim problemima, kako saradnici tako i ljubavni partner.


Godišnji horoskop za 2017.


Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

26.4.2017.
Imate velike planove jer je Jupiter u vašoj astrološkoj kući javnosti i glavni cilj vam je da dobijete preko posla kojim se bavite pohvale, kako u javnosti tako i od onih koji vas plaćaju. Mlad Mesec u Biku samo doprinosi uspehu. Možete ostvariti dobru saradnju sa strancima ili osobama iz drugih gradova. 

25.4.2017.
Morate da što pre rešite porodične probleme i da se angažujete oko nečega sa čim ne želite da se suočite. Imate način da jednu situaciju dovedete do tačke na kojoj ćete se osećati sigurnim i želećete verovatno da dokažete da ste spremni da prihvatite odgovornost za svoje odluke.


Godišnji horoskop za 2017.


 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

26.4.2017.
Dobićete vest od jedne Vage koja odavano intenzivno misli na vas a moguće da se radi kako o poslovnom tako i o ljubavnom odnosu. Dajete na znanje da dobro znate šta želite ali se trudite da svoje stavove iznesete na način za koji znate da će biti svkako dobro prihvaćen.

25.4.2017.
Ako pokušate da ubedite Bika ili Ovna u ono što vam je bitno, moguće da se radi o nekoj finansijskoj  transakciji, moguće da će vam poći za rukom, posebno ako ste spremni da se maksimalno angažujete u poslu sa strancima.Dobićete poziv da se sretnete sa jednim Jarcem koji vam je značajan za posao.


Godišnji horoskop za 2017.


ribe 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

26.4.2017.
Mlad Mesec u Biku vas čini pomalo nervoznim jer biste želeli da započnete mnoge poslove ali vas drugi ometaju i onemogućavaju vas da budete smireni i da bez nerviranja pokušate da se stabilizujete u svakom pogledu. Jedna Vaga ili Vodolija vam mogu bito od koristi svojim savetima

25.4.2017.
Trebalo b i da budete mnogo oprezniji u razgovoru sa onima sa kojima nameravate da proširite saradnju. Verujete da ćete moći da se sretnete sa nekim ko je veoma značajan za vaš novi projekat koji pokušavate da što pre započnete. Ne ulazite u posao za koji nemate mnogo iskustva.


Godišnji horoskop za 2017.


 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest