Ulazak Saturna u znak Vodolije i uticaj na ljubavni život

Ulazak -Saturna  u znak Vodolije

Saturn boravi u jednom znaku 2,5- 3 godine

 Poznate osobe koje imaju Saturn u Vodoliji.

Mišel Obama, Bred Pit,Džoni Dep,Selena Gomez,Mili Sajrus,Tom Kruz,Džodi Foster,Elvis Prisli, Monika Beluči,Brižit Bardo,Mozart,Džim Keri,Vitni Hjuston,

Elizabet Tejlor,Demi Mur,Karl Jung,Žak Širak,Fridrih Niče,Salvador Dali,Nikolas Kejdž,Kventin Tarantino, Vinston Čerčil,Džordž Majkl, Žilijet Binoš,Sofija Loren,Džef Bezos,Džon Bon Džovi,francuski kralj Luj XIV.Glavna karakteristika je ambicija i oriiginalnost. 

Posle trideset godine Saturn definitivno ulazi u znak Vodolije gde je bio jedan kratak period tokom 2020. na 1.stepenu ovog znaka. Saturn u Jarcu predstavlja rigidne sitemie ikonzervativne snage i otakako je ušao krajem decembra 2017. on je doneo mnogima mnogo napora, težak posao, veliku borbu da se izbore za svoje mesto pod suncem.

Saturn je bio više od šest meseci konjunkcii sa Jupiterom koji je bio slab i materijalistički nastrojen i zodenuto u pseudo humanizam i sa Plutonom tako da je ovaj stelijum predstavljao za neke mogućnost velikog bogaćenja a za druge naporan rad koji nije doneo zaradu i satifakciju.

Jupiter-Saturn u Jarcu predstavlja vlast i na višim nivoima – UN i slično jer je Pluton bio u to umešan ( zavera) , tri planete u konjunkciji govore o zloupotrebi položaja. Posebno će biti napadni i naporni oni koji imaju Pluton na početku Škorpije ( rođeni sredinom 80.tih)

Saturn vlada Vodolijom noću , i utiče na globalnu sliku sveta ali će se mnogo toga obelodaniti. Vodolija je znak masa i Saturn pokušava da guši pobune. Kvadrat između Saturna i Urana će cele godine obrazovati napet aspekt i mnogi se neće zaustaviti

Horoskop ulaska Saturna u znak Vodolije

Saturn je ušao u Vodoliju 17.decembra 2020. u 6.05.h

Podznak u Strelcu- slika siromaštva, sa Jupiterom u 2.kući ali na 29.stepeni Jarca u egzaktnoj konjunkciji sa Mesecom (popbuna naroda zbog siromaštva) mogu mnogi da urade oni koji su pripadnici ekološkim pokretima, radnički sindikati, siromašni slojeve.

Mars u 4.kući doma i domovine govori o izlasku milicije na ulice, posebno jer je Mars u militarističkom Ovnu.

Mesec je jak u 2.kući a u Jarcu  govori o napornom radu i maloj zaradi, Pluton je slab u 2.kući i mogi će sklanjati novac negde.Saturn i Uran su vladaoci Vodolije i kada Uran bude krenu direktnim hodom početkom godine kreću reformski pokreti.

Slab Merkur u Strelcu ipak je vladalac 7.kuće neće ništa ostati tajno – trigon sa Marsom- velika razmena informacija. Sunce u prvoj kući govori da oni koji su plemeniti a na vlasti oikazaće plemnitost.

Venera na 1.stepenu Strelca u vatrenom znaku, na vatrenom stepenu a u 12.kući tajni u dobrom aspektu sa Saturnom, može ukazivati na položaj žena koje će verovtano tražiti svoja prava, pokret zaštite žena i dece, će biti aktivan,Venera je simbol simbol aktivnih i plemenitih žena. Mesec kao vladalac 5. i 6.polja- mnogi  će raditi kreativne poslove sa inostranstvom, i Mesec kao suvladalac 9.kuće,znači da će mnoge informacije dolaziti upravo iz inostranstva, ali neće sve biti tačne, naročito one koje budu dolazile u vreme retrogradnog Merkura.

Merkur će biti retrogradan od od 30.januara do 13.februara; od 29.maja do 22.juna, 27.9.-7.oktobra i tada treba kontrolisati svoje reči, tada mnogi imaju potrebu da pričaju o onome što ih opterećuje. Treba obratiti pažnju kada Mars bude u Lavu od 23.juna do sredine jula u opoziciji sa Sturnom donosi rasprave.

Neptun u kvadratu sa Suncem i Merkurom  govori o manipulaciji informacijama od osoba na vlasti (Sunce) jer je Merkur ( informacije ) slab u kvadratu sa lažljivim Neptunom. U prvoj kući Sunce suvladalac 8.polja, bankarski sistem će biti uzdrman i moraće vlast da prave ustupke, mnoge informacije će biti netačne jer je  Neptun u 3.kući inforimasanja koji predstavlja i medije.

Merkur i Sunce u 1.kući informacioni rat, govori o jačanju ega i pojedinci će se istaći svojim liderstvom i sposobnošću da se upuste u oštre polemike.

U 2.kući  posla i novca gde se nalazi sa slab Jupiter, Mesec, Pluton, i Saturn- dići će se siromašni, mora da se promeni sistem vrednosti, biće i raznih kompromisa. Mars u 9. kući govori o  samitu, bankari i predsednici država će se  dogovarti oko monearne politike. Mars u 4.nije dobar za porodični život,mladi će ulaziti u brak i biće nosioci posla i reorganizacije. U petoj kući koja predstavlja mlade i decu u  Biku je Uran, slab zbog čega će morati da se bore za svoja prava.

Uticaj Saturna u Vodoliji na ljubavni život

Teško je pomisliti da bi Saturn mogao imati uticaja na ljubavni život i uvek ga treba posmatrati u korelaciji sa Uranom koji je vladalac Vodolije. Ići će brzim hodom do kraja maja do 13.stepena, kvadrat sa Uranom  a Uran je slab u Biku i jedno vreme u retrogradnom znaku ali je Bik hedonističkim znak, veoma je postojan i Uran je ,otkako je ušao od pre dve godine u Bika a jedno vreme, vraćajući se u Ovna doneo je iznenadna poznanstva ili raskide. Planeta revolucionarnog duha, a na iičnom planu donosi iznenadna zaljubljivanja ako se nalazi u 2.6 ili u  u 10. astrološkoj kući,  imate šanse da budete u vezi sa nekim ko će vas opčiniti; moguća je romansa ili flert na poslu ali u 4.kući može doneti poznanstvo na nekoj proslava. Teška pozicija je Uran u prvoj kući-veliki individualisti njihov nivo očekivanja je jako veliki. Oni imaju kratak fitilj i kada raskidanja, nema mnogo patnje, postoji potreba da se osoba zaštiti ali to ne znači da nema potrebu zaljubavlju. Konjunkcija sa Venerom i Mesecom je takođe teška posebno za one koji maju ovu konjunkciju na početku Bika, Lava ili Škorpije.

Vodolija je mnogo više pod uticajem Urana nego Saturna i napet aspekt između ove dve planete će doneti romantične potrebe u ljubavi a Saturn u Vodoliji donosi originalnu potrebu za konzervatizmom.Kada je ljubav u pitanju, ako je bila veza pri pucanju, Saturn će doneti potrebu da se sačuva veza. Kada je jaka pozicija Urana i Saturna, a obe planete u fiksnim znacima,  postoji neka vrsta i svojeglavosti, dobro za one koji žele da sačuvaju svoju vezu ili brak i kada je naglašenost vazdušnog znaka. Sve ono što je bilo u krizi od 2010.- 2012. sada bi moglo da se obnovi.

U januaru se planete gomilaju u Jarcu i Vodoliji jer će Jupiter takođe olakšati donošenje odluka, u odnosu na Ribe znak kojim vlada u 12.polju, a u odnosu na Strelca slab u  3. Mnogi će biti žrtve klasičnog udvaranja. Mnogi će biti željni druženja, romantizovana verzija udvaranja i ljubavi će biti popularna, Saturn je stara škola, a Jupiter je egzaltiran ali od polovine januara konjunckiju Mars- Uran ( slab Mars u Biku ) može da bude i ozbiljna svađa i rasprava jer će biti u kvadratu sa Uranom i Jupiterom. Uglavnm se odnosi na društvene osobe koje vole da izlaze. Neptun kao romantična planeta  doprinosi pothranjivanju romantičnih očekivanja a u drugoj polovini januara ulazi i Venera u Vodoliju i ona pravi kvadrat sa Marsom- Uranom, Sunce u kvadratu sa Marsom.

Ulazak Marsa u znak Blizanaca u drugoj polovini februara, kada Venera ulazi u Ribe-Venera veoma romantična a Mars sklon raspravama, strastvena zima i početkom proleća.

Merkur će biti u retrogradnom hodu u vazdušnim znacima i doneće intrige. Mars u dobrom aspektu sa Saturnom i Jupiterom u martu donosei šarmantu komunikaciju, a Venera početkom aprila ulazi u Ovna i donosi strastvenu vezu. Početkom maja, Mars u Raku a Jupiter na kraju Vodolije i to je romantičan aspekt, naglašen znak Bika i donosi mogućnost strastvene veze. Saturn predstavlja  zacrtan put, uglavnom se odnosi na vazdužne i vatrene znake i one koji imaju podznak u nekom od ovih znaka ili na kraju nekog zemljanog znaka i prva kuća obuhvata i prvu kuću ličnosti. U maju će biti okuprani ljubavnom tematikom i zemljani znakova.Neće biti moguće lako raskinuti vezu mnogi će donositi nagle odluke ali će se i kajati, momentalne odluke.

Od 3.-12.jula Venera u opoziciji sa Saturnom i on deluje kao glas zdravog razuma. Od 11.-22-septembra a Venera slaba hladna u kvadratu sa Saturnom iz Škorpije.

1.-20.novembra Mars u kvadratu sa Staurnom

I inkonjunkcije su opasne. Početkom avgusta kada je Venera slaba u Devici i Mars takođe i pravi 150 stepeni sa Saturnom – sredinom avgusta. Inkonjukcija Marsa i Merkura sa Saturnom takođe, govore gde je bolje da se osobe strpe kada su odluke u pitanju nego da donose odluke u afektu.

Saturn u Vodoljie je dobar za razvedene, u zrelim godnama ili izašli iz neke traumatične situacije i da budu spremni da budu sa nekim ko tađe nosi teško breme iz prošlosti.


JH