Godišnji ljubavni horoskop za 2018. za nju i njega- Rak

Facebooktwitterpinterest

ONA

Diane Kruger, poznata filmska glumica rođena u znaku Raka

Ljubavni život i pored vaše nestalne prirode biće sasvim solidan jer vaša nestalnost se odnosi na vaše lično raspoloženje ne na izbor koji pravite kada je partnerski odnos u pitanju. Mesec vladalac vašeg znaka ne može se analizirati kao nosilac događaja tokom jedne godine osim u fazama pomračenja Sunca i Meseca. Vladalac pete kuće ljubavi Pluton, planeta harizme dugo već boravi, od 2009. u polju partnerskih odnosa i sada je ojačan tranzitom Saturna koji je ušao u ovo polje u znak Jarac krajem decembra 2017. Mars, drugi vl u januaru donosi romansu sa strancem ili osobom koja dolazi iz inostranstva a od 26.januara do sredine marta predostoji period sumnji i nesuglasica ili možda čak i rastanka od osobe koja vam je draga zbog uzajamne ljubomore. Mars u konjuknkciji sa Saturnom u polju partnerksih odnosa  od 21.marta do 14.aprila može doneti prilično turbulentno proleće jer će tada i Merkur, planeta komunikacije i vladalac astrološkog polja posvesti i neprijatlja, strahova, biti u retrogradnom hodu.

 

U aprilu će vas štiti dobra pozicija Venere, vladaoca polja javnosti i komunikacija koja je egzaltirana u vašem znaku i u vašem devetom polju duhovnosti tako da će april biti za vas period kada možete doživeti romansu sa Jarcem i pored nekih manjih nesuglasica, naročito ako mu je podznak u Škorpiji, Ribama ili Biku. Moguće da ćete biti u procepu između dva podjednako dominantna partnera tokom cele godine ili će jedan od njih biti veoma ljubomoran, što vi možete doživeti kao svojevrsnu agresivnost.Bez obzira na retrogradni hod Marsa preko Vodolije tokom leta, od 26. Juna do 11.septembra imate mogućnost da upoznate nekog ko će vam se dopasti i ko će na vas ostaviti solidan utisak jer je u polju partnerskih odnosa Saturn jedno vreme u retrogradnom hodu što donosi mogućnost lakšeg nalaženja zajedničkog rešenja za eventualne problem koji uz Pluton donosi jaku ličnost kao partnera koji je možda malo zahtevan i naporan ali vi nećete odoleti da se ne upustite u vezu čak ni sa nekim ko može biti prilično naporan zbog svoje posvećenosti poslu. Svojim šarmom možete mnogo jer će neko biti oduševljen vama i verovatno će se u vas zaljubiti neki Ovan, Jarac ili neka Vodolija ali je pitanje da li će se raditi o slobodnom partneru. Trebalo bi da budete mnogo iskreniji u odnosima sa nekim ko je do te mere zatvoren u sebe da vi ne znate često ni šta misli ni šta planira ali tranzit Venere vam pomaže da se ipak stabilizujete a peridod kada će vam ova planeta biti naklonjena su od 19.maja do 13.juna, zatim od 10.jula do  6. avgusta da bi posle 5.oktobra sve do kraja godine išla malo direktnim malo retrogradnim hodom preko Vage i Škorpije što donosi razmišljanja možda o osnivanju porodice, ulasku u brak ali partner će možda to odlagati zbog svojih obaveza. Tokom leta od sredine avgusta do 7.septembra Mars će biti u retrogradnom hodu preko 28. stepena Jarca što može doneti neko uniformisano lice u vaš život ma o kojoj vrsti uniforme da se radi, vojno lice, lekar, sportista, pilot i sl.


ON

Alessio Boni, poznati italijanski filmski i televizijski glumac

Vi ste pravi Mesečev tip, neuhvatljiv, šarmantan, osećajan i nedovoljno siguran u sebe ali to vešto krijete. Svesni svoje slabosti koja se ogleda u nepostojanosti ili u velikoj zaljubljivosti pa i u hirovitosti, pokušavate da snagu izvučete iz uticaja sporih planeta a ove godine imaćete podršku najviše Jupitera iz Škorpije iz vašeg petog polja ljubavi. Iako je Jupiter, kao planeta egzaltiranosti slab u Škorpiji ipak se radi o petoj, „lavovskoj“ kući koja je simbol radosti i ljubavi i može vam se dogoditi da se zaljubite u neku tamnokosu osobu veoma otresitu, dominantnu, oštru i zahtevnu što vama neće smetati ili nećete biti svesni tih njenih osobina. Razlog za to je tranzit Saturna, planete strogosti, discipline i trpljenja preko znaka Jarca gde se već nalazi Pluton zbog čega ste skloni jakim emocijama i fatalnim ljubavima.Moguće da ćete biti veoma zahtevni u emotivnim odnosima ili da ćete imati posla sa partnerkom koja ima jasno izražene principe od kojih ne odustaje.  S obzirom da je Mars, suvladalac pete kuće ljubavi i vladalac polja partnerskih odnosa a biće jak od kraja janauara do sredine marta i možete se zaljubiti u neku damu koja će vam izgledati veoma atraktivna ali će od vas očekivati da budete principijelni što vam neće lako polaziti za rukom jer će Mars, planeta odlučnosti i erotike biti u retrogradnom hodu preko Vodolije i Jarca od kraja juna do početka septembra donoseći razne vrste nedoumica, sumnji, ljubomore i nespokojstva a i mogućih raskida.

 

Svi koji su rođeni u znaku Raka, nezavisno od dekade u kojoj su rođeni biće pod uticajem neke jake planete, Saturna, Jupitera, Plutona ili Marsa. Moguće da ćete tokom leta želeti da regulišete svoj status u vezi i možete se možda odlučiti na brak, zajednički život ili ćete se potruditi da svoj ljubavni život učnite sadržajnijim, možda ćete doživeti romansu na putovanju. Zbog tranzita Urana koji će ući u znak Bika 16.maja naći način da se lepo provedete u društvu osobe koja je moguće prisutna u javnosti ili je veoma posvećena poslu ali ćete morati da joj podredite svoju volju. Od sredine maja do sredine oktobra, napet aspekt između Marsa i Urana može doneti velike razmirice onima koj su dugo u vezi ili braku i koji nisu u stanju da podnestu nikakvo osećanje odgovornosti.Ako ste u vezi sa ambicioznom osobom ili nekom damom koja nosi neku vrstu uniforme na radu, stjuardesa, lekarka,glumica, manekenka, sportiskinja od sredine avgusta do 7.septembra predstoji vam veoma buran period kada bi trebalo da se uzdržite od komentara koje njoj ne prijaju ili od raskida u afektu. Ukoliko budete u to vreme slobodni, moguće je poznanstvo koje će vam mnogo značiti i može odmah započeti burno, flertom ili vezom koja će se kasnije nastaviti uz mnoge turbulentne momente, naročito ako se radi o Biku, Ovnu, Jarcu, Škorpij iili Vagi.
Posle 8.novembra  ulazak Jupitera u Strelca može doneti nekima i sudki razvod ili neke druge vrste ozbiljnih problema u vezi sa Bikom, Vagom, Strelcem, Škorpijom, Ribama ili Jarcem.

J.Holclajtner

Facebooktwitterpinterest