Godišnji ljubavni horoskop 2018. za nju i njega – Ovan

Facebooktwitterpinterest

ONA

Kira Najtli, engleska glumica rođena u znaku Ovna

 Ovo nije baš sjajna godina za ljubav jer će teške i spore planete delovati iritantno na vas i vi ćete verovatno biti spremni da mnogo više energije uložite u posao i karijeru, ako ste u zrelom dobu, u porodični život, nego u ljubavni život. Ne bi trebalo da se previše angažujete oko rešavanja problema jedne Vodolije ili Jarca koji mogu i bez vas da to urade a ako ste emotivno u vezi sa njima duži period može vam se učiniti da vam na njih odlazi mnogo energije. Isti je slučaj i sa Škorpijom ili nekim drugim Ovnom.

Od 26. januara do sredine marta možete doživeti romans na nekom putovanju ili vezu sa strankinjom a zatim ćete do sredine maja morati da više pažnje posvetite svojim porodičnim obavezama ili ćete na poslu upoznati nekog drugog Ovna, podjednako ambicioznog ili ćete biti u vezi sa Vagom,Vodolijom, možda i sa nekim Bikom.Skladan odnos možete imati tokom proleća i leta sa Bikom, Rakom ili Vagom ali najsen situacija se može u priličnoj meri iskomplikovati ako budete zanemarivali partnera ili ako budete neodlučni po pitanju rešavanja statusa u vezi. Sve što ima veze sa inostranstvom, bilo da se radi o putovanjima ili o privatnom aranžmanu donosi vam mogućnost novih avantura.

Moguće da ćete  insistirati na braku, zajednici ili regulisanju nekih zajedničkih pitanja a da partner neće imati vremena niti volje za to ili obrnuto, sve zavisi od podznaka, kako vašeg tako i vašeg partnera. Ako vam godina počne sa nesuglasicama na ljubavnom planu zbog preteranih očekivanja od partnera koje neće ispuniti, retrogradni hod Saturna preko jarca od 18.aprila do 11.septembra doneće mogućnost bolje komunikacije mada u vreme kada Mars bude izrazito jak od 13.avgusta do 7. septembra možete biti ona strana koja postavlja uslove.Vaš ljubavni život će u mnogome zavisiti od vremena koje ćete posvetiti partneru ali ne bi trebalo da budete previše uporni da mu nametnete svoju volju ni po jednom osnovu jer će on biti okupiran nekim svojim problemima ili rešavanjem nekih emotivnih dilema. Moguće da će vam se učiniti da partner ima neku drugu simpatiju kojoj poklanja više pažnje ili da se dvoumi između vas i neke druge osobe.Ulazak Jupitera u znak Strelca 8. novembra, kao i cela jesen zbog tranzita Venere, planete ljubavi donose brojna uzbuđenja na ljubavnom planu i mogućnost nalaženja nekog rešenja za status u vezi ako to budete smatrali prioritnim pitanjem koje treba da rešavate.


 

ON

Robert Dauni džunior, američki glumac i pevač, rođen u znaku Ovna

Potreba da se istaknete u poslu i da držite konce svog života u svojim rukama biće do te mere naglašena da će partnerka verovatno često imati utisak da je zanemarujuete, ma koliko dugo da ste u vezi.Moguće da ćete imati potrebu da prvenstveno regulišete pitanje finansija i da će vam se činiti da iz nekog razloga upravo finansije imaju važnu ulogu u vašem ljubavnom životu, naročito ako ste u drugoj značajnoj vezi ili braku ili ćete biti u vezi sa partnerkom koji je to veoma bitno, vaša finansijska stabilnost. Ljubavna veza koja može početi u proleće, mogla bi da se iskomplikuje tokom kraja leta i jeseni jer ćete verovatno  biti veoma zahtevni po nekim pitanjima a partnerka neodlučna.

 

Saturn je i zvašeg polja duhovnosti, obrazovanja, putovanja i kontakata sa strancima ušao u Jarca u polje karijere a kada je ljubav u pitanju ovaj tranzit će od vas zahtevati više odgovornosti prema članovima porodice ma koji da ste uzrast. To vas može donekle ograničiti u pogledu mogućnosti da vodite sadržajniji društveni život a tranzit Urana, vladaoca polja društvenog života preko vašeg znaka i polja posla od sredine maja do oktobra donosi neka nova poznanstva na poslu i mogućnost novih susreta koji će biti za vas veoma intrigantni.

 

Jupiter u erotskom Škorpionu takođe vas mogu inspirisati da se okrenete malo nekih ovozemaljskim zadovoljstvima i  u proleće dok Sunce bude prelazilo preko vašeg znaka u martu i aprilu retrogradni hod Merkura može doneti avanture na putu sa osobama koje će možda biti mnogo mlađe od vas.Tranzit Venere, planete ljubavi i retrogradnog Marsa od kraja juna do početka septembra mogu doneti razmišljanja trajnijoj vezi, moguć je početak vanbračne zajednice ili kasnije tokom godine i ulazak u brak. Takoće, moguće je i da ćete imati poterbu da regulišete neku vezu koja je tajna ili iz nekih razloga nećete biti spremni da se angažujete koliko biste želeli ili bi susret sa nekdašnjom partnerkom ili simpatijom mogao biti za vas prilično stresan, naročito ako niste slobodni. Mladi, slbododni Ovnovi rođeni krajem 80.tih, moguće da će se odlučiti da uđu u brak ili da krajem godine zajedno da partnerkom odu u inostranstvo.

J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest