Ljubavni horoskop za 2017.- Jarac, Vodolija, Ribe

Facebooktwitterpinterest

 

JARAC ( 22.12.-.19.1.) 

Pluton i Sunce u vašem znaku u januaru uz naglašen znak Riba daju nadu da biste svoj ljubanvi život mogli dovesti u red, naročito ako ste spremni na ustupke i ako ste svesni da partner očekuje od vas da mu po mnogim pitanjima popuštate. Najstresniji odnos biće sa Blizancima ili Devicom jer je Merkur, vladalac ovih znakova više puta u retrogradnom hodu ( vidi- Pozicije planeta u 2017.) tako da bi trebalo da pratite kretanje Merkura da biste znali kako da se prema partneru postavite ako pripada nekom od ovih znakova. Već na početku godine do 12.januara možete biti skloni raspravama a zatim ulaskom Marsa, planete  akcije koja je izuzetno jaka u vašem znaku koji će ući u polje doma i porodice 28.januara, postajete mnogo nestrpljiviji i nespremni za bilo kakvu vrstu dogovora. Imaćete neke svoje stavove na koje partner neće moći da utiče. Venera, planeta ljubavi ima velikog uticaja na vas jer vlada vašim poljem ljubavi a kako će tokom marta i aprila biti u retrogradnom hodu, ići preko Ovna, Riba pa ponovo preko Ovna ako ne budete zauzeli filozofski stav prema svim bitnim pitanjima kada je veza sa dugogodišnjim partnerom u pitanju, verovatno ćete često dolaziti u konflikt. Kada u junu Mars bude slab u Raku možete partneru zamerati da je previše pasivan ipak tada će Venera biti dobro postavljena u Biku što će vam dati mogućnost da budete mnogo srdačniji, otvoreniji i topliji prema nekom ko vam je u stvari veoma drag. Leto može biti veoma uzbudljivo i pokušajte da ga maksimalno iskoristite, posebno ako ste slobodni jer ćete imati prilike da na putovanjima upoznate atraktivne, intetesantne osobe sa kojima možete ostvariti dobru komunikaicju.  od Sa Ribama možete imati veoma čudan odnos, pun nečeg nedorečenog, strastven odnos koji vam može doneti česte susrete, možda i u tajnosti ili  zajednička putovanja u inostranstvo i flert, nezavisno od statusa. Ako budete imali strastvenu avanturu tokom leta, posebno u julu i avgustu, verovatno ćete želeti da vrlo brzo uđete u brak sa osobom koja možda neće biti za vas najidealniji izbor. Ulazak Jupitera u Škorpiju može vam od 10.oktobra doneti osobu u uniformi koja će započeti sa vama druženje prvo preko poslovnih ili prijateljskih veza da biste to docnije pretvorilo u ljubav. Ulazak Saturna  u vaš znak krajem decembra označava period zrelosti kada ćete pokazati želju da stupite u brak sa nekim ko je veoma ambiciozan i odgovoran.


VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

Uran, vladalac vašeg znaka može vam doneti dosta problema tokom godine jer nećete biti spremni na sve promene o kojima ćete razmišljati ili ste planirali tokom prethodne godine. Imate način da rešite svoj život samo ako budete doneli radikalne odluke ili ako budete znali šta želite. Uran u Ovnu uvek naglašava potrebu da radite sve po svome, posebno u poslednje dve godine jer obrazuje napet aspekt sa Plutonom a od ove godine i napet aspekt sa Jupiterom što donosi potrebu za nekom većom promenom u životu. Dok  je Jupiter u Vagi, do 10.oktobra, uredite svoj život na način na koji to vama najviše odgovara kako vi to želte. To bi moglo značiti da biste mogli planirti brak, posegno ako se radi o drugom braku, ako ste u ozbiljnim godinama ili ako imate tajnu vezu. Saturn u Strelcu donosi u vaš životu neku staru ljubav, nekog ko vam je nekada bio veoma značajan a vi ste ga možda pomalo ignorisali u poslednje vreme ili ste niste sretali. Ako vaš posao ima veze sa strancima, sa putovanjima u inostranstvo, verovatno ćete biti spremni da se sretnete i da razgovarate o nastavku veze.Naglašen znak Lava sa Severnim Mesčevim čvorom od 10.maja koji simbolizuje partnera koji zna šta hoće i koji će po svaku cenu želeti da bude sa vama u vezi ili braku ili koji će vam postavljati neke uslove na koje možda nećete biti spremni da odgovorite na način na koji se to bude od vas očekivalo može delovati na vas iscrpljujuće.Južni Mesečev čvor boraviće od maja 2017. sledećih skoro godinu i po dana u vašem znaku donoseći vam neka naizgled laka rešenja ali zapravo to može biti za vas mač sa dve oštrice, naročito ako ste u vezi sa Vagom ili Bikom.Do kraja godine bi svakako trebalo da sredite odnose u braku ili vezi jer će krajem decembra, Saturn ući u vaše polje tajnih neprijatelja, neraspoloženja i tajnih ljubavi i bi ćete mnogo manje motivisani da u svom životu bilo šta menjate ili možete ući u period bezvoljnosti koji nije povoljan za one koji žele da srede svoj privatan život.


 

RIBE (20.2.- 20.3.).

Predstavljate jedan od najromantičnijih znakova i od kako je Neptun u vašem znaku od pre nekoliko godina, postali ste mnogo senzibilniji ali i nerealniji.Mnogi predstavnici vašeg znaka imaju potrebu da kriju svoj ljubavni život, imaju tajne veze sa osoboma koje upoznaju na poslu ili jednostavno žele da sačuvaju svoju privatnost. Na vaš znak velikog uticaja ima kretanje Merkura koji je nekoliko puta godišnje u retrogradnom hodu ( Pozicije planeta u 2017.) tokom godine kada bi odnosi sa partnerom mogli biti komplikovani jer je polje partnerskih odnosa pod vladavinom ove planeta. Godinu počinjete sa vašim znakom prepunim planeta koje simbolizuju ljubav, zaljubljenost, strast – Venerom, Marsom, Neptunom i kada Mars bude krajem januara ušao u Ovna moguće da ćete obnoviti vezu s posla. Ako ste slobodni, obratite pažnju na nekog koga viđate u poslovnim krugovima. Pluton, planeta harizmatičnosti i strasti nalazi se u vašoj jedanaestoj astrološkoj kući društvenog života tako da bi oni koji su slobodni trebalo da što više posećuju javna mesta i obnove društvene veze. Možete biti u prilici da upoznate nekog ko nije slobodan ili živi u inostranstvu a u toku marta i aprilam Vener, planeta ljubavi koja je jaka u vašem znaku ići će retrogradnim hodom preko Ovna i vašeg znaka, zatim će se vraćati u Ovna i vi ćete možda biti žrtva nekog skandala ili ćete ući u veoma komplikovanu ljubavnu vezu u kojoj nećete znati kako da se postavite. Kada Venera bude ušla u Bika 6.juna a zatim u Raka 31.jula, moguća je romansa sa nekim ko je sličnog senzibiliteta vašem. Ovo je godina u kojoj morate da pokažete strpljenje jer biste mogli doći u situaciju da budete u paralelnoj vezi. Avgust i septembar mogu da budu burni, moguće su ljubomorne scene ako budete u vezi sa nekim Bikom a od 10.oktobra ulazak Jupitera u Škorpiju donosi mnogo novih mogućnosti, posebno ako vam se dopada neko ko živi u inostranstvuili je poslovno vezan za inostrasntvo.

Facebooktwitterpinterest