Horoskop za vaš znak- Blizanci

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

  HOROSKOP ZA VAŠ PODZNAK U BLIZANCIMA

 

BLIZANCI ( 22.5.-21.6.)

12.10.2023.

Naglašeno je astrološko polje doma i porodice, privatnog biznisa, kreativnosti ali i osmo polje novca koji možete zaraditi u radu sa poslovnim partnerima jer je Mesec u Jarcu i vi tražite neki nnov izvor prihoda koji bi vam obezbedio bolju materijalnu sigurnost.


MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2023.

Mesečeve faze 

6.10.u polju posla i novca sa podznakom horoskopa ove ove pojave u Vodoliji donosi mogućnost sklapanja dobrog posla u inostranstvu.Ne oklevate kada se radi o planovima sa jednom Vagom, Ovnom ili Lavom.

14.mlad Mesec i pomračenje Sunce u polju ljubavi donosi iznenadni susret,manji šok i mogučnost započinjanja nove veze sa nekim ko je izuzetno popularan u društvu.

22.-prva Mesečeva četvrt na kraju Jarca u astrološkoj kući povećeg novca donosi strastvenu vezu sa osobom koja je posvećena karijeri i od koje možete da očekujete finansijsu podršku

28.- pun Mesec u fazi pomračenja u polju tajnih  ljubavi donosi nove mogućnosti na ljubavnom planu posebno kada se radi o vezi sa jednom Vagom Lavom ili Ovnom. Moguće su ljubavne spletke.

Tokom ovog meseca Merkur je u polju ljubavi i kreativnosti veoma brz i donosi mogunost slobodnima da upoznaju nekog ko će im biti veoma značajan a ulazak Marsa u Škorpiju i tranzit Venere preko polja svakodnevnice nagoveštava rešavanje pitanje nasledstva finansija i nekretnina.

Naglašeno polje tajnih ljubavi sa Jupiterom planetom bogatstva i inostranstva donosi susret koji može biti za vas veoma značajan.

Dnevni horoskop      Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega