Horoskop nastupanja leta nagoveštava uzbuđenja

Facebooktwitterpinterest

 

Horoskop pocetka leta-2

Početak leta opisuje kakvo će ono biti

Leto po astrološkim i astronomskim pravilima ne stiže baš u isti dan i isti sat. Razmatranja o različitim proračunima neće ovde biti data i nebitna su.

Ipak uvažavajući mišljenja astronoma i kada je astrologija u pitanju daćemo presek „stanja na nebu“ u vreme astronomskog početka leta.

Astonomsko leto stiglo je u Beograd 21.juna 2015. U 12.51.min. sa Suncem na 29.46 stepenu Blizanaca i Mesecom na 26.55 Lava. Astrološko leto stiglo je istog dana samo u 19.03 h sa Suncem na 0.00 Raka. Mesec je

 Po astronomskom letu Ascendent tj. podznak horoskopa nastupanja leta je na 1.stepenu Vatge, DC- osa sedme kuće na 1.stepenu Ovna, IC- vrh 4.kuće na 2. stepenu Jarca a MC, vrh 10.kuće na 2.stepenu Raka.

Naglašena je astrološka kuča prijatelja i javnosti ( 11) uzbraćene ljubavi i zrelog životnog doba kao i 9.kuća inostranstva sa tri planete, Suncem na samom MC, Marsom i Merkurom. Ovakav horoskop nagoveštava buran ljubavni život ( Uran u 7.) političke probleme i nezadovoljstvo narodnih masa ( Pluton u 4.kući), dosta putovanja i problema sa strancima-opizicija Merkura i Saturna na relaciji 3-9 kuća ( kratka i duga putovanja)

Mesec na 26.stepenu daje priličnu dozu nadmenosti, sklonosti ka svađama i potrebu za doinaciojm. Ovakav položaj Meseca nagoveštava potrebu za sublimacijom negativne energije u pozitivnu.

U Horoskopu nastupanja leta po astrološkim pravilima podznak je na 13.stepenu Strelca koji odgovara znaku Ovna i koji obrazuje odličan aspekt sa 19.stpenom Lava na kome se nalazi Jupiter, vladalac Horoskopa leta 2015. Jednom rečju svi koji imaju bilo kakve veze sa inostranstvom i strancima sa velikim projektima, humanim idejama, potrebom da sebe usavršavaju i da stiču nova prijateljstva biće srećni. Strelac je detinjast  znak i treba se postaviti tako, pomalo detinjasto i naučiti kako uživati u životu.Ovaj podznak letnjeg horoskopa ukazuje na potrebu za zajedništvom, ništa nećete moći sami da uradite.Bilo bi dobro kada biste našli nekog s kim biste mogli da podelite i dobro i zlo, makar da se radi o dobrom prijatelju ili nekom koga ćete upoznati na putovanjima.

 Jak Merkur u Blizancima u 6.kući biznisa dobra je pozicija za biznismene ali Uran u Ovnu u astrološkoj kući privatnog biznisa i porodice može dovesti do razdora u mnogim porodicama upravo zbog novca i potrebe da se ulaže u neki nov posao.Saturn, planeta karme u 12.kući, retrogradan u Škorpiji donosi mnogima strahove da bi nešto lošđe moglo da se dogodi, da bi neki stari računi mogli doći na naplatu.

Jak Pluton u prvoj kući donosi novac i ambiciju, spremnost da vredno i uporno radite da biste uspeli. Slabo Sunce i slab Mars u astrološkoj kći partnerskih odnosa mnogima donosi bolećivost u ljubavi i nemogućnost da se odnosi postave na prave osnove a jaka osma kuća  nagoveštava flert i zaljubljivost. Mnogi mogu imati srčane probleme i probleme sa kičmom.

Facebooktwitterpinterest