Dnevni horoskop

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

27.2.2020.

Veliki ste optimista i pored prepreka na koje nailazite, ne dozvoljvate da vas bilo ko iznervira niti da vam poremeti planove. Trebalo bi da budete mnogo iskreniji prema jednom Strelcu koji vam često izlazi u susret po mnogim pitanjima ne komentarišući vaše motive i razloge.

26.2.2020.

Trudite se da uradite ono što je do vas i verovatno ćete pokazati inicijativu u vezi sa rešavanjem problema koji se odnosi na rešavanje finansija. Trebalo bi da se angažujete u poslu koji bi mogao da vam donese neku vrstu satisfakcije, moguće da se radi o važnom projektu.

Horoskop za vaš znak


 

 bik

 

 

BIK (20.4.- 21.5.)

27.2.2020.

Uspevate da se organizujete tako da vam ostane dovoljno vremena za sve vaše aktivnosti. Pokazujete zahvalnost prema onima koji su vam naklonjeni i uspevate da im date na znanje da ste spremni da im zauzrat mnogo tog aučinite. Ne bi trebalo dase previše oslnjate na sebe im onih koji bi vam rado pomogli.

26.2.2020.

Ne bi trebalo da odustanete od svojih ciljeva i da pokušate da pre roka završite posao koji vam je izuztno bitan. Trebalo bi da se mnogo više potrudite oko jednog Lava koji je spreman da sa vama nastavi saradnju pod vašim uslovima ali vas to u velioj meri opterećuje.

Horoskop za vaš znak


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

27.2.2020.

Ne želite da rizikujete niti da se raspravljate oko nečega što trenutno nije aktuelno. Nekome je stalo da sa vama uspostavi dobru komunikaciju ali vi postavljate uslove koji nisu prihvatljivi za ljubavnog ili poslovnog partnera. Budite praktičniji nego do sada, mislite na svoje interese.

26.2.2020.

Ne bi trebalo da propustite priliku koja vam se ukazuje, posebno kada se radi o saradnji sa vatrenim znakom. Imate mnogo načina da rešite svoje probleme ali vi birate trenutno teži put, uvereni da ćete uspeti da dođete do cilja. Ako vam se javi Rak, prihvatite njenog poziv.

Horoskop za vaš znak


RAK (22.6. – 22.7)

27.2.2020.

Ne uspevate da se dogovorite sa jednim Ovnom ili nekim vatrenim znakom oko nečega što je vam atrenutno veoma bitno. Imate način da regulišete neke svoje obaveze i neka plaćanja koja ste odugovlačili. Možete dobiti poziv za saradnju od jednog Lava koji je spreman da vam učini veliku uslugu.

26.2.2020.

Ostajete dosledni svojim ambicijama i dogovoru koji ste napravili sa jednim Ovnom ili Jarcem. Moguć je put u inostranstvo gde ćete moći da napravite dogovor. Ako vam je stalo da se pomirite sa jednim Lavom ili Ribama, to će vam poći za rukom.

Horoskop za vaš znak


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

27.2.2020.

Saradnja sa jednim Ovnom može doneti mnogo toga korisnog, naročito ako budete u prilici da razgovarate o svemu što vas opterećuje ili o čemu u poslednje vreme razmišljate. Jedan Jarac podržava vašu karijeru i trudi se da vam da na  znanje da računa na vas, ma o kakvo poslu da se radi.

26.2.2020.

Iako vam neko pravi probleme svojim rigidnim stavom ili vam daje na  znanje da bi trebalo da se drugačije postavite prema jednom važnom problemu, vi ostajete prilično svojeglavi i ne dopuštate da vas bilo ko nagovori na ono što vi trenutno ne želite da uradite.


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

27.2.2020.

Spremni ste da se  uključite u neke nove aranžane oko nečega što vam može izgledati prilično komplikovano i vi ćete verovatno uspeti da ispunite sva svoja ali i tuđa očekivanja, naročito ako se radi o jednom JArcu ili Ribama sa kojima ste u stvari uvek imali dobre kontakte.

26.2.2020.

Tražite način kako da na najjednostavniji način dođete do rešenja ali u stvari neko će vam ponuditi priliku da mnogo jednostavnije nego što ste mislili dođete do cilja.Moguće da se radi o neko velikom projektu u okviru timskog rada koji će vam doneti satisfakciju.


VAGA (23.9.- 23.10.)

27.2.2020.

Ne bi trebalo da se preterano nervirate oko nečega što bi moglo da vam bude stresno ako ne budete u prilici da rešite što je moguće pre. Pokušajte da se uključite u neke poslove koji bi mogli biti profitabilni i koji bi vam verovatno uskoro mogli doneti neku vrstu satisfakcije.

26.2.2020.

Verujete da će vam jedana Vodolija dati predlog u vezi sa finansijama i moguće da ćete naći najbolji način kako da ispoljite svoje talente. Pokušavate da se priviknte na jednu prilično stresnu situaciju u okiviru koje se ne snalazite najbolje

Horoskop za vaš znak


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

27.2.2020.

Spremni ste da prihvatite uslove koji vam ne odgovaraju i bićete u prilici da razgovarate otvoreno o svemu što vam je trenutno bitno, moguće da se radi o poslu sa kojim možete lako da izađete nakraj ako se budete dobro organizovali. Jedan Rak pokušava da vas uveri u svoju naklonost.

26.2.2020.

Moguća je obnova saradnje sa nekim vodenim znakom  koji bi mogao da vam donese dobru šansu da se aktivirate u poslu sa strancima ili sa osobama koje rade u nekoj velikoj firmi sa kojom možete ostvaruti svoje ciljeve. Moguć je finansijski uspon.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

27.2.2020.

Sve ono o čemu razmišljate trenutno je izvodljivo ako budete u prilici da sa nekim analizirate trenutnu situaciju. Dobićete prilično konfuznu ponudu o kojoj nećete želeti da razmišljate dok ne  završite trenutni projekat koji vam je veoma bitan. Jarac misli da ste konfuzni i nedovoljno istrajni.

26.2.2020.

Dobijate ponude od jednog Ovna ili neke Vage koji bi lako mogli da vam daju šansu da se istaknete u poslu koji bi vam omogućio da pokažete svoje talente. Trudite se da pridobijete naklonost Riba ili Blizanaca ali vam to ne polazli lako za rukom.

Horoskop za vaš znak


JARAC ( 22.12.- 19.1.)

27.2.2020.

Nekome je stalo da sa vama ostvari dobru saradnju i vi ćete verovatno biti raspoloženi da se uključite u posao koji vam se nudi ili ćete i sami dati predlog koij bi osoba koja vam je simpatična mogla da prihvati. Nekome je bitno da povrati vaše poverenje, moguće jednom Ovnu.

26.2.2020.

Iako imate mnogo problema, ne dozvoljavate nikome da se meša u vaš život i pokušavate da na svaki nači rešite sve sami iako vas to prilično opterećuje. Možete dobiti priliku da se istaknte u poslu u medijima ali vas to u stvari nogo ne interesuje.


VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

27.2.2020.

Nespremni ste da u nečemu popustite ali biste mogli lako naći način kako da se uključite u jedan poso u okviru koga biste na licu mesta mogli da dokažete da ste u pravu, ma o čemu da se radi, naročito ako st raspoloženi da se usavršavate u nekom novom poslu.

26.2.2020.

Ne bi trebalo da se previše bavite problemima koji vas ne interesuju niti da preuzimate tuđe obaveze na sebe ako ne morate. Ako ste međutim, nekom obećali nešto, onda to i ispunite jer se radi o osobi koja vam je verovatno uvek bila privržena i prema vama iskrena.


RIBE ( 20.2.- 20.3.)

27.2.2020.

Trudite se da fascinirate jednog Bika ili Vagu i verovatno ćete im dati na  znanje da na va mogu da računaju i da ćete biti raspoloženi da planirate, ako je potrebno i zajedničko putovanje. Nemate previše strpljenja za one koji vas često kritikuju. Slažete se sa Jarcem i Škorpijom.

26.2.2020.

Verujete da možete lako da nađete izlazi iz neke prilično komplikovane situacije koja vas trenutno opterećuje. Ne bi bilo dobro da odustanete od svojih planova samo zato što to nekom ne odgovara .Dobijate vesti koje vas mogu pomalo uznemiriti.