Asteroid Psiha pogoduje umetnicima, sportistima i trgovcima

Facebooktwitterpinterest

PsycheabductKao i svaki asetroid Psiha ide malo diretknim, malo retrogradnim hodom preko zodijaka. Na početku leta, nalazi se na sredini Bika i donosi mnogima smisao za novac, osećaj gde mogu da potraže izvor prihoda. Ne bi trebalo da se previše upinjete da zaradite, ma koji da ste znak, novac leži u vašoj osnovnoj profesiji. Ne lutajte u neke druge vrste poslova bez preke potrebe, naročito je rizčino da od sredine leta ulažete novac u neku vrstu partnerskog odnosa uvereni da će vam se isplatiti, možda hoće ali moraćete da budete strpljivi jer novac neće odamh priticati. Pristanite na možda i nešto manju zaradu, cenjkajte se i shvatićete da ćete moći da isterate ono što želite. Kako vreme bude odmicalo tako će i vaši apetiti biti sve veći, početni uspesi će vam stvoriti utisak da možete da tražite još više a poslodavac ili poslovni partner može biti lukaviji od vas ili jednostavno neće moći da se drži odredbi ugovora ili vašeg dogovora i isplata može kasniti.

Psiha će ići preko Bika i Blizanaca i činće sve predstavnike znaka, ma kom elementu da pripadaju, sposobnim da osete u kom grmu leži zec kada je u pitanju zarada.

Asteroid Psiha u prvih mesed dana pravi intrigantan aspekt sa Erosom i Kupidonom kao i sa Crnim Mesecom Lilitom a u drugoj polovini leta pravi dobar aspekt sa Uranom i Karmom zbog čega će mnogi imati potrebu za dobrom komunikacijom. Vaša snaga leži u dobroj informisanosti i to treba da imate u vidu. Nemojte oklevati da pitate prijatelje, rođake, da potražite savet, naročito ako ste rođeni u nekom vazdušnom ili vatrenom znaku ili vam je podznak u nekom od ovih znakova.

Dobra informisanost biće veoma važna za sve predstavnike  znaka, posebno za vazdušne i vatrene znake. Trebalo bi da b se iskorsti svaka informacija jer može bit veoma važna i kada je ljubav i kada su poslovi u pitanju.

Facebooktwitterpinterest