Pehari

Facebooktwitterpinterest

JEDINICA PEHARA

Simbolizuje ljubav, harmoniju, nov početak u emotivnom životu, ispunjene želja. Vaša emotivna i osećajna priroda pronalazi svoj put, bilo da se izrazi preko umetnosti, preko veze sa nekim ko će vam uzvratiti ljubav ili preko braka koji ima sve šanse da postane harmoničan. Moguće je da će vaš životni put biti u vezi sa inostranstvom, ili ćete biti u vezi sa osobama koje često putuju. Preko njih vam predstoji svaka vrsta prosperiteta, kao i preko umetnika, lekara, iscelitelja. Tragate za srodnom dušom, i naći ćete je.

 

JEDINICA PEHARA – obrnuto postavljena

Vaš sistem vrednosti je postavljen naglavačke, možda nemate više snage da se borite za onoga ko vam je drag, maloduišni ste i tražite utehu. Neraspoloženi ste i ne umete da izađete na kraj sa svojim problemima. U emotivnoj ste konfuziji, nesposobni da shvatite šta je uzrok vašim problemima, jer ste previše uzdržani, hladni, nepeti i nedostupni. Moguće je da vam neko nedostaje, ovo je karta tuge zbog nečijeg odlaska, karta emotivne praznine koja se ničim ne može popuniti. Ne umete da se oslobodite napetosti, neraspoloženja i skloni ste melanholiji. Ako ste postavili pitanje u vezi sa poslom, budite uvereni da sada nije momenat da započinjete nove poslove, bar ne dok ne završite sve ono što ste započeli. Trenutno nemate snage za nešto novo, ili su vaši motivi potpuno pogrešni, želeli biste da budete jači nego što ste. Treba da budete u skladu sa svojom pravom prirodom.

 

DVOJKA PEHARA

Ovo je karta sklada, postignutog sporazuma, razumevanja i trijumfa nad dobro obavljenim poslom. Može označavati početak posla koji će biti unosan ili završetak nekog izuzetno profitabilnog projekta. Postoji mogućnost pomirenja, ukoliko ste bili u bilo kakvoj vrsti zavade sa saradnicima ili nalaženja zadovoljavajućeg rešenja za sve strane u nekom eventualnom sporu. Na ljubavnom planu predstavlja romantičnu ljubav, radost, veselje, bavljenje hobijem. Imate sreću da vam mnogi pomažu da rešite svoje probleme, ali i vi ste uvek drugima na usluzi. Ako ste slobodni, možete se nadati susretu sa osobom koju ste ceo život čekali.

 

DVOJKA PEHARA– obrnuto postavljena

Obrnut položaj ove karte govori o nemogućnosti da nađete adekvatnog partnera, bez obzira da li se radi o poslu ili ljubavi. Da biste uspeli morate imati dobre saradnike, ali to trenutno nije slučaj. Nešto kod vas ne ide kako treba, naročito ako imate svoju firmu, ako posao obavljate kod kuće ili nameravate da se bavite kuporodajom nekretnina. Pokušavate da sami uradite nešto za šta vam je potreban savet stručnjaka, pravnika ili posrednika. Niste spremni da sa bilo kim radite ako vi niste ona strana koja postavlja uslove. Možete imati poveće izdatke zbog loše procene situacije. Neko vam može dati pogrešnu informaciju, i to namerno, da bi vam pomutio račune. Možda ćete morati da prekinete saradnju ili započeti posao da ne biste imali dodatnih gubitaka.Na zdravstvenom planu, karta vas upozorava da biste morali ograničiti uzimanje velikih količina hrane i pića.

 

TROJKA PEHARA

Karta označava zadovoljstvo ljubavnim životom,  mnogobrojne izlaske i susrete, prijatne momente u društvu, kako osobe koja vam se dopada, tako i na velikim zabavama. Bićete u centru pažnje i ta pažnja će vam prijati. Ako ste slobodni, verovatno imate više udvarača i ne znate kome da posvetite pažnju. Uživate u popularnosti i dopada vam se činjenica da ste u centru pažnje. Moguće je poznanstvo sa umetnikom ili lekarom. Karta je dobra za poslovne ljude, za one koji nameravaju da krenu u velike poslove, koji često putuju, i nagoveštava saradnju sa osobama koje su vam privržene, slične, često može označavati ujednjenje zbog sličnih interesa, političke stranke, saveze i neka druga udruženja.

 

TROJKA PEHARA– obrnuto postavljena

Karta traži oprez, rad u samoći i izbegavanje zajedničkih ulaganja, započinjanja poslova u čiji ishod sumnjate. Nije momenat da se uzdate u tuđe procene nego u svoje šesto čulo. Naglašen elemenat vode govori o vašoj intuiciji koja vas može spasti od propasti. Ne pristajte na zajednički rad, bar ne danas, niti započinjite bilo šta što ne biste radili od sveg srca. Postoji mogućnost povećeg neočekivanog izdatka novca. Niste još uvek spremni za timski rad, ili vam on predsavlja poseban teret. Prilično ste zaboravni, haotični, konfuzni i ne pamtite šta ste kome obećali. Karta može značiti preterano prepuštanje zadovoljsvima sa osobama sa kojima nemate ničeg zajedničkog i koje vas samo vuku na dno. Kada je ljubav u pitanju, karta može značiti intrigu, uplitanje treće osobe. Ono što ste nekome rekli u najvećem poverenju, sada može da krene dalje da se širi. Ovo bi mogla biti karta razočarnja i ljutine. Neko vama vrlo blizak možda koketuje sa osbom koja vam je draga, pokušava da je osvoji.

 

ČETVORKA PEHARA

Ovo je karta pasivnosti, otuđenosti, svesno izabrane samoće, ipak vi niste nezadovoljni, naprotiv vama je lepo. Ponašate se kao da ste sami sebi dovoljni, kao da nemate ni na koga da se oslonite, i pomalo gubite interes za ono što se oko vas dešava. To je samo prolazna apatija kao rezultat nečijeg lošeg ponašanja prema vama, nečije netaktičnosti, ili se pitate vredili toliko raditi za druge, kada biste mogli za sebe. Još uvek ne možete da sopstvenim radom zaradite koliko radeći sa drugima i osećaj zavisnosti kod vas stvara bez i nemoć. Ako tražite posao možda niste dovoljno aktivni ili ćete možda odbiti neki koji vam se čini da je ispod vašeg nivoa. Krata može značiti da se previše odajete uživanju, alkoholu, možda i drogi, možda neko pokušava da vas pridobije za sektu. Robujete čulima i preterano ste prosetljivi. i može ukazivati na psihičke probleme ili na preteranu zavisnost od lekova. Zapitajte se da li su vam oni zaista potrebni.

 

ČETVORKA PEHARA- obrnuto postavljena

Ovo je jedna od retkih karata koje su loše u uspravnom položaju a izuzetno povoljne kada stoje obrnuto kao što je to kod vas slučaj. Vrlo lako stupate u kontakt sa osobama koje prvi put vidite, volite promene i one vam prijaju. Vrlo ste razboriti  i uspevate da snagom volje prevaziđete neke svoje slabosti. Može označavati da uzalud trošite novac, da ste previše nemarni prema njemu. Ako planirate nov posao a dobili ste ovu kartu zapitajte se imate li vi snage za ono što želite. Obrnut pložaj ove karta znači mogućnost za novu ljubav, ili ste do te mere već zaljubljeni da zbog toga niste u stanju ništa da radite. Prepuštate se mašatanjima, preplavljeni ste osećenjia i u pozitivnom ste raspoloženju, u očekianju nečeg novog. Na zdravstvenom planu ukazuje da biste morali promeniti režim života, naročito što se hrane i pića tiče.

 

PETICA PEHARA

Na nekoj ste vrsti gubitka. To može biti posao, a može biti i gubitak novca. Ipak ovo je pre osećanje gubitka na emotivnom planu, osećate se povređenim, napuštenim, ali za vas je to dobro. Ovo je konstruktivna samoća koja vam daje snage da idete dalje. Spremni ste da prekinete mnoge veze, kako poslovne tako i na privatnom planu. Tarot vam poručuje da ste u fazi kada treba da se okrenete za sobom, i da se suočite sa svojim greškama, ma kako to bilo bolno za vas. Možda se osećate izneverenim, birate ulogu pustinjaka, usamljenika jer ste izdati, neko je na vašu dobrotu odgovorio lošim postupkom. Prošlost kao avat vas proganja i ne dozvoljava vam da idete dalje. Ako ste postavili pitanje u vezi sa ljubavlju karta pre oslikava stanje vaše duše, nego realne doga|aje. Ona opisuje vas kako se osećate, ne ishod veze, ili vašeg partnera. Upravo zato ova karta vas upozorava da ne bi trebalo da previše sve primate k srcu, izlaz postoji. Vaše subjektivno osećanje usamljenosti je odraz svega kroz šta ste prolazili i vaše požrtvovanosti koja vam nije donela ono što ste očekivali. Previše ste okrenuti prošlosti i pokušavate da shvatite u čemu ste pogrešili, bilo bi bolje da na sve zaboravite. Ako ste trenutno srećni a dobili ste ovu kartu, budite oprezniji, moguće je neprijatno iznenađenje.

 

PETICA PEHARA – obrnuto postavljena

Negativan period već prolazi, koliko će on trajati zavisi i od vas, i vaše spremnosti za promenom. Možda bi trebalo da razmislite o promeni  poslovnog partnera li o prekidu saradnje sa onima uz kojih se stalno osećate manje vrednim. Vi ste verovatno vuk samotnjak i u svojoj sredini ste neshvaćeni. Ponekada može označavati gubitak posla, ne vašom krivicom. Vaše osećanje malodušnosti je posledica nekih vesti koje ste čuli u vezi sa vašim partnerom za koje nemate nikakvih dokaza da su sa nekim osnovom. U suštini vaš odnos je na putu da se poboljša jer ste u poslednje vreme uložili znatan napor da održite dobte odnose. Vaša prošlost je ostala iza vas a povremeno vas nešto podseti na teška vremena kroz koja ste prošli.

 

ŠESTICA PEHARA

Ovo je karta zadovoljstva. Osećate se preporođeno i u psihičkom i fizičkom smislu. Imate mnogo novih ideja, vrlo ste inspirativni najverovatnije uživate u blagostanju. Ovo je karta senzualnosti i domaće sreće. Svojom ljubaznošću osvajte mnoge i uspevate da ih pridobijete za svoje ideje. Možete dobiti neočekivani priliv novca, moguće preko nasleđa. Nešto što je bilo vrlo značajno u vašoj ranoj mladosti ili detinjstvu, ponovo se vraća u vaš život. To može biti povratak deteta sa puta, ili osećanje nostalgije koje brzo prolazi jer se nešto prijatno dešava. Može značiti uvećanje porodice, pomirenje sa osobom koja vam je nekdada bila draga. Prošlost igra veliku ulogu u vašem životu. Ovo je karta dobrote koja vas okružuje i koju širite oko sebe. Posebno je dobra za roditelje, jer im predstoji radost preko deteta. I ako je okružena lošim kartama, ona zadržava pozitivno svojstvo.

 

ŠESTICA PEHARA – obrnuto postavljena

Ova karta je dobra naročito za finansijske dobitke, novac, ali može se dogoditi da to bude novac koji kako je došao tako će i otići, tj. opominje vas da možda trošite preko svojih  mogućnosti. I u obrnutom položaju ona ukazuje na mogućnost da imate sreće sa novcem i govori o pozitvnom periodu u koji ste ušli i koji će potrajati. Ipak, ne preterujte, jer obrnut položaj ove karte upravo govori o preterivanju u svemu i moguće je da vodite raspusan život, da se odajete alkoholu, drogi, da svoju sujetu stavljate u prvi plan. To nije vaša prava priroda, vi ste verovatno okruženi lošim ljudima. Karta može značiti rivalstvo i borbu za prestiž, kako na poslu tako i u ljubavi. Niste posesivni i od vas je lako sve dobiti, što nije dobroj jer možete biti na novčanom gubitku. Društvo vas vuče u propast, pokušajte da budete sami sebi dovoljni i da više radite na sebi, bolje ćete se osećati.

 

SEDMICA PEHARA

Skoni ste fantazijama i snovima. Moguće je da imate proročke snove, naglašenu intuiciju, da vam se čini da možete postići i ono što realno ne možete, ali vi nastavljate da žuidite za tim. Sledite svoje instikte.Ako se bavite umetnošću ta osobina vam je izuzetno važna. Idu vam od ruke poslovi u kojima dolazi do izražaja vaše znanje istorije ili u okviru umetnosti i društvenih nauka. Ovo je takođe dobra karta za psihologe i osobe koje u svom radu imaju kontat sa ljudima različitih profesija i različitih pogleda na život. Vaš pozitivan stav i optimizam okolina može protumačiti kao nerealno sanjarenje i samozavaravanje. Ostavlajte utisak osobe koja nije svesna svih teškoća koje su pred njom i koja ide linijom manjeg otpora. Ukoliko ste postavili pitanje za ljubav, vaš partner verovano nije iskren prema vama. I on i vi ste skloni naglom zaljubljivanju. Vaša veza bazira na velikoj seksulanoj privlačnosti. Vi ste potpuno opčinjeni nekim, ne znate ni sami možda kako da raskinete vezu koja više ne funkcioniše.

 

SEDMICA PEHARA- obrnuto postavljena

Ako ste dobili ovu kartu a postavili ste pitanje u vezi sa poslom, bilo bi dobro da prekinete saradnju sa nekim osobama, naročito sa onima u čiju ispravnost i sami već duže vreme sumnjate. Možete biti upleteni u ilegalne poslove, možete biti žrtva prevare, možete biti izdani od strane neke osobe koja se bavi mračnim poslovima. Bilo bi dobro da se ne petljate mnogo sa osobama o kojima ne znate mnogo. Ovo je loš položaj ove karte, koja inače govori o konfuziji, prejakim emocijama. U obrnutom položaju donosi nasilje, izdaju, pijanstvo, naglašenu sujeto, neverstvo, opterećenost magijom, opsednutost i fanatizam. Pazite šta radite i s kim se družite. Može značiti dugove i finansijske probleme, sukob sa roditeljima i odbijanje da privhatite bilo čiji savet. Možete imati morbidne snove, ili možete patiti od strahova.

 

OSMICA PEHARA

Dobili ste kartu tuge, najverovatnije je je neko otišao iz vašeg života. Možda je bio u pitanju nesporazum, definitivni rastanak ili tugujete nakon nečije smrti. Potpuno ste okrenuti mistici, ali ovo je period karmičkog pročišćenja i predavanja molitvi. Okrenite se veri ona vam može pomoći. Ovo je karta odlaska, simbolizovana Moguće je da ste primorani da neku situaciju trpite da iz nje ne vidite izlaz i vi ste se zbog toga emotivno i duhovno distancirali od onih sa kojima morate da radite ili da živite. Imate utisak da vam okolina postavlja velike zahteve, osećate se iscrpljeno, umorno i puštate da sve ide svojim tokom, ne želite ni na koji način da vi utičete na tok doga|aja. Ova karta je dobra za psihologe, lekare, za filozofe, umetnike. Od nečega ne možete da se rastanete. Ovu kartu često dobijaju osobe koje su se upravo rastale od osobe koja im je draga, koje su suočene sa situacijom koja im ni malo ne pogoduje.

 

OSMICA PEHARA– obrnuto postavljena

Ova karta obrnuto postavljena govori o nesigurnosti i kolebljivosti. Patite od osećanja krivice, imate preterano emotivni pristup problemu koji zahteva više odlučnosti. Pomalo strepite od suočavanja sa činjenicama, ne želite da čujete ono što vam ne odgovara i previše se bavite praktičnim problemima. Radite sve suprotno od onoga kako bi trebalo. Ako ste postavili pitanje u vezi sa poslom, na pogrešon ste putu. Možete imati problema sa stambenim prostorom, ili neke vanredne izdatke. Ako ste postavili pitanje u vezi sa ljubavlju, verovatno ste prilično deprimirani situacijom u kojoj se nalazite. Vaš ljubavni život je prava konfuzija, verovatno vam se dopada osoba koja nije slobodna a vi ne želite da se oslobodite svoje opsesije. Imate ogromne zalihe energije za nešto što vam verovatno nikada neće doneti sreću i za nekoga ko uopšte vas ne zaslužuje. Na prilično površan način pristupate svakom emotivnom problemu iako toga možda niste svesni.

 

DEVETKA PEHARA

Ako ste postavili pitanje u vezi sa poslom a dobili ste ovu kartu, vi ste na dobrom putu ka uspehu. Možete biti vrlo uspešni u uspostavljanju saradnje sa osobama sa kojima ste nekada radili a koje imaju slične poglede vašim po mnogim pitanjima. Ovo je karta mogućeg bogatstva i sagledavanja mogućnosti da do njega dođete. Trebalo bi da budete izuzetno zadovoljni, jer je ovo karta velike sreće i zadovoljstva postignutim rezultatom. To može biti položen ispit, finansijski dobitak, sve ono što vi smatrate uspehom. Karta predstavlja ispunjene želje, koje drugima možda izlgedaju sasvim obične, ali vama mnogo znače, jer je karta subjektivne sreće.Ukoliko ste pitanje postavili u vezi sa ljubavlju, onda budite uvereni da ćete uspeti da ostvarite sreću sa osbom do koje vam je stalo.

 

DEVETKA PEHARA – obrnuto postavljena

Pazite da ne pričate previše o sebi. Možete reći nešto što će se okrenuti protiv vas. Ova karta bi mogla zančiti dobitak sa puta, moguće iz inostranstva. Ako ste postavili pitanje u vezi sa poslom, budtie uvereni da vas čeka velika zarada .Može se dogoditi da dobijete poziv za rad u inostranstvu i to u nekoj dalekoj, možda prekooekanoskoj zemlji. Karta je izuzetno dobra za lekare, naučnike, osobe koje se bave umetnošću, psihologe, muzičare. Možda ćete dobiti poziv za timski rad, i u njemu ćete biti vrlo uspešni. Sa ovom kartom možete očekvati veliko bogatstvo. Vas je teško pokolebati. Vi imate utisak da možete sve i uglavnom vam to i polazi za rukom. Ako ste postavili pitanje u vezi sa ljubavlju, niste naročito romantični, uglavnom  volite životna zadovoljstva. Nekoga čekate da se vrati sa puta i on će se uskoro pojaviti. Karta, nagovešava ispunjenje želja, venčanje il neki drugi srećan događaj.

 

DESETKA PEHARA

Ako ste dobili ovu kartu možete sebe smatrati miljenikom sudbine.Ova karta može značiti veliki novac, dobitak ili neočekivano priznanje. Nalazite se na poslu preko koga biste mogli doći do velike zarade. Ovo je jedna od najlepših karata, govori o vašem optimizmu, stabilnosti i materijalnoj sigurnosti. Najverovatnije da su se vaši prihodi povećali i da se vaše finansijsko stanje, koliko toliko, stabilizovalo. Ako očekujete promenu na poslu, ona će biti na bolje, jer imate zaštitu od strane pretpostavljenog. Dobili ste kartu harmonije i sreće u domu. Ako ste postavili pitanje u vezi sa ljubavlju, osoba na koju ste pomislili postaće vaš bračni partner. Ukoliko ste već u braku, ona vam osigurava bračnu ne samo sreću već i blagostanje.

 

DESETKA PEHARA- obrnuto postavljena

Ova karta, čak i kada stoji u obrnutom položaju dobra je. Ona može značiti da se bliži kraj povoljnom periodu i da je vreme da ga na najbolji način iskoristite. Može značiti da ste previše opušteni i da bagatelišete sve ono dobro što vam se dešava, da ne umete da cenite sve što imate. Možda ste lenji i skloni da sami prokockate svoju sreću. Imate gotovo sve , mnoga pitanja su vam rešenja i sada ne znate šta ćete od dosate. Niste motivisani i to je vaš glavni problem. Možete imati poveći izdatak, koji vas neće preterano zabrinuti, ali uskoro mogu da nastanu poslovni problemi. U ljubavi ste preterano zahtevni, ali na vašu sreću imate partnera koji vam gotovo u svemu uga|a. Pazite da ne budete predmet priča u njegovoj porodici. Neko vam nešto zamera, ali ne u toj meri da bi to izazvalo sva|u.

 

PAŽ PEHARA

Ova karta ne trpi laži i obmane, ono vaši istinski motivi treba da dođu do izražaja. Pruža vam se prilika da prihvatite posao u kome vaši kvaliteti, posbno kreativnost i spretnost dolaze do izražaja. Svesni ste da odluke koje donosite mogu imati dalekosežne posledice na vašu karijeru, i ako se opredeljujete za jednu od nekoliko mogućnosti koje vam se nude, nećete pogrešiti ako sledite svoje srce a ne razum. Imate izuzetno dobar odnos sa saradnicima ali i sa članovima porodice koji su spremni da sve podrede vašim interesima i vašoj karijeri. Mnogo povoljnih vesti za vas znače mogućnost započinjanja vrlo unosnog posla koji bi mogao da bude odskočna daska za vašu dalju karijeru. Vas vodi intuicjija, svesni ste da odgovor leži u vama i da vaše raspoloženje u najvećoj meri zavisi od vašeg odnosa prema problemima

 

PAŽ PEHARA– obrnuto postavljena

Ova karta u obrnutom položaju govori prvenstveno o vašem razočarnju, moguće u samog sebe. Svesni ste da ste bili rob iluzija, i ako se radi o poslu, pazite se možete biti prevareni od strane onih kojima verujete. To vas neće u toj meri pogoditi, koliko činjenica da ste vi u taj posao uneli celog sebe, svoj optimizam, nade i dobru volju. Moraćete da se suočite sa jednim razočarenjem. Vaša uzdržanost kao rezultat razočarenja vodi vas u još veći mrak koji ne želite da priznate. Ogradili ste se od sveta i nikome ne dopuštate pristup da ne biste bili ponovo povrećeni ili razočarani., pripisujući neuspeh u ljubavi drugoj strani. Učinite prvi gest ka pomirenju.

 

VITEZ PEHARA

Ako ste dobili ovu kartu a postavili ste pitanje u vezi sa poslom, pred vama je put, moguće dalek u neku prekookeansku zemlju. Trebalo bi da što pre uspostavite dobar odnos sa strancima, predstoji vam vrlo uspešna saradnja sa njima. Možete se nadati velikom uspehu ako budete krajnje autentični u onome što radite. Ako očekujete pomoć, dobićete je. Ova karta simbolizuje lepe manire, otmenosti, umetničke sposobnosti, društvenost, šarmantnost. Ako ste pitanje postavili u vezi sa ljubavlju sve možete postići na prefinjen način. Ovo je karta dubokih emocija i dugo potiskivanih želja, ispod vaše prividne mirnoće i ljubasnosti krijere se osoba žestokih strasti. Ako ste žena, dopada vam se neko ko je izuzetno emotivan, moguće da se radi o umetniku. Ako ste muškarac, možete očekivati uspeh ukoliko se i sami postavite viteški.

 

VITEZ PEHARA- obrnuto postavljena

Kada stoji obrnuto ova karta govori o nekakvom neskladu između onoga što osećate i onoga kako se ponašate. Možda ste hladni, grubi jer vas okolnosti na to teraju, iako je vaša suština sasvim drugačija. Ostavljate utisak tajanstvenosti, do vas nije lako dopreti. Možda ćete biti svedok nekih događaja koji će vas previše poneti, a nećete ni sami znati kakav ishod očekujete. Ovako postavljena karta govori o stihiji, o neodgovornosti, i nespemnosti da odgovaratae za svoje postupke, Ne uspevate da valadate svojim emocima. Skloni ste malodušnosti i melanholiji. Verovatno imate smisla za umetnost, i na taj način se oslobađate tuge i tenzije. Možda ste skloni i porocima, a sve zbog osobe koja ne uzvra|a na vašu ljubav. Robujete uspomenama, nešto ćete čuti što će vas još više nagnati da razmišljate o onome što je prošlo.

 

KRALJICA  PEHARA

Uspevate da se udubite u tuđu psihu, tuđe probleme, osteljjivi ste na patnju drugih, ma ko to bio. Lako se zainteresujete za sve što od vas zahteva lično angažovanje, osetljivi ste, ali pomalo pasivni. Smatrate da se sve može rešiti na fini način. Umete da se postavite sa mnogo takta u delikatni situacijama i ljudi vam se zbog toga obraćaju za savete. Za osobe koje su postavile pitanje u vezi sa poslom, možete očekivati pozitivan ishod. Naići ćete na nečiju podršku, zaštitu, možda ćete dobiti koristan savet i uspećete da nađete izlaz iz problema. Ako ste u dilemi u vezi sa novim poslom, možete očekivati uspeh u svakom pogledu. Za pitanja u vezi sa ljubavlju ova karta je još povoljnija, govori vašoj spremnosti da se sa osobom koju volite o svemu dogovorite. Moguće je da je potrebno da jedno drugom nešto oprostite. Ovo je karta puna emocija i razumevanja, pa je možda i vama dvoma potreban savet.

 

KRALJICA PEHARA– obrnuto postavljena

Ako ste postavili pianje u vezi sa poslom ne bi trebalo da previše oklevate. Imate mnogo načina da se izvučete iz situacije u koju ste upali mimo vaše volje. Vaša podsvest igra veliku ulogu u vašem životu, trebalo bi da se oslonite na nju i na sve ono što vam govori vaše šesto čulo. Moguće je da imate ekstrasenzorne sposobnosti. Trenutno se nalazite u prilično nezavidnoj situaciji. Neodlučni ste i ne usuđujete se da donesete odluku u vezi sa jednim vrlo važnim pitanjem. Skloni ste trpljenju i manje više ste žrtva vaše porodice. Vaše šesto čulo nije aktivno jer vi svesno gušite u sebi svaku informaciju do koje do|ete na osnovu intuicije. Zdrav razum vam ne pomaže pri rešavanju sadašnjeg problema, niti vaš tvrdogla stav. Pokušajte da saznate šta muči vaše bližnje i pokažite im više razumevanja ali ne preuzimajući na sebe ulogu žrtve. Ako ste postavili pitanje u vezi sa ljubavlju, budite tolerantniji, vaš partner je izuetno osetljiva osboba. Nemojte se poveravati ženama, one vam mogu samo naneti zlo. Neko nije iskren prema vama a postavalja se zaštitnički i prijateljski.

 

KRALJ PEAHARA

Sa ovom kartom, naročito ako ste je dobili za pitanje u vezi sa poslom vi ste veliki idealista i trudite se da svima izađete u susret. Vaši planovi u vezi sa novim poslom lako će se realizovati, ma kako drugi u to sumnjali. Možete biti vrlo uspešni u nekoj vrsti umetnosti jer karta govori o velikoj inspiraciji i izuzetno naglašenoj kreativnosti. Imaćete kontakt sa osobama koje će biti prema vama ljubazne i predusretljive, moguća su povoljna rešenja u vezi sa nečim što vam je do skora izgledalo nemoguće ili malo verovatno. Vaš partner je neko ko se trudi da vas nikada ne povredi, pokušava da pronikne u vaše misli i da ispuni vaše želje, neko ko uvek kaže pravu stvar u pravo vreme i ko ima veliki uticaj na druge baš kao što ima i na vas.

 

KRALJ PEHARA– obrnuto postavljena

Vaša jaka volja više ne dolazi do izražaja. Vaše iskustvo vam tako|e mnogo ne pomaže. Možda ste pokušali da manipulišete sa sobom kao i sa drugima. Možda ste pokušali da se predstavljate u onom svetlu u kom vas je teško prepoznati. Vaši pokušaji da mističnošću i tajanstvenošću privučete pažnju padaju u vodu. Vi ste neko ko nesveno duboko u sebi žudi za priznanjima, možda i za osvetom. Nešto u vašem načinu komuniciranja sa ljudima nije kako treba. Preterano ste nervozni, nestrpljivi, malodušni i lako vas je izbaciti iz takta. Vaše dobre osobine, kao što su plemenitost, hrabrost, odlučnost ne dolaze do izražaja. Pazite šta uzimate od hrane i pića, podložnite ste trovanju. Ako ste umetnik, vodite krajnje neuredan život, i verovatno uzimate velike količine pića, moguće i droge. Ova karta oslikava vaš komplikovan odnos sa roditeljima, vi imate velike emotivne potrebe koje oni nisu u stanju da ispune.

JH. 

Facebooktwitterpinterest