Dnevni horoskop -Astrozenit

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

SVAKI DAN- Na youtube- Dnevni horoskop

OVAN (21.3.- 20.4.)

19.11.2018.

Postoji opasnost da se udaljite od ljudi insistirajući previse na svom stavu, svojoj ispravnosti i aroganciji na način na koji iznosite svoje ideje. Veoma je važno da vase nadahnute ideje iznosite na tolerantnan i prihvatljiv način.Tranzitni Mesec vas čini spremnim da se bavite pitanjima u vezi sa nekretninama.

18.11.2018.

Merkur u kvadratu sa Neptunom u segmentu stranih zemalja i neprijatelja znači da morate da budete krajnje realni ako ne želite da budete prevareni od strane onih koji imaju u vas poverenja, možda neki Strelac ili Lav. Možete dobiti pogrešne informacije od jende Škorpije sa kojom imate problematičnu vezu.

17.11.2018.

Preopterećeno polje problema, neraspoloženja i tajnih dogovora zbog čega ćete veroatno morati da više energije uložite u ono što radite. Pokušavate da organizujete svoj život tako da vam ostane dovoljno vremena za kontakte sa prijateljima ali bi bilo bolje da se više odmarate.


 bik

BIK (21.4.- 20.4.)

19.11.2018.

Vreme je povoljno da razgovarate o svojim osećanjima  zbog tranzitnog Meseca i Marsa, planete strasti u vašoj 12.kući najdubljih emocija zbog čega ih relativno lako izražavate.Mogu vas privući Rak, Lav ili Vaga. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo.

18.11.2018.

Ne možete da upravljate svojim poslovima na način na koji bi trebalo  jer vas mnogo  ometaju u tome. Imate priliku da se sretnete sa Jarcem ili Škorpijom i vodićete konstruktivne razgovore na osnovu kojih ćete dobiti inspiraciju kako da dalje organizujete svoje poslove.

17.11.2018.

Ideje naviru i vi želite da se posvetite poslu koji bi mogao da vam donese satisfakciju, moguće u domenu umetnostili ili nekog timskog rada koji bi vam omogućio da se istaknete na najboljji mogući način. Dajte priroritet bitnim poslovima, nemojte se trošiti na nešto što nije profitabilno.


 blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

19.11.2018.

Neuobičajeno ste jasni u vezi sa namerama u pogledu jedne situacija sa kojom ste suočeni. Imate naglašenu volju i usmereni ste ka postizanju jasno određenih ciljeva. Racionalni I logični deo vašeg uma je pod jakim uticajem vašeg raspoloženja,koje zavisi od spoljašnjih faktora.

18.11.2018.

Naglašen znak Ovna vas čini spremnim da se upustite u nove poslove i verovatno će vam topoći za rukom, posebno ako se radi o osobi u koju miate vel ik poverenje. Pokušajte da uspostavite kontakt sa osobom koja živi na nemačkom jezičkom području. Dobro se osečate u društvu Lava.

17.11.2018.

Zamara vas posao naročito ako ima veze sa publikom ali vi nećete odustati jer ste spremni da se uključite u neki veliki projekat koji može na duži rok da donese satisfakciju. Pokušajte da se angažujete na poslu sa strancima ili u domenu pr, medija.


RAK (21.6. – 22.7)

19.11.2018.

Tranzitni Mesec vam može odredti vaš glavni cilj i kako ga postići ili ovo može biti za vas period velike uznemirenosti i nestrpljenja. U toku ovog tranzita Marsa preko Riba, možete očekivati promenu u finansijskom status, često nagore;povlačenje u sebe radi posvećenosti radu.

18.11.2018.

Ne bi trebalo da ulazite u konflikt sa jednim Ovnom ili Bikom, naročito ako se radi o osbma koje su spremne da se angažuju na poslu koji bi mogao da vam donse dobru zaradu i moguće da su već sa vama o tome razgovarale.Dobijate vesti od Ribe i Jarca.

17.11.2018.

Nekome je veoma bitno da vas vidi, da razgovara sa vama i da vam omogući da steknete bolju poziciju u društvu. Veoma naglašeno polje inostranstva sa lošim aspektom izmežu Marsa i Jupitera donosi probleme u komunikaciji sa onima koji postavljaju velike zahteve.


