Godišnji ljubavni horoskop za 2018. za nju i njega – Devica

Facebooktwitterpinterest

ONA

Selma Hajek, poznata američka filmska glumica meksičkog porekla rođena u znaku Device

Vladalac vašeg znaka Marekur može vas činiti kao i svake godine  pomalo nestalnom i možda čak u proleće previše zahtevnom jer će biti u napetom aspektu sa Saturnom i Plutonom iz Jarca u koje pada vaše peto polje ljubavi jer je tri puta godišnje u retrogradnom hodu što vas čini prilično neodlučnim  kod donošenja važnih odluka ali vas štiti Neptun iz znaka Riba. U ovaj znak pada vaše astrološko polje partnerstva, kako poslovnog tako i ljubavnog  i pošto je Neptun u doborm aspektu sa Jupiterom sve do kraja oktobra kao i sa Plutonom i Saturnom većim delom godine iz polja javnosti,uzvraćene ljubavi i prijateljstva, pokušavaćete da jedan prijateljski odnos pretvorite u ljubavni ili obrnuto, sve zaisi od vašeg podznaka i pozicija Marsa i Saturna u ličnom horoskopu. Vaš znak je jedan od onih koji ne voli da ga iko podseća na greške ni na sve ono što bi mogla da uradi a još nije, ili na ono što bi trebalo da što pre završi, na odluke koje je trebalo da donese a nije.Na polju ljubavi Device žene su mnogo drugačije od muškaraca, postojanije, praktičnije i veoma lojalne a kada nisu srećne, odlaze iz veze ili braka a ako se odlučuju da nešto istrpe to partneru ne prebacuju. Mušarci su daleko manipulaitvniji.

Mars, planeta koja je najjača u vašem polju ljubavi i erotike biće veoma naglašen tokom ove godine donoseći mogućnost strastvenih avantura, veze sa veoma uticajnom osobom, moguće da će se raditi o nekom ko nije slobodan, koga ćete upoznati na putu ili će to biti neko s kim inače možete često da se viđate iz poslovnih razloga.

Burno proleće za Devicu koja voli da zna na čemu je. Merkur, vaš vladalac,  23.marta do 15. aprila ide ide hodom unazad. kada treba da budete oprezni ako vam se dopadne osoba koja vam na prvi pogled ne uliva povernje.

Jupiter, planeta koja ima najveći uticaj na zodijačke znake, upravo na vaš nema, zbog čega, bar kada je ljubav u pitanju, nećete imati problema, zbog tranzita ove planete preko znaka  Škorpije osim ako niste emotivno vezani za nekoga ko živi u inostranstvu ili ko često putuje. Od proleća, posebno ako ste avgustovska Devica možete biti pod uticajem Urana, planete promena koji će ući u deveto polje inostranstva, zbog čega ste već nekoliko godina u fazi iščekivanja, dok je prelazio preko Ovna da se dogodi nešto interesantno u ljubavi. Doživljavali ste interesantne susrete, ali moguće i nagle rastanke.Kada se Uran bude vratio u Ovna sredinom oktobra moguće da ćete odustati od nekih radikalnih odluka. Ulaskom Jupitera u znak Strelca 8. novembra za vas počinje period u kome će biti mnogo naglašenija potreba za privatnošću, moguće i započinjanja zajedničkog života. Ako ste u braku,jesen donosi harmoničnije odnose.


ON

Engleski glumac Hju Grant, rođen u zaku Device

Ako ste rođeni u avgustu imaćete mnogo više mogućnosti da se stabilizujete u ljubavi od onih koji su rođeni u poslednjoj dekadi znaka. Trebalo bi da iskoristite tranzit Saturna koji će vam iz pete kuće ljubavi donositi mogućnost da se stabilizujete u emotivnom pogledu što naravno neće biti bar bez neke žrtve a to znači rekonstrukciju ne samo stila života nego i sagledavanje vašim pravih emotivnih potreba. Bez pravog uvida u svoju ličnost, bez bavljenja svojim duhovnim i duševnim potrebama nećete uspeti da nađete psihički mir. Rođeni početkom septembra biće i dalje pod dobrim uticajem Jupitera sve do oktobra i pod dobrim uticajem Jupitera i Neptuna zbog čega je moguća veza sa nekom umetnicom, sa osobom koja je veoma romantična, ambiciozna i spremna da vam se nađe pri ruci kod rešavanja nekih vaših poslovnih problema sa kojima ne želite da se ozbiljno pozabavite. Ako ste u dugoj vezi ili braku, partnerka vam je verovatno oslonac za sve od praktičnih do nekih drugih pitanja koja se odnose na vaše izbore kada su poslovi u pitanju. Rođeni u poslednjoj dekadi znaka moraju da se mnogo više potrude da bi shvatili poruku Saturna iz Jarca a to je da moraju da naprave ozbiljan rez u svom životu, da se nečega odreknu, da naprave izbor u pogledu mnogih stvari a kada je ljubav u pitanju da sa mnogo više ozbiljnosti i poštovanja prihvate partnerku. Mogu imati probleme u komunikaciji ako ne budu pokazivali dobru volju za kompromisima.

Početak godine je pun uzbuđenja, jer Mars, planeta strasti boravi zajedno sa Jupiterom u polju komunikacije donosi neka nova poznanstva onima koji nisu slobodni, moguće sa strankinjama, negde na putu ili na poslu. U februaru i do polovine marta tranzit Marsa donosi nesuglasice, naročito bračnim parovima zbog zajedničkih obaveza i fiansija a od sredine marta do sredine maja nastupa povoljan period za one koji priželjkuju strastvenu vezu sa odlučnom osobom. Ako vam se dopdaju tamnokose devojke orijentalne lepote, imaćete prilike da budete sa nekom takvom ali tranzit Merkura i Venre u martu i apriliu donosi i dosta turbulencija u odnosima sa zahtevnom partnerkom koja neće tolerisati neke vaše postupke. Tokom leta moratećete da se prilagodite nekim novim okolnostima koje će nametati partnerka i verovatno ćete biti spremni na radikalne odluke bilo da se radi o ulasku u brak ili o raskidu što se ne preporučuje jer će naporan tranzit Marsa proći a vi se možete najesen naći usamljeni kajući se zbog pogrešnih odluka. Često ćete imati potrebu da dokazujete partnerki nešto, da ste u pravu po nekim nebitnim pitanjima, da imate dobre namere ma šta da je pitanju ali ona vaše ponašanje može doživljavati kao prilično agresivno i egoistično.To je uvek slučaj kada je Mars retrogradan u Vodoliji i Jarcu tako da bi bilo najbolje da sačekate jesen i ulazak Jupitera 8. novembra u Strelca kada ćete veća moći da mnogo smirenije rešavate svoje emotivne i porodične probleme. Ako budete tada slobodni, moguće je nove poznanstvo koje će vam doneti želju za ulaskom u brak.

J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest