Dnevni horoskop

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

29.3.2017.
Očekivani novac nikako ne stiže ili bar ne onom dinamikom kojom biste želeli.  Budite spremni da se prihvatite bilo kog posla, ukoliko ste mladi i nemate nikakav izvor prihoda jer će vam se vrlo brzo ukazati mogućnost da sa tog radnog mesta koje prihvatite dobijete neko bolje.

28.3.2017.
Pokušavate da nametnete mišljenje nekom Lavu ili Strelcu ali oni verovatno neće imati mnogo razumevanja za vas ili im vaše mišljenje neće odgovarati. Što je problem ozbiljniji, to bi trebalo da budete realniji u pogledu vaše pozicije na trenutnom poslu. Imate jaku konkurenciju ma čime da se bavite. Mlad Mesec u vašem znaku donosi nove ideje.


Godišnji horoskop za 2017.

 bik

BIK (21.4.-21.5.)

29.3.2017.
Možete postići dogovor sa Rakom, Jarcem, Lavom ili Škorpijom. Imate mogućnost da se sretnete sa nekim ko vam je veoma drag i sa kim ćete moći da lako ostvarite dobru komunikaciju naročito ako ste rođeni u poslednjoj dekadi znaka. Dobijate poziv od Riba da proširite zajedničku saradnju

28.3.2017.
Nemojte izbegavati da se suočite sa problemima i očekujući da će ih neko drugi rešiti. Oni koji su višeg ranga od vas na diskretan način vam daju na znanje da treba da budete kooperativniji.Možete se nadati susretu sa nekim ko će vam ponuditi dobro plaćen posao u kooperaciji sa jednim Lavom.


Godišnji horoskop za 2017.


 blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

29.3.2017.
Merkur, vladalac vašeg  znaka  krajem dana u napetom aspektu sa Plutonom čini one uspešne spremnim da idu dalje do iscrpljivanja, ma o čemu da se radi a oni neuspešni ili koji sebe smatraju nerealizovanim mogu druge okrivljivati za to. Ne nervirajte ako vas bude provocirao jedan Jarac ili neka Škorpija

28.3.2017.
Imate osećaj da vas neko tera da radite ono što ne želite ili da morate da rešavate situaciju koja vam ne odgovara. Veoma naporan dan jer ne znate odakle da počnete da rešavate probleme. Imate nekoliko različitih predloga od iskusnih kolega a vi se držite svojih principa i ne odustajete od njih.


Godišnji horoskop za 2017.


 rak

RAK (21.6. – 22.7)

29.3.2017.
Dobro se slažete sa Škorpijom, Vagom ili Bikom koji su inventivni i spremni da se sa vama upuste u smeo poduhvat. Inostranstvo Ili  saradnja sa osobama koje žive u drugim mestima su pravi izvor prihoda za vas. Možete očekivati više ponuda istovremeno. Moguća vest o novcu.

28.3.2017.
Ne bi trebalo da previše oklevate u vezi sa donošenjem odluke koja vam ide u prilog samo zato što se drugi mešaju pokušavajuči da vam nametnu svoje mišljenje ili. Tranzit mladog Meseca preko znaka Ovna mogao bi doneti novu poslovnu priliku  ili neki drugi srećan obrt kako na poslu tako i u privatnom životu.


Godišnji horoskop za 2017.


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

29.3.2017.
Mesec u poslepodnevnim satima može doneti  neke nove uplate, možda i neočekivane ili ponudu na koju niste računali. Pošto je Sunce u astrološkoj  kući inostranstva  znači da ćete se verovatno  snaći u svakoj situaciji u kojoj se budete našli, ali ne primajte sve što vam kažu k srcu. Mogući dobici u igrama na sreću.

28.3.2017.
Velike ambicije mogu vas odvesti u pogrešnom pravcu ako ne budete dovoljno realni a teško da to možete biti uz mlad Mesec u Ovnu. Ima mnogo onih koji vam daju prave smernice kako treba da se postavite prema brojnim pitanjima koja se odnose kako na vaš status na poslu tako i na vaše finansijsko stanje


Godišnji horoskop za 2017.


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

29.3.2017.
Sve što želite moglo bi da se ostvari kada biste bili spremni na bar male promene u svom životu. Pošto to nije slučaj i pošto za tako nešto nemate snage, ostaje vam da se  prilagodite situaciji u kojoj ste se našli i da sarađujete sa onima koji vam pomažu da steknete više samopouzanja.

28.3.2017.
Budite oprezni u radu sa Rakom ili Škorpijom čak i ako su vam naklonjeni, može se raditi o nekom ko je prilično netrpljevi trentno prema svima, uglavnom zbog nekih svojih problema.Mlad Mesec  u Ovnu donosi moguće probleme s novcem. Verujete da možete da se snađete u poslu sa vatrenim znacima.


Godišnji horoskop za 2017.VAGA (23.9. – 22.10.)

29.3.2017.
Dan je povoljan za razgovore u četiri oka i bilo bi dobro da prihvatite tuđe ideje jer ćete shvatiti da vam mnogi žele dobro. Ipak,oprezni ste i ne verujete baš svakome sve što vam priča. Svi se oko vas, osim kolege u znaku Raka osećaju  prijatno u vašem društvu. Nedovoljno ste tolerantni.

28.3.2017.
Mlad Mesec u astrološkoj kući koja simbolizuje partnerske odnose i kako tokom dana Mesec ide ka Merkuru najverovatnije očekujete da se dogodi susret koji bi mogao da donese dobre poslovne ponude. Spremni ste da se borite za ono do čega vam je stalo, čak i ako se radi o saradnji sa nekim ko vam je veoma značajan.


Godišnji horoskop za 2017.


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

29.3.2017.
Mnogo toga počinje da se odvija povoljno po vas, posebno uz pomoć jednog Raka ili Device. Venera koja vlada astrološkom partnerskih odnosa ide preko praktičnog Jarca što je dobro i za posao ako ste u privatnom biznisu. Oprezno u saradnji sa strancima ako ide na preporuku Vage.

28.3.2017.
Morate biti dobro organizovani i odlučni u onome što želite a u tome vam mogu pomoći  Mlad Mesec u Ovnu.Od predstavnika vašeg znaka  se od vas očekuje da budete  kreativni i da se držite dogovorenog. Mars u Biku vam svojim tranzitom daje potrebnu odlučnost da se postavite kako treba i prema kolegama i prema autoritetima.


Godišnji horoskop za 2017.


 strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

29.3.2017.
Venera  dobro deluje na rođene početkom znaka  i čine vas veoma poletnim, optimistom i spremnim da se upustite u nove poslove.Vaš optimizam je je ipak nešto manji nego prethodnih dana , naročito ako imate nerešenih emotivnim ili porodičnim problem ili vam se šef suprotstavlja.

28.3.2017.
Tranzit Venere i Merkura preko astrološke kuće  sporta, zadovoljstva i dobitaka preko igara na sreću može znači potrebu za  nalaženjem lakih rešenja i efikasnijim pristupom svemu što treba da rešite. Ne vredi da razmišljate o propustima vaših kolega ili da se ljutite na one koji su višeg ranga od vas.


Godišnji horoskop za 2017.

Dnevni horoskop,  AstroZeit Daily Horoscope   AstroZenit Daily Love Horoscope,  Love Asteroids Daily HoroscopeDnevni horoskop ljubavnih asteroida,Chinese Daily Horoscope. Dnevni kineski horoskop

Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

29.3.2017.
Sunce i Pluton u  u napetom aspektu  čine vas sklonim da se bavite poslovima koji vas nervno iscrpljuju. Ipak ne nedostaje vam  podrška jednog Raka ili Device ali je potrebno da povratite  psihičku stabilnost.Prijao bi vam zajednički put sa partnerom ili razgovor sa psihologom.

28.3.2017.
Možete dobiti dobru priliku da se istaknete ako budete disciplinovani.Rođeni u poslednjoj dekadi znaka mogu imati neke vanredne dobitke.Mlad Mesec u Ovnu donosi nove mogućnosti na poslovnom planu. Pokušavate da se priviknete na nove okolnosti u okviru porodičnog biznisa.


Godišnji horoskop za 2017.


 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

29.3.2017.
Osećate se stavljenim pred svršen čin kada je u pitanju posao kojim bi trebalo da se bavite ili u koji ste ušli sa mnogo entuzijazma. Možete biti skloni da napravite pogrešan poslovni potez ili da se zamerite nekom ko vam nije naročito naklonjen, moguće da vas često kritikuje.

28.3.2017.
Prelazak Mladog Meseca  preko znaka  Ovna za vaš znak donosi nove mogućnosti u vezi sa privatnim biznisom. Neke nove mogućnosti vam se ukazuju kada je u pitanju posao u nekoj velikoj državnoj ustanovi i sve što je na neki način bilo nejasno i nedovoljno definisano, možda čak i tendenciozno skrivano od vas sada će se obelodaniti.


Godišnji horoskop za 2017.


ribe 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

29.3.2017.
Imate veliko poverenje u osobu sa kojom ste inače u dobrim odnosima i na koju možete da računate u svakom pogledu. Danas neko ima potrebu da vam se poveri, da vam da na znanje da računa na vas kada je u pitanju zajednički projekat. Trudite se da niko ne primeti da vas jedna situacija u priličnj meri iscrpljuje.

28.3.2017.
Tranzit  Mladog Meseca i Venere preko vašeg astrološkog polja posla i novca mogu vam doneti promenljivo raspoloženje i potrebu da znate na koga možete da se oslonite. Oni koji su na višoj lestvici od vas mogu vam biti od koristi ako budete umeli da vodite razgovor u pravcu u kom to vama odgovara.


Godišnji horoskop za 2017.


 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest