Ljubavni horoskop za leto 2015.

Facebooktwitterpinterest

loving_pairs_by_armaziuradu-d5hgsan

 

OVAN (21.3.- 20.4.).

Ovo bi za većinu predstavnika vašeg znaka mogao biti sjajan period jer će sve vreme Venera, planeta ljubavi koja upravlja vašim astrološkim poljem partnerskih odnosa biti u Lavu, u vašem petom polju ljubavi i to u konjukciji sa Jupiterom, planetom putovanja, uživanja i trebalo bi da iskoristite period do 11.avgusta kada će snaga Jupitera oslabiti u Devici i vi ćete morati da se posvetite i nekim drugim aktivnostima. Retrogradni hod Venere od kraja jula do 6.septembra donosi izvesnu neodlučnost po pitanju odluka koje treba da donesete ali većini Ovnova i nova, interesantna iskustva. Mnogo toga što se dešava na društvenom planu za vas je izazov, ma čime da se bavite i vi ćete preko nekih aktivnosti zbog kojih dolazite u kontakt sa manogo ljudi imati prilike da upoznate neke nove osobe koje će vas oduševiti. Oni koji se bave sprotom, doživeće nova, interesantna poznanstva i iskustva.Moguće da su vam Blizanci opsesija a ako ste mlada dama možete biti oduševljeni jednim Strelcem, Jarcem ili nekom Vodolijom. Bićete izuzetno pažljivi prvih mesec i po dana leta, prema nekom ko će biti prilčno neodlučan da li želi vezu sa vama ili ne a nakon 9.avgusta krećete da drugačijom taktikom, bićete strastveniji, nepredvidivi ali u stvari ćete ipak biti neko ko primenjuje dobru taktiku u ljubavi. Moguća je veza sa Lavom   ili Vagom koja verovatno neće biti jednostavna ali vi ćete ipak imati prilike da ostvarite vezu koja ima perspektivu.


 bik

BIK (21.4.-21.5.)

Da nije Saturna u Škorpiji, nekako biste našli rešenje za situaciju koja postaje za vas sve neizdrživija. Pokušavate da se prilagodite nekim novim uslovima u okviru ljubavnog a naročito porodičnog života koji vam ne dozvoljavaju da budete ono što ste vi zaista.Tokom ovog perioda bićete izuzetno konfuzni i popustljivi često ćete se osećati nemoćnim da bilo šta uradite što je za vaše dobro. Pokušaćete da sredite odnose sa Škorpijom ili Rakom ali situacija neće biti sjajna.Venera, vladalac vašeg znaka doneće vam mnogo interesantnih susreta tokom tranzita preko Lava jer čak iako je u retrogradnom hodu od kraja jula do 6.septembra, ipak ona u Lavu donosi mnogo toga uzbudljivog, naročito ako vam se dopada neko koga viđate na putovanjima ili se radi o nekom ko je veoma ambiciozan i planira da se odseli iz zemlje. Tranzit Marsa preko Raka i Lava donosi mnogim Bikovima često nekontrolisane strasti, izlive kako ljubavi tako i ljutnje. Možete biti skloni omalovažavanju samog sebe ako se situacija ne bude odvijala kako želite.Nemojte u julu bez razloga kritikovati Škorpiju, Ovna i nemojte im zamerati ako nemaju vremena za vas. Mnogi Bikovi će poželeti da uđu u brak ili da promene mesto boravka.Veliki tranzit planeta 8.9. i 11.avgusta, kada Merkur postaje jak u Devici, Mars u Lavu a Jupiter slab u Devici može doneti prilično konfuznu ljubavnu „priču“ u kojoj se nećete najbolje snaći a ona će imati veze sa nekim ko živi u inostranstvu ili planira da putuje u inostranstvo.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.).

Počinjete leto sa Merkurom, vladaocem vašeg znaka koji je jak upravo u vašem znaku i do kraja leta doći će do polovine Vage zbog čega ćete vi verovatno biti veoma aktivni, spremni da se aktivno uključite u neka dešavanja koja vas neće ostaviti ravnodušnim.Od 8. do 28.avgusta Merkur će prelaziti preko Device, znaka kojim Mekrur takođe vlada zbog čega ćete u avgustu imati najviše šanse da svoj život dovete u red ako budete ipak pristupali događajima u svom ljubavnom životu ne samo emocijama nego i razumom. Način komunikacije biće presudan naročito ako budete previše nametljivi i ako budete po svaku cenu želeli da partneru nametnete svoju volju. Njegova tajanstvenost i pronicljivost mogu vas ozbiljno uzdrmati jer ćete imati jakog „protivnika“. Korisite snagu svog šarma do kraja jula jer će do tada Venera i Jupiter biti u konjukciji i odgovraće svojim položajem posebno onima koji su rođeni u trećoj dekadi znaka. Preveliko mešanje porodice u vašu vezu i dalje je prisutno u okviru simbolike nekog ko ima velikog uticaja na vašeg partnera.Kada Venera bude krenula retrogradnim hodom, postaćete mngo direktniji i nećete uspevati uvek da budete taktični. Kada Venera 6.septembra ponovo krene direktnim hodom, bićete i vi spremni da se postavite kako treba, posebno prema jednom Strelcu, Devici ili Vagi. Kriza može nastupiti sredinom septembra kada će doći do delimičnog pomračenja Sunca 13.i kada su mogući raskidi i svađe kako sa partnerom tako i u okviru porodice.


 rak

RAK (21.6. – 22.7).

Do 9.jula bićete skloni da mnogo više „osluškujete „ svoje šesto čulo nego da se oslanjate na ono što vam govore vaši bližnji.Nećete želeti da pravite kompromise ili će oni biti samo prividni. Mars u vašem znaku do 9.avgusta čini vas sklonim popuštanju ali s razlogom. To će biti deo vaše taktike ili ćete imati potrebu da ustuknete pred neči što vas pomalo plaši.Moguće da će se raditi partnerovim ambicijama koje nećete moći da sledite ili ćete želeti da negde otputujete ali iz nekih razloga moraćete da se prilagodite njegovim planovima. Vaše svakodnevne obaveze mogu tokom jula biti za vas previše naporne i ma koliko pokušavali da taktizirate nešto će vam smetati, moguće i izbor prijatelja vašeg partnera koji će više vremena posvećivati njima nego vama.Od 9.do 23.jula tranzit Merkura preko vašeg znaka može doneti potrebu za konstruktivnim razgovorom koji bi mogao da vam pomogne da rešite probleme a tranzit Venere i Jupitera preko Lava doneće u julu potrebu za luksuzom i provodom.Kada Merkur bude ušao u Devicu a Mars u Lava 8. i 9.avgusta bićete mnogo direktniji u udvaranju i imaćete šta da ponudite partneru, naročito ako ste gospodin Rak. Ulazak Jupitera u Devicu čini će vas realnijim ali manje tolerantnim, naročito ako ste dama Rak, mnogi neće moći da zadovolje vaše kriterijume.Ako ste u dugoj vezi ili braku, partnerove ambicije će biti prioritetne u vašim razgovorima i vi se povremeno možete osetati zapostavljenim. Slobodni Rakovi imaju mogućnost da na putovanju, naročito u inostranstvo, upoznaju nekog ko će im biti veoma drag i moguć je početak nove veze.

love horoscope


 

 Lav

LAV (23.7.-22.8.)

Vaš znak je do te mere naglašen da bi bilo čudno da se nešto interesantno ne dogodi, naročito ako ste slobodni. Imate priliku da zbog tranzita Merkura koji vam tokom celog leta ide u prilog, učinite svoj društveni život kvalitetnim i sadržajnijim. Upravo preko prijatelja najverovatnije upoznaćete nekog ko može biti za vas izuzetno interesantan. Važan vam je duhovni sklad i potrebno vam je mnogo razumevanja da biste bili srećni. Tranzit Marsa sve do 9.avgusta čini vas pomalo pasivnim i introvertnim i zbog toga je ključno u vašem životu da se više posvetite prijateljima i društvenom životu jer se ni u porodici nećete osećati baš zaštićenim. Nekome je stalo da bude sa vama u dobrim odnosima, moguće Biku ili Vagi ali ćete verovatno pokušavati da nametnete svoj stil u vezi, što ona druga strana neće uvek prihvatati.Julski Lavovi su velikoj prednosti da nešto značajno urade na privatnom planu. Oni koji su rođeni u srednjoj dekadi najviše će imati prilike da uživaju u društvu partnera, dugogodišnjeg ili nekog novog zbog tranzita Venere i Jupitera a rođeni krajem znaka mogu imati utisak da su na prelomnoj tački po pitanju zajedničkog života i braka jer će se osetiti kao da su pod nekom vrstom pritiska da urade ono što se od njih očekuje, bilo da se radi o partneru ili porodici. U prvoj polovini avgusta izbegnite rasprave sa partnerom, posebno ako spadate u one ljubomorne i sumnjičave Lavove jer bi to moglo voditi ka privremenom raskidu i mešanju prijatelja i rodbine u vašu vezu a to svakako želite da izbegnete.


 Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

Merkur, vladalac vašeg znaka biće jak do 9.jula kada će prelaziti preko Blizanaca i od 8. do 28.avgusta prelaziti preko vešag znaka.Jak Merkur donosi potrebu za dobrom komunikacijom, za obnavljanjem kontakata i veza, ali sredinom jula obrazovaće jedan izazovan aspekt sa Plutonom i vi ako tada ne iskoristite dobre mogućnosti na ljubavnom planu i ne pošaljete poruku partneru koju on s pravom očekuje od vas, situacija neće biti po vas povoljna. Jedna lepa ljubavna priča može dobiti srećan kraj ili ako se radi o udvaranju, lep početak ili se možete udaljiti jedno od drugog jer će ulazak Jupitera, planete duhovnosti i inostranstva u vaš znak doneti kod vas izvesnu uzdržanost i sklonost racioanlizaciji emocija. U međuvremenu dok bude tranzitirao preko znaka Raka od 9. jula gde će se nalaziti tokom ovog meseca i Mars, često možete biti autodestruktivni i ponašati se na način koji vam ništa dobro neće doneti. Vaša sumnjičavost, nesigurnost u sebe i velika potreba za ljubavlju i poštovanjem okoline čini vas izuzetno napornim partnerom. Niste spremni da se izvinite niti da uradite ono što partner od vas očekuje a početkom i sredinom avgusta dok Neptun, planeta zanosa iz astrološke kuće partnerksih odnosa bude pravio napet aspekt sa Suncem, Venerom i Merkurom, pokušaćete da impresionirate nečim partnera i tada imate šanse da svoju vezu stabilizujete.Veze ili prijateljstva koja dugo traju mogu se pretvoriti u lepu ljubavnu priču ako budete dovoljno taktični i iskreni u komunikaciji sa partnerom.


vaga

VAGA (23.9. – 22.10.).

Ovo leto bi trebalo da iskoristite da biste sredili odnose sa partnerom tako da oboje budete srećni, naročito ako ste oboje opterećeni karijerom ili porodičnim brigama.Venera, vladalac vašeg znaka, planeta ljubavi nalazi se sve vreme u Lavu ako se izuzme sedam dana u julu kada će od 19. Do 25.jula biti na nultom stepenu Device.Ipak, njen uticaj u Lavu je dominantniji i vi ćete sa predstavnikom ovog znaka morati da budete taktični ma koliko dugo da ste u vezi jer vam je najverovatnije do njega veoma stalo. Mars,planeta strasti, vladalac vaše astrološke kuće partnerksih odnosa čini vas svojim tranzitom preko Raka do 8.avgusta prilično svojeglavim u pokušaju da svoj stil nametnete partneru i ma koliko bili popustljivi ili diplomata, on može imati utisak da ste veoma zahtevni. Ulaskom Marsa u Lava, Merkura i Jupitera u Devicu između 8. i 11.avgusta, nešto se menja u vašem životu i vi menjate stil, pokušavate da svoj život dovete u red a oni koji su slobodni, verovatno tada imaju šanse da dožive romantično udvaranje od strane osobe koja nije slobodna.Naglašeno astrološko polje tajni u avgustu i septembru donosi vam neku vrstu nesigurnosti ali i naglašenu intuiciju kako treba da se postavite prema partneru da biste imali harmoničan ljubavni život. Mnoge dame Vage mogu biti u vezi sa mnogo mlađim partnerom ili mogu u to vreme planirati brak.


 skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.).

Početak perioda sa Merkurom u Raku, planetom komunikacije u osećajnom porodičnom znaku može biti obeležem lepom komunikacijom sa onima koji bi voleli da budu sa vama u emotivnoj vezi. Dame Škorpije imaju šansu da budu u vezi sa mlađim partnerom, moguće muzičarem ili sportistom.Predstavnici vašeg znaka su u toku jula sve do 8.avgusta pod dobrim uticajem Marsa, planete strasti koji iz znaka Raka donosi u vaš život nekog stranca, osobu koju možete upoznati na putu ili nekog ko je poznat u društvu, bavi se politikom ili privatnim biznisom. Ovo leto je veoma značajno jer ćete imati priliku da se oslobodite raznih „aveti“prošlosti, loših uspomena, osoba koje su vam zagorčavale život ili ćete shvatiti da je potrebno da napravite sasvim drugačiji sistem vrednosti koji vama omogućava da budete srećniji. Tranzit Saturna koji se vratio u vaš znak i koji vas opterećuje od jeseni 2012.ući će definitivno krajem leta u znak Strelca i doneće vam osećanje smirenja i potrebu da znate na čemu ste. Za mnoge to može biti i svesno odabrana samoća, mada je mnogo verovatnije da ćete zbog ulaska Jupitera u Devicu, obnoviti jedno lepo prijateljstvo koje vam je veoma značajno i koje može prerasti u takođe lepu ljubav.Ulaskom Marsa u Lava, Merkura i Jupitera u Devicu između 8.i 11.avgusta, imaćete priliku da se aktivirate na društvenom planu, da obnovite neke prijateljske kontakte i to će usamljenim Škorpijama doneti dobru mogućnost za nova poznanstva.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.).

Predstavnici vašeg znaka su pod dobrim uticajem Jupitera u Lavu ali to ne mora značiti da ćete obavezno biti u stanju da se postavite kako treba kada je ljubav u pitanju, naročito kada je u pitanju druga značajna veza ili brak. Mnogo toga što bi trebalo da uradite a što partner od vas očekuje, bilo po pitanju vašeg društvenog statusa ili po pitanju zajedničkog putovanja, verovatno nećete moći da realizujete. Previše ste okupirani nekim nerešenim pitanjima i dilemama iz prošlosti, kao da niste do kraja uspeli da svoj život organizujete onako kako bi to vama najviše odgovaralo. Moguće da ste emotivno blokirani, da ste zbog Merkura u Raku povremeno malodušni ili sumnjičavi, ljubomorani a Venera u Lavu vas čini pomalo „uspavanim“ i u očekivanju da se dogodi nešto što će vaš život da preokrene u dobrom pravcu. Retrogradni hod Venere od kraja jula do početka septembra najverovatnije će vas učiniti spremnim da u nečemu popustite i da prihvatite neke partnerove predloge, moguće u vezi sa pomirenjem ili odlaskom da živite u neki drugi grad ili zemlju. Od 8. Do 28.avgusta predstoji period prilagođavanja na neku novu situaciju koja vas može previše okupirati a može se ticati odnosa bilo u vašoj ili partnerovoj porodoci. Sve što planirate moglo bi da se lako ostvari na ljubavnom planu ako biste imali jasnu koncepciju šta želite i koliko ste spremni toga da žrtvujete za partnera.


Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.).

Poslednjih godina, od kako je Jupiter prelazio preko znaka Raka i Lava postali ste mnogo aktivniji na emotivnom planu i spremniji da se priključite nekim novim društvima, moguće u okviru struke a tu negde u tom ambijentu se nalazi i neko koga možete prepoznati kao svoju „sudbinu“. Prilično ste fatalistički nastrojeni zbog retrogradnog hoda Saturna koji se vraća u Škorpiju i vama se pruža prilika da obnovite jedno lepo prijateljstvo ili nekadašnju vezu. Ipak, vi želite nešto novo i moguće da će se nova veza i ostvariti sa jednom Devicom, nekim Bikom ili Rakom. Ribe imaju o vama lepo mišljenje i pokušavaju da privuku vašu pažnju ali vama izgledaju previše komplikovane. Tranzit Venrere i Jupitera preko Lava do početka avgusta donosi mogućnost flerta, strastvenih susreta ili nove veze koja počinje izrazitom fizičkom privlačnošću. Mnogima se dopadate a da toga niste svesni. Kada Jupiter uđe u Devicu 11.avgusta a dva dana pre toga i Merkur, započećete avanturu koja vas može odvesti do matičara jer će istovremeno i Mars ući u strastvenog Lava u vaše 8.polje strasti a ovakava tranzit Marsa malo ko može da „idzrži“ a da ne bude emotivno angažovan, dok oni koji su u braku laku podlegnu nekim iskušenjima sa strane.Ovo je period u kome mnogi mladi Jarci mogu započeti vezu koja će biti u manjoj krizi u vreme pomračenja Sunca 13.septembra ali ne bi trebalo da dopustite da ljubomora i posesivnost odlučuju o vašem ljubavnom statusu.


 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

Trebalo bi da iskoristite ovo leto naročito do 11.avgusta dok Jupiter, planeta egzaltiranosti bude u Lavu u vašem sedmom polju partnerskih odnosa. Posle toga ulazi u Devicu i od vas će partner očekivati da se na neki način promenite, da budete manje zahtevni, mnogo više okrenuti praktičnim pitanjima i problemima. To vam sigurno neće odgovarati tako da ćete pokušavati da nađete način kako da izbegnete monotoniju svakodnevnice i Uran u vašoj trećoj astrološkoj kući mentalnog stanja pomoći će vam u tome. Slobodne Vodolije će provoditi dosta vremena za društvenim mrežama i pruža im se prilika da upravo na taj način upoznaju nekog ko će im se dopasti. Ovo bi mogao biti period pun raznih događaja, poznanstava sa umetnicima, sportistima, a ako tražite posao, upravo preko posla, naročito ako ima veze sa strancima ili stranim firmama, možete upoznati neku Devicu, Strelca ili Blizance sa kojima možete imati veoma lepu komunikaciju. Mars u Lavu od 9.avgusta donosi mnogima pojčanu želju za izlascima, novim poznanstvima, flertom i vi ćete biti ona strana koja pokazuje inicijativu za susrete, sastanke ili zajednička putovanja. Veoma burno leto je pred vama ali bi problemi mogli iskrsnuti upravo u avgustu zbog partnerove ljubomore jer Mars u Lavu donosi osim strasti i nekontrolisane izlive besa i posesivnosti. Jupiter u Devici od 11.avgusta takođe vas čini izuzetno posesivnim zbog čega ćete morati da pazite da osobu do koje vam je stalo ne nervriate nerazumnim izjavama ili kritikama.


 ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.).

Neptun, planeta zanosa, romantičnog raspoloženja i zaljubljenosti dugo već boravi u vašem znaku i kako će sve do 8. avgusta biti u dobrom aspektu sa Marsom, planetom strasti i sa Plutonom, koji mu je najsličniji, ne treba da se brinete da li ćete imati dovoljno ljubavi i popularnosti a to je ono što vam je od prošlog leta od kako je Jupiter ušao u Lava veoma bitno. Što je vaš posao više u vezi sa javnošću, to ste vi više željni da budete ne samo voljeni nego i popualarni. Svi koji imaju veze sa javnošću, moguće muzikom ili umetnošću, mogu doživeti upravo neko interesantno poznanstvo preko posla. Putovanja u inostranstvo donose lepu romantičnu vezu sa osobom koja je mnogo praktičnija od vas i koja je spremna da vam pomogne da se afirmišete u poslu. Oni koji su skloni flertu na poslu, biće u velikom iskušenju u julu a sličan trend se nastavlja i kasnije jer će Mars, vladalac astrološke kuće posla biti u dobrom aspektu sa Uranom i vi teško da ćete odoleti osobi koja će vam jasno davati na znanje šta od vas očekuje. Ako ste usamljeni, prijatelji će vas najverovatnije upoznati sa nekim ko radi u stranoj firmi ili živi u inostranstvu. Moguće je da ćete preko društvenim mreža održavati jedno vreme kontakt a zatim ćete najverovatnije ući u vezu koja će biti veoma stabilna i koja bi mogla brzo voditi ka braku.


Photo by:

www.sfgate.com

 

 

Facebooktwitterpinterest