Mesečni numerološki horoskop

Facebooktwitterpinterest

 

Mesec za uživanje

NUMEROLOŠKI HOROSKOP ZA  jun 2017.

Ovaj mesec je pod vlašću Šestice i Sedmice tako da preovladava snaga Venere i Urana- iznenadne šanse.

Da biste izračunali svoj bioritamski broj saberite cifre iz vašeg datuma rođenja, ne računajući godinu rođenja. Svedite dobijeni broj na jednocifreni.

Npr. ako ste rođeni 27.maja  svoj broj ćete izračunati tako što ćete sabrati 

27+5 = 32; 3+2= 5 Vaš broj je Petica

Ako ste

Jedinca mala original  JEDINICA  

Vašim brojem vlada ovog meseca Uran preko Sedmice tako da ste ceo mesec pod utiajem Sunca ( vladaoca Jedinice ) i Urana, vladaoca Sedmice. Šestica je inače kao broj koji vlada mesecom junom pod uticajem Venere tako da ovaj stelijum Uran-Sunce- Venera donosi strastvene ljubavi, iznenadne šanse na poslu, mogućnost nalaženja rešenja za neki problem koji dugo traje a tiče se statusa na poslu. Ako imate u svojoj numerološkoj kombinaciji Šesticu ili Sedmicu, pripremite se za novu ljubav ili za neki posebno romantičan susret. Oni koji imaju mnogo Jedinica  u numerloškoj kombinaciji ili datumu rođenja biće posebno aktivni na polju ljubavi. Ovnovi, Lavovi, Bikovi, Vage i Vodolije biće najviše izloženi mogućnosti da upoznaju nekog ko će ih oduševiti.


2_small DVOJKA

Verujete u mogućnost nalaženja rešenja za finansijski problem ili ćete biti u stanju da se organizujete u okviru timskog rada, partnerskog odnosa i zapoćećete nov posao. Ovo je sjajan mesec za one koji su zaljuljive prirode, koji vole da rizikuju, koji su takmičarski nastrojeni. Mesec vladalac vašeg broja, Sunce vladalac godine i Venera, vladalac meseca daju snagu Marsa koji će na vas delovati preko Osmice. Ako ste dama Dvojka, verovatno ćete se zaljubiti u uniformisano lice u lekara ili u glumca. Ako ste muškarac Dvojka, dopašće vam se dama koja radi u policiji, vojsci ili takođe nosi neku unifirmu na radu ili moguće radi u banci.


Trojka, mala TROJKA

Ovo je sjajan mesec za početak novih aktvnosti, posebno u sferi pisanja ako radite u medijima ili ako planirate sa započnete samostalan posao sa strancima. Imate način da rešite neke svoje dileme u vezi sa odlaskom u inostranstvo. Jupiter vladalac vašeg broja uz snagu Venere koja vlada mesecom junom i Sunce koje vlada Jedinicom, godišnjim brojem donose vam veliku mogućnost za bogaćenje, za putovanja, zaljubljenost i neke nove avanture o kojima niset smeli ni da sanjate. Postoji mogućnost ipak preterivanja u svemu, posebno u hrani, višak težine ili pogrešno donete odluke u afetku ili zbog naivnosti. Pokušavate da učinite život smislenim na način na koji vama najviše prija, i uživajte u tome, nemojte dopustiti da vam neka Četvorka pokvari planove.


Cetvorka mala ČETVORKA

Vašim brojem koji je pod uticajem Saturna a ovog meseca i Venera ( simbol starijih žena- za mlađe muškarce partnerka, za žene, simbol majke ili svekrve) vladaju i Mesec i Uran. I vi  nećete odoleti snazi ovih planeta i vama bi ovo mogao biti mesec ljubavi. Ako ste usamljeni, nadajte se novim poznanstvima i susretima koji bi mogli da vam značajno promene život nabolje. Sa Peticom izbegavajte bilo kakvu komunikaciju,posebno onu koja bi mogla da vas iznervira jer znate šta od nje možete daočekujete. Neprijatna iznenađenja možete očekivati i od Osmice koja će možda biti ljubomorna. Ako imate mnogo neparnih brojeva u numerološkoj kombinaciji ili u datumu rođenja, bićete skloni impulsivnim odlukama. Na poslu predstoje divne šanse da se istaknete preko rada sa osobama koje imaju sjajne ideje.


Petica PETICA

Mnogo hoćete, mnogo planirate i možete biti pomalo nervozni zbog toga. Merkur, planeta inteligencije,brzine, spretnosti i komunikacije vlada vašim brojem, Šesticom koja vlada mesecom pod uticajem je Venere a godina pod uticajem Sunca. Ovo je za vas mesec pod uticajem Jupitera, planete slave i bogatstva, putovanja, inostranstva i kontakata sa strancima. Možete postići mnogo samo ako budete dovoljno spremni da se upustite u rizične situacije, da uspostavite odnose sa onima koji su na višoj poziciji od vas ili su spremni da sa vama uđu u rizičan posao. Sa Dvojkom možete imati prilično konfliktan odnos ako ne budete popustljivi. Devetka može da vas često provocira ali vam u stvari pomaže da rešite neke dileme. Ne odustajte od plana po pitanju saradnje sa strancima.


Sestica ŠESTICA

Naporan mesec iako je pod dvostrukim uticajem Venere koja vlada vašim brojem i ovim mesecom. Ipak Mesec je i pod utiajem Sunca i Urana tako da su oprečne sile do te mere jake da možete doći u situaciju da se zapitate da li treba da odustanete od nečeg što vam je bilo veoma bitno ili od nekog ko na vas deluje deprimirajuće ili je previše zahtevan.Moraćte da svoju volju podredite nekom jer Saturn ima najveći uticaj na vas a na nekog ko je pod vlašću Venere to je veoma stresno, naročito ako ste mladi i ne podnosite autoritete. Možete dobiti neku vrstu nagrade, posebno ako igrate na nekim nagradnim igrama ili možete dobiti sjajnu ponudu za posao kojoj se niste nadali.


Sedmica SEDMICA

Naporan mesec i bilo bi najbolje da se posvetite poslu i karijeri jer kada je ljubav u pitanju ne možete lako da nađete zajednički jezik ni sa kim, naročito sa jednom Peticom ili Osmicom. Imate potrebu za samoćom i za komunikacijom samo sa onima koji su vam izrazito naklonjeni ili čak popustljivi. Dobićete dobre savete od jedne Jedinice u vezi sa novcem, ulaganjem ili kreditima. Trebalo bi da budete mnogo odlučniji kada je u pitanju organizacija života. Venera, Sunce i Uran imaju uticaja na vas i možete biti skloni radikalnim rešenjima zbog nemogućnosti da probleme rešite na lak način.  Ako ste slobodni, pazite da ne budete žrtva jedne Petice koja će vas osvojiti svojim šarmom.


OSMICA  

Najvažnija vam je ljubav u ovom mesecu. Uticaj Venere koja vlada Šesticom, broj meseca, Sunce koje vlada Jedinicom- broj godine daju snagu  Urana a finalni broj koji ima uticaja na vas je ponovo Šestica tako da dupla snaga Venere čini vas izuzetno sposobnim da se predate svim vrstama uživanja što nemora biti dobro, posebno ako ste skloni klađenju, bilo kojoj vrsti poroka.Preterana optrećenost pitanjima koja se odnose na ljubav može doneti kontra efekat i možete se razočarati u nekog ili zaljubiti u pogrešnu osobu. U toku ovog meseca možete očekivati da dobijete neki vanredni dobitak neki novac na koji niste računali. Pokušajte da se uključite u rad neke humanitarne organizacije, to vam moglo doneti neku vrstu satisfkacije.


DEVETKA

Spremni ste da proširite saradnju sa strancima, da se nađete sa onima koji maju šta da vam nude. Dobićete priliku da se sretnete sa jednom Jedinicom ili Peticom sa kojima možete imati izuzetno dinamičan odnos. Pokušajte da se priviknete na neke nove okolnosti u sakodnevnom životu, neko vama blizak može vas iznenaditi nekom svojom odlukom. Moguće da se odnosi na privatan život a da ipak očekuje od vas da i vi u tome učestvujete. Emotivna veza sa neparnim brojem može biti veoma dinamična i pomalo stresna ako niste spremni na neku vrstu popuštanja. Ako planirate da odete u inostranstvo na duže, možete očekivati novu ljubav, naročito ako ste slobodni.

Facebooktwitterpinterest