Godišnji ljubavni horoskop za 2018. za nju i njega- Bik

Facebooktwitterpinterest

 

                                  ONA

 

Megan Fox- poznati Bik

Vašim poljem ljubavi vlada brzi Merkur koji će tri puta biti u retrogradnom hodu, zbog čega bi trebalo da u drugoj polovini marta i prvoj polovini aprila obratite pažnju na udvaranje jedne Device ili Blizanaca ali u stvari Pluton, planeta vladalac polja partnerskih odnosa u Jarcu je ono što će na neki način najviše uticati na vas, posebno ako ste u vezi sa Jarcem ili Škorpijom.

Ovo je jedna od značajnijih godina kada ćete moći da doživite mnogo toga lepog i uzbudljivog ako budete u vezi sa Jarcem ili Ribama. Škorpija bi takođe mogla biti jedan od interesantnijih znakova sa kojim se možete lepo slagati. 

Venera,vladalac vašeg znaka u toku janaura biće veoma kratko u  Jarcu da bi 18. januara ušla u Vodoliju i donela možda mogućnost flerta sa nekim koga ćete upoznati na poslu a 10.februara kada bude ušla u Ribe obrazovaće dobre aspekte sa Saturnom i konjunkciju sa Neptunom što može uticati na vašu potrebu da budete u vezi sa jakim, uticajnim partnerima koji vas u svemu podržavaju. Venera je glavni pokretač svih ljubavnih susreta, događaja kao vladalac vašeg solarnog znaka a Merkur, vladalac petog polja ljubavi dok bude u retrogradnom hodu ponovo krajem jula i početkom avgusta i za vreme vladavine znaka Strelca može doneti nesuglasice, naročito ako ste u vezi sa osobom koja nije slobodna ili nije spremna da donese odluku o statusu vaše veze. Moguće je planiranje putovanja sa Škorpijom ili Jarcem, negde ui nostranstvo. Vodolija će vam se povremeno javljati sa željom da vas vidi. U prvoj polovni juna možete biti prilično osetljivi na kritiku partnera, posebno ako se radi o nekom ko nema dovoljno vremena za vas.Avgust je prilično buran posebno ako vam se dopadaju Ovan, Jarac ili Škorpija.Od oktobra kreće jedan turbulentan period sve do nove godine u kome ćete želeti po svaku cenu da sredite svoj ljubavni život, da znate na čemu ste, ali to neće biti baš tako lako izvoljivo jer vam se može dopasti neko ko nije slobodan ili ćete imati dve simpatije. Ako se radi o jednom, stalnom partneru, moguća je česta razdvojenost što se neće povoljno odraziti na vašu sigurnost u sebe.Ono što je u stvari najbitnije za većinu Bikova je da prihvate realnost jer Saturn na emotivnom planu deluje na polju duhovnosti i praštanja tako da u Jarcu donosi potrebu za sagledavanjem partnerovih mana i spremnosti da se preko njih pređe dok su mnogi Bikovi spremni možda i da obnove neku vezu iz prošlosti.Partner može povremeno biti sumornog raspoloženja spreman da previše polemiše i da utiče na vaše stavove, očekivaće od vas dag a uvek u svakoj situaciji razumete. Vi ćete to svojom diplomatičnošću uspeti da prevaziđete.


                                   ON

Vladalac vašeg horoskopa je Venera „ženska“ planeta koja će tokom proleća doneti mnogo toga interesantnog u vaš život, naročito ako spadate u one muškarce koji ne vole po svaku cenu da budu u stabilnoj vezi ili koji žele da uvek zadrže malo svoje slobode. Vi ste kao muški predstavnik ovog znaka ipak pod većim uticajem Marsa, vladaoca Škorpije jer vlada i poljem vaše podsvesti a egzaltiran je u polju duhovnosti i inostranstva i kako će  tokom ove godine biti u retrogradnom hodu preko Vodolije u astrološkoj kući autoriteta i  preko devetog polja u Jarcu možda ćete pokušati da budete mnogo veći autoritet za partnerku nego što je ste to do sada bili. Od 23.marta do 16.aprila možete biti skloni nesmotrenim odlukama u vezi sa jednim Ovnom, Lavom ili Vodolijom. Ponovo vas može zaintrigirati jedan Lav krajem jula i u avgustu. Od sredine aprila kreće jedan malo povoljniji period za one koji strepe da bi prisustvo Saturna moglo da ih značajnije ugrozi na ljubavnom planu, naročito kada je njihov autoritet u pitanju. U prvoj polovini aprila možete poželeti da se vratite nekom starom partneru a u drugoj polovini aprila, ako ste slobodni, moguć je zajednički put sa nekim drugim Bikom, Ribama, Najverovatnije je da ćete ipak položiti oružje i ipak biti daleko prilagdljiviji, naročito ako je partnerka posvećena karijeri i spremna da se i dalje više angažuje na poslu nego u ljubavi.

 

Tranzit sporih planeta, posebno Saturna i Plutona utiče na vas iz polja duhovnosti i čini vas spremnim da polako ali sigurno ipak pravite neki zaokret ka nekom drugačijem, možda malo mirnijem stilu života nego do sada.Ovo bi mogao biti za vas period prilagođavanja na možda neku novu fazu u kojoj ćete se, ako ste slobodni, odlučiti za brak ili ćete želeti da proširite porodicu. U proleće, posebno u martu i aprilu idu burni dani kada ćete posvetiti više pažnje partnerki ili ćete ako ste tada slobodni,upoznati neku damu koja će biti pomalo nestalna, nedovoljno pouzdana a ipak veoma zahtevna. Tranzit Marsa preko Vodolije i direktnom a zatim u retrogradnom hodu od sredine maja kada će i Uran ući u vaš znak može vas učiniti previše zahtevnim i sigurnim u sebe,naročito kada bude na stepenu svoje egzaltacije na 28.stepenu Jarca od sredine avgusta do 7.septembra. Trebalo bi da tada, ako ste rođeni u poslednjoj dekadi znaka pokažete više inicijative ka rešavanju bračnih ili partnerskih problema. Jesen donosi mnogo promena, moguće i novu ljubav slobodnima a dame Vage, drugi Bikovi, Ribe, Jarci i Škorpije biće predmet vašeg interesovanja.Veza sa Lavom, Blizancima ili Devicom može biti veoma turbulenta.

J.Holclajtner


 

 

 

Facebooktwitterpinterest