Dnevni horoskop

Facebooktwitterpinterest

 

OVAN (21.3.- 20.4)

Dnevni  horoskop

8.8.2020.

 Niste sigurni u svoju odluku po pitanju novca koji želite da uložite u posao sa strancima koji žive u vašem gradu. Prilično ste nepoverljivi i nedovoljno sigurni u sebe. Trebalo bi da radite na stručnom usavršavanju.

7.8.2020.

Ulazak Venere u znak Raka i Meseca u Ovna u večernjim satima donosi priliku za razgovor o nekretninama.Znate dobro šta želite i kako da se postavite prema osobi koja vam je dala koristan predlog u vezi sa rešavanjem porodičnih problema. Moguća je saradnja sa jednim Lavom.

Dnevni ljubavni horoskop

8.8.2020.

Ona-Neko podriva vašu sigurnost u sebe i na privatnom planu. Nemate utisak da vas partner poštuje i da je spreman da za vas učini sve ono što biste vi za njega, i što faktički činite. Trudite se da budete u fer i prema nekom ko to nije zaslužio, ali tako vam je lakše, da ne biste imali grižu savesti.

On- Vaša očekivanja kada se radi o jednom Lavu su nerealna jer je on okupiran svojim poslovima i svojim planovima u kojima vas trenutno nema. Dama rođena u znaku Ovna pokazuje interesovanje za vas ali vi na to ne obraćate mnogo pažnju. Moguć susret sa osobom koja je oduvek bila prema vama veoma ljubazna.

7.8.2020.

Ona-Očekujete a će vam se javiti osoba sa kojom ste nekada bili u dobrim odnosima ali možda već nekoliko meseci niste i ne znate kako da se postavite u odnosu na problem koji nije nerešiv, ali bi trebalo da uložite određen novac u taj poao.

On– Ne bi trebalo da se previše nervirate ako se neko meša u vaš privatan život, ma šta da je u pitanju, posebno kada se radi o nekim problemima koji traju malo duže.Imate mogućnost da sa jednim Lavom i nekim Strelcem nađete zajednički jezik. Vaga vam je privržena.

Horoskop za vaš znak


 

 bik

 

 

BIK (20.4.- 21.5)

Dnevni  horoskop

8.8.2020.

Planirate poslove koji bi mogli da vam donesu uvećanje prihoda, posebno  preko privatne firme. Ako nemate svoju firmu, verovatno ćete se potruditi da je osnujee ili bar da započnete neki samostalan posao koji bi mogao doneti dobru  zaradu.

7.8.2020.

Spremni ste da se uključite u neke poslove koji bi od vas zahtevali da se informišete o temi sa kojom ste suočeni. Nekome je veoma bitno da vam da na znanje da računa na vas. Iako ste u prilici da se priviknete na nov posao i da se lako uklopite, verovatno nećete pristati jer vam to ne odgovara u ovom momentu.

Dnevni ljubavni horoskop

8.8.2020.

Ona-Porodični život vam je trenutno najvažniji. Ne možete da se opustite i uživate u društvu partnera jer imate mnogo obaveza koje niste u stanju da lako završite i da mu se posvetite u onoj m eri u kojoj biste želeli.

On-Mars u Ovnu u dobrom aspektu sa Suncem u Lavu vas čini sklonim da poverujete u ono što se priča o vašoj partnerki, naročito ako nise u dugoj vezi ili braku ili se ona bavi poslom zbog koga često putuje.

7.8.2020.

Ona-Nije povoljan dan za susret sa nekim ko se u poslednje vreme ponaša nekorektno prema vama,naročito ako se radi o jednom Ovnu.Trebalo bi da se više fokusirate na nekog koga ste upoznali u inostranstvu i sa kim ste proveli prijatne zajedničke momente.

On-Mnogima se dopadate ali vi navodno na to ne obraćate pažnju ako imate stalnu partnerku.Pokušavate da budete u dobrim odnosima i sa stalnom partnerkom i sa nekom koja bi to rado postala ali vi joj ne dajete dovoljno prilike da bude u vašem društvu.

Horoskop za vaš znak


blizanci

BLIZANCI ( 22.5.-21.6.)

Dnevni  horoskop

8.8.2020.

Pokušavate da se postavite profesionalno u situaciji koja je za vas veoma stresna. Ako ste ljuti s razlogom, možete doći u sukob sa onima kojima ćete to dati na znanje na način koji njima neće odgovarati. Uzdržite se od bilo kakve kritike na račun šefova.

7.8.2020.

Postajete efikasni i direktni i ne dozvoljavate nikome da se meša u vaše odluke.Uspevate da se maksimalno posvetite poslu od koga očekujete dobru zaraudu.Trudite se da budete u dobroj fizičkoj formi ako vaš posao to od vas zahteva. Rešava pitanje finansija.

Dnevni ljubavni horoskop

8.8.2020.

Ona- Držite do sebe i najvažniji vam je status na poslu. Ako ste u vezi sa Devicom ili nekim drugim Blizancem, pokušavate da ljubaznošću doprete do njega i da mu date na znanje da može da računa navas po nekim, za njega važnim pitanjima.

On-Naglašen znak Ovna ali i Lava donosi u vaš život osobu koja je temperamentna simpatična i veoma društvena. Možda nećete odmah započeti konkretnu vezu ali ste spremni da se upustite u nešto što bi moglo da vam na uži rok donese prijatne zajedničke momente.

7.8.2020.

Ona- Naglašno polje prijatelja može doneti mogućnost da sredite svoje odnose sa nekim ko je prilično principijelan ili je izgubio nerve sa vama ako ste nekada bili u vezi. Dobićete vesti o osobi koja vam je izuzetno simpatična.

On- Želite da se angažujete oko osobe koja vam stvara osećanje griže savesti ili želi da sa vama bude u dobrim odnosima. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako vas bude odbila jedna Škorpija, neki Rak ili neki Jarac.

Horoskop za vaš znak


RAK (22.6. – 22.7)

Dnevni  horoskop

8.8.2020.

Verujete da će vam se javiti jedna Devica sa konkretnim predlogom u vezi sa poslom koji želi da sa vamazapočnete.Nemojte biti previše kritički nastrojeni prema nekom Lavu ili nekm vatrenom znaku

7.8.2020.

Venera u vašem znaku vam donosi mogućnost susreta sa nekim ko vam je veoma značajan i sa kim možete da ostvarite dobru komunikaciju i saradnju samo ako budete spremni da preko nečega pređete. Verujete da ćete uspeti da napravite dogovor sa strancima od kojih očekujete konkretnu ponudu.

Dnevni ljubavni horoskop

8.8.2020.

Ona-Verujete da ste na pravom putu da rešite jedan problem koji imate sa jednim Ovnom ili sa nekom Škorpijom. Moguće da se osećate usamljenom i da zbog toga prihvatate poziv i osoba koje vam ništa ne znače ili bar nisu ono što je vama potrebno.

On- Dobijate vesti o nekom s kim ste imali površnu vezu i ko vam se dopao na prvi pogled. Ne bi trebalo da se previše bavite problemima jednog Jarca ili neke Škorpije koji  nisu naročito zainteresovani za vaše poslovne planove a oni su vama na prvom mestu.

7.8.2020.

Ona– Najverovatnije nećete osetiti tranzit Meseca, Urana i Marsa koji bi inače mogli da vas pogode ako biste ušli u konflikt sa Vodolijom, Ovnom ili Rakom ali u stvari vi ćete na vreme shvatiti o čemu se radi i uspećete da se uzdržite i nećete provocirati partnera.

On– Ako ste rođeni na samom počektu znaka verovano ćete odreagovati na neki poziv ili će vas nešto uznemiriti a tiće se nekadašnje veze ili komentara na vašu partnerku, sadašnju ili bivšu. Trebalo bi da se manje nervirate zbog onoga što priča neko o vama.

Horoskop za vaš znak


 Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

Dnevni  horoskop

8.8.2020.

Današnji aspekt između Sunca u vašem znaku i Meseca u Ovnu može vam doneti mnogo toga neočekivano dobrog, između ostalog vest o nekom na koga niste računali a naći će vam se kod rešavanja važnog poslovnog problema.

7.8.2020.

Naglašen znak Ovna čini vas sklonim iscrpljivanju. Dobijate vesti od nekog ko vam je nekada bio veoma značajan i sa kim ste mogli nekada da se dobro slažete. Devica je spremna da pređe preko nečega ali vi ste prilično napoverljivi ako vas je kad-tad uvredila. Nemojte ulaziti u posao sa Vodolijom ako niste sigurni da će biti loajlna.

Dnevni ljubavni horoskop

8.8.2020.

Ona-Trudite se da budete sa osobom koja vas razume u dobrim odnosima, inače možete biti u zabludi i doneti pogrešan zaključak ako vas bude kritikovala ili ako vam bude davala na znanje da je nečim ne zadovoljna

On- Dobićete priliku o kojoj ste maštali, verovano da se sretnete sa jednim Ovnom koji vam se izuzetno dopada ali koji možda, pri poslednjem susretu nije bio slobodan.Očekuje vas poziv iz inostranstva.

7.8.2020.

Ona-Večernji sati mogu biti izuzetno interesantni posebno ako budete imali aktivan društveni život. Mesec u  Ovnu donosi mogućnost da preko prijatelja  koji najverovatnije rade u inostranstvu ili saradnika, moguće i rođaka upoznate nekoga ko će vas imrepsionirati. Takođe je naglašena vaša potreba da vi druge fascinirate

On- U vašoj vezi, naročito ako ste duže od tri godine zajedno, vode se razgovori o rešavanju praktičnih problema. Ukoliko ste u braku, atmosfera u domu je prilično hladna ili vi nemate dovoljno vremena za partnera. Sa Ovnom moguća je ljubomorna scena.

Horoskop za vaš znak


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

Dnevni  horoskop

8.8.2020.

Nestrpljivi ste i ne umete da komunicirate na način kako bi to bilo najbolje, sa jednim vatrenim znakom. Pokušavate da se priviknete na tempo koji vam drugi nameću ali vas to itovremeno i jako zamara.Ne ulazite u raspravu sa jednim Ovnom koji vas često provocira.

7.8.2020.

Dobijate vesti sa posla koji bi mogao da vam donese dobru šansu da se istaknete. Trebalo bi da budete mnogo smireniji kada se radi o poslu koji ste dugo već želeli da započnete.verujete da ste na pravom putu da rešite veoma važan problem. Vaši šefovi su vam izuzetno naklonjeni i spremni da vam po nekom bitnom pitanju izađu u susret.

Dnevni ljubavni horoskop

8.8.2020.

Ona- Atmosfera u domu je prilično naporna ako nemate način da sredite finansije ili morate da se prilagodite nekim uslovima na poslu koji vam ne dgovaraju a to se reflektuje i na vaš ljubavni život. Partner nije naročito raspoložen da sluša o ašim problemima.

On-Nemate jasnu koncepciju kako bi trebalo da izgleda veza sa osobom koju dugo već poznajete i verovatno ćete joj omogućiti da vas bolje upozna. Moguće da ćete dobiti poziv a se vidite sa jednim Strelcem koji vam je svojevremeno pravio manje probleme i nemate u njega poverenja.

7.8.2020.

Ona-Ne želite da se raspravljate sa partnerom oko nečega sa čime se inače ne slažete i više puta ste o tome pričali.Dobićete mogućnosti da se dogovorite sa jednim Jarcem ako budete dovoljno taktični i spremni da učinite partneru neku uslugu.

On-Trudite se da budete korektni kada se radi o dugogodišnjoj partnerki koja vam je inače dala na znanje da treba da se promenite ali vi niste u stanju da preko noći promeni ponašanje.


VAGA (23.9.- 23.10.)

Dnevni  horoskop

8.8.2020.

Znate dobro šta je za vas najbolje. Trebalo bi da se priviknete na neke nove uslove rada i da prihvatite ono što vam se nudi kao trenutno rešenje. Dobijate priliku da se sretnete sa Ovnom i da razgovarate o onome što vas u velikoj meri opterećuje na finansijskom planu.

7.8.2020.

Strepite da bi vaša karijera mogla ići u pogrešnom pravcu ili da bi neko mogao da vas spreči u mogućnosti da napredujete. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa kolegama i verovatno želite da ostavite pozitivan utisak na one koji računaju na vas i koji žele da sa vama nastave saradnju.


Dnevni ljubavni horoskop

8.8.2020.

Ona- Aspekt između Meseca u Ovnu i  Sunca u Lavu je relativno povoljan za one koji su spremni da se upuste u neku novu vezu. Ako vam se dopada jedan Blizanac ili neki Rak dajte im na znanje mnogo direktnije nego što ste to do sada činili.

On-Ne bi trebalo da se previše bavite pitanjima koja se tiču karijere vaše partnerke jer ona verovano neće lako prihvatiti vaše savete. Ako želite a se dopadnete jednom Strelcu, morate se potruditi da va poveruje.

7.8.2020.

Ona-Imate razne načine kako da privučete pažnju osobe koja vam je draga i verovatno će vam to poći za rukom sao nemojte potezati neke teške teme koje i vama i njemu ne prijaju. Ako vam se dopada osoba koja se bavi sportom, moguća je ozbiljna veza.

On- Ljubavni život bi mogao biti bolji kada biste imali dovoljno vremena za partnerku Kada Mesec tranzitira preko znaka Ovna, vaše glavno opredeljenje je društvni život i sve podređujete tome. Ako ste mladi i slobodni, moguće da ćete izaći negde uveče sa osobom koja je veoma ambicozna.

Horoskop za vaš znak


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Dnevni  horoskop

8.8.2020.

Strepite da biste mogli napraviti pogrešan poslovni potez zbog previše naglašene vatrene komponente Sunca i Meseca. Želite da se po svaku cenu sretnete sa osobom koja vam je ponudila zajedničku saradnju, moguće na poslu sa strancima.

7.8.2020.

Možete biti uznemirani zbog onoga što ste čuli ili ćete nesvesno isprovocirati događaje koji vam ne idu naruku. Trudite sa da nađete način kako da se dogovorite sa jednim Bikom oko nečega što vam je izuzetno bitno i smatrate da bi vaš partner shvatio zašto se baš tako postavljate.


Dnevni  ljubavni horoskop

8.8.2020.

Ona-Trudite se da budete fer prema onima koji su vam svojevremeno dali nadu da bi nešto moglo biti između vas dvoje a zatim odustali.Ne bi trebalo da se previše udubljujete u partnerove odnose sa članovima porodice, naročito ako  sa njima nije u dobrim odnosima.

On- Neko želi da vam se dopadne i to čini na način da vi nećete ostati ravnodušni. Ako se radi o dami Raku ili Ribama, bićete raspoloženi da se redovnije viđate. Spremni ste za novu avanturu ili neku romansu moguće i sa Jarcem.

7.8.2020.

Ona- Očekujete da vam se jave Ribe ili Devica i trebalo bi da se objasnite sa osobom koja vam se dopada i verovatno ćete  dati na  znanje partneru da treba da vam pruži još neku šansu.

On- Nemate snage da se suprotstavljate Škorpiji ili Ovnu i verovatno ćete postaviti pomalo pasivno da biste doveli odnose u red. Osećate se neshvaćenim i verovatno ćete razmišljati da promenite nešto u vašem odnosu.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

Dnevni  horoskop

8.8.2020.

