Kad se vole dva Ovna

Stiv Mek Kvin 24.3.1930 i Ali Mek Grou 1.4.1938

On je bio rođen 24.3.1930. u 12.15 h u Indianpolisu. Bio je pojam seks simbola pedesetih I šezdesetih godina. Bio je u vezi sa mnogim poznatim glumicama, između ostalog sa Avom Gardner, Šeron Tejt, Barbarom Li, Rakel Velč, Natali Vud ali u braku sa Neil Adams od 1956. Do 1972, filipinsko-američkom glumicom, pevačicom I plesačicom koja je nastupala u više od 20 filmova u period od 1952.-1991.sa kojom ima sina Čada, rođenog 1960. koji veoma lični na svog oca.Čad je glumac i producent i ima sina Stivena Mek Kvina, rođenog jula 1988. takođe glumca koji je igrao između ostalog u tv.seriji Dnevnik Vampira.U srodstvu je sa Hulio i Enrike Iglesias.

Stiv Mek Kvin i Ali Mek Grou

Stiv Mek Kvin je bio u vezi sa najlepšim glumicama Holivuda uključujući i Rakel Velč. Ipak, brak sa Ali Mek Grou je bio najviše popularisan i praćen u medijima između ostalog jer su ih predstavljali kao ljubavni par sklon ljubomornim scenama, posebno je on važio za posesivnu osobu.Za razliku od nje koja se proslavila samo ulogom u filmu “Ljubavna priča” čiji je producent bio njen prvi suprug Robert Ivans, on je imao mnogo zapaženih uloga. Dobitnik je Oskara a poznat je po ulogama u ljubavnom film “Ljubav sa nepoznatim” sa Natali Vud, “Sinsinati kid” sa En Margaret, Karl Maldenom i Tjusdi Veld, “Nevada Smit”, western takođe sa Karl Maldenom i Suzan Plešet, “Afera Tomas Kraun”, “Bulit”, “Bekstvo”, “Papion”, “Sedam veličanstvenih” i “Gorući pakao”.Bio je 1974.godine najplaćeniji filmski glumac na svetu.

  Čad Mek Kvin, sin Stiv Mek Kvina

             

Stiven Mek Kvin, unuk Stiv Mek Kvina

On je bio Ovan sa podznakom u Raku.

Podznak na 25.Raka, Mars u Ribama ih činio senzibilnim a MC na 9.Ovna okrućuju Sunce i Uran zbog čega je bio magične privlačnosti o čemu govori i konjunkcija Meseca i Crnog Meseca Lilita na p1. I 2.stepenu Vodolije u 7.kući- emotivne veze i brakovi sa poznatim osobama. Nažaloist Jupiter u Blizancima u kvadratu sa Marsom u Ribama doneo mu je kancer pluća i umro je sa pedeset godina.Ona je imala brojne veze posle razvoda od njega a pre njega je bila u četvorogodišnjem braku sa producentom  Robertom Ivansom sa kojim je dobila dete. U to vreme je bila velika zvezda jer je imala glavnu ulogu u filmu “Ljubavna priča” sa Rajan O Nilom

Ona je rođena 1.4.1939.  u 7:25 h u Njujorku.

Sunce u Ovnu u 11.kući. Saturn i Merkur u Ovnu. Uran na 15.Bika, podznak na 19.Bika.Mars je Jarcu u blizini njegovog Saturna što je govorilo o teškom odnosu. Njen Mesec u Devici Venera u Ribama a njen MC ( vrhunac popularnosti) nad njegovim Mesecom i Lilitom. Veza sa njim ju je učinila izuzetno popularnom. Venera na početku Riba u konjunkciji sa Crnim Mesecom Liitom. Njen Pluton nad njegovim Ascendentom učinio ju je fatalnom za njega.On nije mogao da joj odoli.