Horoskop za vaš znak – Devica

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

HOROSKOP ZA VAŠ PODZNAK U DEVICI

 

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

20.10.2023.

Naglašeno je astrološkop polje kreativnosi sa Mesecom i astrološko  polje ličnosti sa Venerom koja vam da je šarm i sposobnost da se snađete u nekim prilično zahtevnim situacijam koje rešavate ljubaznošću i ubedljivošću jer je naglašeno i treće polje komunikacija sa Marsom.MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2023.

Mesečeve faze
6.oktobra u polju javnosti i prijatelja može doneti neko iznenađenje kada se radi o poslu sa osobama koje su poznate uspešne ili imaju privatnu firmu.
14. oktobra -mlad Mesec i pomračenje Sunce u polju posla i novca donosi šansu na koju ste čekali i verovatno čete uspeti da se dogovorite sa poslovnim partnreima u vezi sa 
22.-prva Mesečeva četvrt na kraju Jarca u polju karijere donosi moguću poslovnu ponudu za koju nećete biti sigurni da li da prihvatite
28.- pun Mesec u fazi pomračenja u polju posla i novca donosi moguću poslovnu ponudu koja je isuviše izazovna da biste je odbili ali nagoveštava i poveće izdatke.
Tokom ovog meseca Merkur je u polju braka veoma brz i donosi mogunost slobodnima da upoznaju nekog ko će im biti veoma značajan a ulazak Marsa u Škorpiju i tranzit Venere preko polja svakodnevnice nagoveštava mnogo posla ali i vezu sa nekim ko je veoma posvećen karijeri.

Dnevni horoskop      Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega