Horoskop za vaš znak – Jarac

 

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

HOROSKOP ZA VAŠ PODZNAK U JARCU

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

20.10.2023.

Meec u vaše znaku u prvoj kući ličnosti čini vas emotivnim ali i racionalnim, n dozvoljavate nikome da vam nametne svoju volkju. Naglašeno polje inostranstva donosi mogućnost nalaženja rešenja preko nekog Ovna jer je Mars u ovoj 11.astrološkoj kući i daje vam podršku.

Dnevni horoskop      Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2023.

Mesečeve faze
6.oktobra u polju javnosti i prijatelja može doneti neko iznenađenje kada se radi o poslu sa osobama koje su poznate uspešne ili imaju privatnu firmu.
14. oktobra -mlad Mesec i pomračenje Sunce u polju posla i novca donosi šansu na koju ste čekali i verovatno čete uspeti da se dogovorite sa poslovnim partnreima u vezi sa 
22.-prva Mesečeva četvrt na kraju Jarca u polju karijere donosi moguću poslovnu ponudu za koju nećete biti sigurni da li da prihvatite
28.- pun Mesec u fazi pomračenja u polju posla i novca donosi moguću poslovnu ponudu koja je isuviše izazovna da biste je odbili ali nagoveštava i poveće izdatke.
Tokom ovog meseca Merkur je u polju braka veoma brz i donosi mogunost slobodnima da upoznaju nekog ko će im biti veoma značajan a ulazak Marsa u Škorpiju i tranzit Venere preko polja svakodnevnice nagoveštava mnogo posla ali i vezu sa nekim ko je veoma posvećen karijeri.