Nemojte dopustiti da vas bilo ko iznervira, posebno kada se radi o poslu do koga vam je stalo i realno imate mnogo načina da rešite jedan manji problem. Ipak, ima mnogo zavidnih osoba koje će vam dati na znanje da ne možete da se tako lako upustite u nov projekat ako imate konkurenciju.

7.8.2020.

Ne bi trebalo da odustanete od svojih planova zato što se kolega ne ponaša onako kako biste želeli.Trebalo bi da se više angažujete oko osobe koja vam je draga čak iako ona možda odbija razgovor na način na koji je to vama potrebno. Imate mogućnost nalaženja rešenja za ljubavni problem.

Dnevni ljubavni horoskop

8.8.2020.

Ona-Savršeno vam odgovara vatreni Mesec u Ovnu i Sunce u Lavu. Imate priliku da zavedete jednog Lava koji vam je po mnogim pitanjima izuzetno naklonjen. Moguće da podržava vašu karijeru.Imate način kako da rešite problem sa jednom Vagom.

On-Tražite način kako da ubedite jednog Bika da vam pruži još jednu šansu a on je već spreman bio da to učini i da od njega niste tražili. Ne bi trebalo da odustajete od svojih planova kada se radi o vezi sa jednom prilično svojeglavom osobom koja se ponaša povremeno veoma samovoljno.

7.8.2020.

Ona-Pokušavate da na svaki način nekako osvežite vašu vezu da je napravite kvalitetnom ali to ne donosi naročito rezultate. Ne znate kako da se postavite. Možda bi trebalo da počnete da taktizirate ili da primenite neki način komunikacije na koji partner nije navikao.

On-Dan nije sjajan posebno za one koji su u braku. Večernji sati donose rasprave zbog sms tajanstvene sadržine. Pazite da vas partner ne špijunira. Ukoliko nameravate da se sretnete sa nekim negde u nečijem domu ili neko treba da posreduje između vas i osobe koja vam se dopada, pitanje je da li će takav sastanak uspeti.

Horoskop za vaš znak


JARAC ( 22.12.- 19.1.)

Dnevni  horoskop

8.8.2020.

Tražite način kako da rešite dilemu koja vas u velikoj meri opterećuje, posebno kada se radi o  poslovnoj vezi sa jednim Ovnom, Rakom ili Lavom. Tražite način kako da regulišete neka plaćanja.Možete dobiti poziv od Škorpije koja je spremna na kompromis.

7.8.2020.

Trebalo bi da iskoristite svoje potencijale kada je u pitanju mogućnost uvećanja zarade. Razgovaraćete o svom poslovnom projektu sa bliskom osobom, moguće sa rođakom ili sa nekim ko može da vam pomogne da rešite jednu dilemu.

Dnevni  ljubavni horoskop

8.8.2020.

Ona-Trebalo bi da budete strpljivi kada se radi o vezi sa vatrenim znakom. Možete  da upoznate jednog Lava koji će vam se dopasti na prvi pogled.Nemojte se previše nervirati ako vam jedan Bik ne bude odgovorio na vaš poziv.

On-Nemate način kako da se angažujete oko neke Device koja često menja mišljenje i pokušava da manipuliše vama.Verujete da ćete uspeti da se posvetite osobi koja vam je draga u onoj meri u kojoj je to njoj potrebno.

7.8.2020.

Ona-Veoma ste zainteresovani za jednu dosta mlađu ili mladoliku osobu,. Neko misli na vas podjednakim intenzitetom koliko i vi na njega, ali to nećete jedno drugom pokazati, jer držite do sebe. Ponos vam je najgori neprijtalj. Dobijate poruku od Vodolije da želi da vas vidi. Budite sigurni da ste na pravom putu ka uspehu.

 On- Očekujete a se pojavi neko koga ste nekada voleli ili ste bili veoma zainteresovani. Moguće je da u društvu konzervativnih osoba sretnete nekoga ko će vam se svideti. Mesec iz Ovna obazuje loš aspekt sa vašim Suncem i čini vas nervoznim.

Horoskop za vaš znak


VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

Dnevni  horoskop

8.8.2020.

Verujete da mo#ete da uverite Ovna u neku svoju koncepciju kada se radi o poslu sa strancima, posebno sa nemačko jezičko područje. Tražite način da se afirmišete u društvu umetnika ili nekog vrsta timskog rada.

7.8.2020.

Način komunikacije postaje mnogo direktniji i vi ćete se povući iz društva ako vam ne bude odgovaralo. Ne želite nikome da budete na putu ka uspehu ali ni da vama neko određuje šta ćete i kako raditi.


Dnevni  ljubavni horoskop

8.8.2020.

Ona-Odgovara vam tranzit Meseca i Sunca i čni vas spremnim da se vidite sa onima koji su vam se više puta udvarali. Šarmantni ste i raspoloženi da se sretnete sa osobom koja je izuzetno zainteresovana za vas.

On-Ne bi trebalo da se previše nervirate oko nečega što vam ne odgovara. Ako vam se bude javila Vaga, daćete joj na znanje da bi trebalo da bude sa vama mnogo tolerantnija.Možete se nadati pozivu od jedne Vodolije.

7.8.2020.

Ona– Raspoloženje varira od zaljubljenosti do potpune konfuzije, naročito ako ste mladi ili na početku veze.Ako se nadate da će vas jedan Lav pozvati da se sretnete nasamo, to se najverovatnije neće dogoditi. Budite spremni na susret sa nekim kome dugujete neko izvenjenje.

On– Ne odustajte od želje da Blizancima, Lavu ili Strelcu nametnete svoju volju. Oni to sve hrabro podnose jer ste im simpatični.Ako budete spremni da se bar malo promenite ili prilagodite njihovom načinu života, imate šansu da budete srećni. Očekujete poziv od nekoga ko je previše ponosan da bi napravio prvi korak.

Horoskop za vaš znak


RIBE ( 20.2.- 20.3.)

Dnevni  horoskop

8.8.2020.

Osećate se dobro na poslu koji vam omogućava da iznesete svoje stavove i da se postavite energično kada se radi o poslu sa jednim Bikom koji bi mogao da vam završi veliki deo vaših obaveza. Imate poverenja u njega jer je u poslednje vreme bio prema vama lojalan

7.8.2020.

Trudićete se da dobijete u vremenu da biste obezbedili sebi priliku na koju ste dugo čekali. Imate jaku konkurenciju ali ste i dalje uvereni da možete da sa njom izađete nakraj. Tražite način kako da se dogovorite sa Bikom oko novog posla.


Dnevni  ljubavni horoskop

8.8.2020.

Ona- Verujete da ste na pravom putu da rešite problem sa jednim vatrenim znakom koji vas je više puta izneverio ili je ne bilo koji način pokušao da sa vama pomalo manipuliše. Ne dozvoljavae da vas bilo ko koristi samo za izlaske, želite stabilnu vezu.

On-Tražite način kako da ispravite jednu situaciju koja vam je trenutno prilično komplikovana i sa kojom ne uspeva da izađete nakraj. Možete dobiti šansu o kojoj ste maštali a radi se o susretu sa osobom koja vas izuetno privlači iako nije slobodna.

7.8.2020.

Ona- Pazite da se ne zamerite jednoj  Vagi ili nekom Jarcu, nećete umeti da sa njima izađete nakraj. Trebalo bi da pokušate da izbegnete konflikt, naročito sa preterano osetljivim partnerom. Dobićete poziv od nekoga ko vas duže vreme već zove da se nađete negde nasamo.

On- Dobro se osećate u društvu onih sa kojima ne pričate o poslu ali danas je to nemoguće izbeći. Ako ste u vezi sa kolegom ili nekim ko je upućen u vaše probleme, bolje mu dajte na znanje da biste veče proveli sami, ili sa poslovnim saradnicima.Facebooktwitterpinterest