Godišnji poslovni horoskop za 2018.- za Bika

Facebooktwitterpinterest

Tranzit sporih planeta  utiče ove godine značajno na vaš znak posebno u feri odnosa sa strancima i mogućnostima koje vam se pružaju na društvenom planu, proširenje tima saradnika, nalaženje novih ili uspostavljanje čvrstih veza sa jakim finansjskim institucijama, sa uspešnim biznismenima ili sa osobama koje pokazuju inicijativu u vezi sa zaradom i spremne su da se maksimalno posvete svojoj karijeri.

Saturn ulaskom u Jarca posle trideset godina donosi nove šanse na poslovnom planu onima koji imaju jasnu koncepciju kako žele da prošire svoje poslove sa strancima ili će mnogi razmišljati o promeni posla, o stručnom usavršavanju o učenju nečega što će im doneti mogućnost napredovanja ne samo na finansijskom nego i na duhovnom planu. 

Ovo je godina mogućih velikih poslovnih mogućnosti ali ćete morati da budete oprezni jer ima onih koji će pokušavati da vas spreče da postignete ono što želite. Venera, vladalac vašeg znaka ulazi u  u Vodoliju 18.januara i prelazi preko desetog polja karejre a 10. Kada bude ušla u Ribe sve do 6.marta imaćete mogućnost da sklopite dobre poslove sa Škorpijama, Jarcima, Ribama i drugim Bikovima, moguće i sa nekom Vagom. To povoljan period za ostvarenje nekih vaših ciljeva uz pomoć vodenih i zemljanih znankova. Kada 6. marta Venera bude ušla u znak Ovna možete biti previše impulsivni i sve do 31. marta će vas činiti povremeno i nesigurnim u vezi sa trenutnim poslom, mogu iskrsnuti neki problemi koje bi trebalo da što pre rešite. Ponovo će biti u povoljnom aspektu prema vašem Sunca kada bude prelazila preko vašeg znaka od 31.marta do 24.aprila, zatim krećete u velike poslove, bićete hiper aktivni a  kada bude ušla u znaka raka 19.maja pokušaćete da napravite selekciju između bitnih i nebitnih poslova jer možete u to vreme biti veoma angažovani ili ćete pokazati do koje mere ste ambiciozni što može zasmetati jednoj Vodoliji ali ćete ipak imati podršku od strane jedne Škorpije i jednog Jarca. Sve do polovine maja imaćete jaku podršku osoba koje rade sa strancima, moguće baš da će vas podržavati neki Ovan, Škorpija ili neki Jarac.

Obratite pažnju na saradnju sa Blizancima i Devicama u vreme retrogradnog hoda od 6. marta do 13. maja a zatim ponovo od 26.jula do 6.septembra i tokom jeseni od 17. novembra do 6.decembra.

Saturn, planeta ambicije koja vlada poljem inostranstva posle 18.aprila kreće retrogradnim hodom sa  zbog čega možete do 6.septembra , naročito ako ste rođeni u prvoj dekadi znaka naći neki alternativni način zarade, moguće neki dodatni posao koji će vam omogućiti da dođete do dobre zarade.

Mars retrogradan od 27.juna do 28.avgusta donosi pad koncentracije možda i izvesnu kolebljivost zbog nekih spoljašnjih okolnosti koje vam neće ići tako naruku i možda ćete tražiti neke nove načine kako da obavljate posao koji vam se doada i daje vam šansu za napredovanje na poslu ali sa Vodolijom ili i Ovnom, možda i nekom Škorpjom možete dolaziti u sukob. Imate zaštitu nekog u koga imate veliko  poverenje ili će vam neki saradnik iz inostranstva pružiti sjajnu šansu za napredovanje.

Ulazak Jupitera u znak Strelca može najesen posle 8. novembra doneti prve rezultate, opipljive i verovatno ćete biti zadovoljni zaradom i ostvarenim rezultatima.

JH.

Facebooktwitterpinterest