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

19.11.2018.

Mesec u Ovnu i Mars u Ribama nisu u harmoničnom položaju, međutim, ovo ne mora biti problem jer ovaj uticaj vas obično čini spremnim da preduzimate akciju. Komunikacija sa ženama je dobra.Generalno uzeveši raspoloženje varira veoma brzo ali nije moguće odrediti u kom pravcu.

18.11.2018.

Ako ste slobodni, na poslu se nalazi neko kome je veoma stalo da se sa vama sretne i van radnog mesta. Moguće da ste dobiti takav poziv nedavno od Ovna, Strelca ili Škorpije i vi ste nevoljni da ga prihvatite jer možda mislite da ta osoba koja se interesuje za vas nije slobodna.

17.11.2018.

Imate mogućnost da saznate nešto što vam ne ide u prilog. Dobićete vesti koje nisu baš tako sjajne i koje vam mogu doneti uznemirenost jer ste prilično netaktični ili nestrpljivi. Trebalo bi da imate u vidu da treba da promenite taktiku kada je u pitanju jedna Riba ili neki Strelac.


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

19.11.2018.

Ovo je period u toku koga imate dosta energije pokazujete nezavisnost i inicijativu. Osećate se se samouverenim i sposobnim da rešavate probleme zdravo razumski. Period je dobar za započinjanje novogposla, i mnogo toga što započnete danas može doneti uspeh.

18.11.2018.

Trudite se da ubedite nekog ko vam je veoma značajan kada su budući poslovi u pitanju da treba da u nečemu popusti ali ako se radi o Raku, Škorpiji,drugom Ovnu ili Jarcu, to će vam teško poći za rukom. Osećate potrebu za promenom posla, moguće i za odlazak u inostranstvo

17.11.2018.

Velika pažnja koju posvećujete onome što drugi od vas  zahtevaju čini vas uslužnim ali vam oduzima vreme. Trebalo bi da budete mnogo prilagodljiviji čak i prema osobama koje to ne zaslužuju. Možete dobiti ponudu za rad sa strancima iz neke daleke zemlje.


VAGA (23.9.- 23.10.)

19.11.2018.

Dan je dobar za dolaženje do srži problma, bilo u poslovnom odnosu  ili u nekoj drugoj vrsti susreta između vas i potencijalnog saradnika. Tranzitni Mesec preko Ovna može doneti novu priliku za proširenje kruga prijatelja i kolega. Ribe pokušavaju da vam nametnu svoju volju.

18.11.2018.

Napet aspekt između Meseca u Ovnu i Plutona u Jarcu odražava se na vas u vidu nesposobnosti da napravite balans između onih koji su vam iskreni prijatelji i onih koji imaju koristi od vas. Trudite se da budete u toku dogadjaja kada se radi o poslu sa strancima.

17.11.2018.

Verujete da ste na pravom putu kada razmišljate o obnovi saradnje sa Vodolijom ali se to neće odvijati baš kako ste vi zamislili. Trebalo bi da pokažete više razumevanja za slabosti onih koji na neki način zavise od vas, moguće da se radi o Ribama, Biku ili Strelcu.


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

19.11.2018.

Svaki problem i poteškoća sa kojom možete biti suočeni nateraće vas da prepoznate potrebu da rešite probleme ne pokušavajući da ih negirte. Ako ne tragate za istinom, odnos sa poslovnim partnerom može stvoriti osećanje poraženosti ako ga ne sagledate iz nekog drugog ugla.

18.11.2018.

Naporan dan jer ne uspevate da završite sve što ste želeli.Dobijate priliku da se istaknete u poslu koji je zahtevan ali vam to neće lako poći za rukom jer morate da se više pozabavite nekim detaljima koji vas u stvari ne interesuju ali su deo posla.

17.11.2018.

Dan pun uzbđenja, naročito ako ste spremni da se uključite u posao sa strancima, umetnicima, trgovcima osobama koje rade u inostranstvu. Sve što ima veze sa kreativnošću i sa estetikom,privlači vas i bićete u stanju da se priviknete na neke nove okolnosti na poslu.


 

 strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

19.11.2018.

Razmišljate o privatnom poslu ili o nekom kreativnom projektu koji bi mogao da vam donese veliki profoit. Trudite se da postanete poznati u okviru svoje profesije. Imate velike ambicije jer vas Mars i Mesec inspirišu. Ovo je vreme velilih izazova I stresa ako dobro ne razmislite kakvu biste poziciju voleli da zauzmiate u društvu.

18.11.2018.

Dobijate priliku da uđete u posao sa nekim ko vam je prilično simpatičan iako ne znate mnogo o njemu.Moguć je da ćete započeti saradnju na osnovu preporuke osobe koja je veoma odgovorna u koju imate veliko povernje.

17.11.2018.

Ne bi trebalo da odustanete od svojih planova samo zato što vam neko osporava vrednosti i kvalitete. Bilo bi najbolje da se sretnete sa osobom koja je već jednom vama predlagala zajednički posao i koja je bila raspoložena da sa vama radi na nekom velikom, projektu zbog koga bi trebalo da često putujete.


Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

19.11.2018.

Mnogo toga vas danas nervira i nećete uspeti da se izborite sa stresom jer vas iritira pozicija Marsa u Ribama koji podstiče kod vas s jedne strane maštu, s druge strane potrebu da svakom kažete šta mislite. Imate način da se dogovorite sa jednom Škorpijom oko nekih bitnih pitanja u vezi sa inostranstvom.

18.11.2018.

Naporan dan zbog mnogo obaveza. Pokušaćete da se mnogo bolje organizujete tako da vam ostane više vremena za one sa kojima imate potrebu da se družite.Verujete u mogućnost nastavka saradnje sa jednim Bikom

17.11.2018.

Osećate se sposobnim da uradite ono što se od vas očekuje ali nećete želeti da o svojim planovima bilo kome pričate. Moraćete da se adaptirate na ono što vam neko nameće, naročito ako imate nezgodne šefove ili ako ste već napravili dogovor koji vam ne ide u prilog ali vi ćete se postaviti profesionalno.


 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

19.11.2018.

Potrebni su vam saveti osoba na koje možete da računate i sa kojima imate dobru komunikaciju. Nemate razloga da se previše nervirate ako vas bude provocirala jedna Škorpija ili neka DEvica u vezi sa nečim što je za vas duže vreme ozbiljan problem.

18.11.2018.

Ne bi trebalo da propustite priliku da uspostavite kontakt sa osobama sa nemačkog jezičkog područja i bilo bi dobro da se aktivirate više u domenu medija, spota ili nekih aktivnosti koje od vas zahtevaju znanje stranih jezika. Moguć je susret sa jednim Ovnom ili nekim Rakom.

17.11.2018.

Naglašeno polje posla i novca čini vas prilično uzmirenim jer neko će pokušati da sa vama pregovara o nečemu što biste vi najradije prepustili drugima. Pokušavate da se dogovorite sa Ribama i Strelcem oko nećega što vam nikako ne polazi za rukom, moguće da je i jedan Ovan u to umešan.


ribe 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

19.11.2018.

Dobijate vesti koje vas mogu pomalo uznemiriti jer se radi o poslu koji nije tako dobro plaćen akko ste očekivali ali vi ćete ipak pokušati da se dogovorite sa onima koji treba da vas plate ili angažuju i time ćete pokazati dobru volju da se problem prevaziđe.

18.11.2018.

Dobro se slažete sa onima koji vas podržavaju ali imate mnogo protivnika i onih koji sa vama ne mogu da uspostave dobru komunikaciju. Ne bi trebalo da odustanete od svojih namera kada je u pitanju posao sa onima koje ste nedavno upoznali i dobili od njih dobre ponude.

17.11.2018.

Prenaglašenost vašeg znaka čini vas izuzetno energičnim i možda pomalo ljutim jer se situacija ne odvija kako ste želeli. Mnogi vam zameraju da niste iskreni i da ste bili previše popustljivi prema nekim saradnicima prema kojima nije trebalo. Bićete predmet oštre kritike.


 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest