Horoskop za vas znak – Lav

đđovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

HOROSKOP VAŠEG PODZNAKA U LAVU

 

 

LAV ( 23.7.- 23.8.)

12.10.2023.

 Naglašenost četvrte astrološke kuće doma i porodice sa Marsom čini vas energičnim i spremnim da se uključite u neki privatan biznis naročito ako ga organizuje jedan Rak, Bik ili neka Vaga. I dalje je naglašena kuća komunikacije ali i svakodnevnih aktivnosti. 


MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2023.

Mesečeve faze
6. oktobra u polju tajni i neprijatelja, bolesti, podsvesti donosi razmišljanje o nečemu što bi moglo da se pojavi kao problem sa kojim ćete morati da se suočite kad tad.
14.oktobra -mlad Mesec i pomračenje Sunce u polju biznisa, komunikacije i rođačkih odnosa čini vas  sumnjičavi u vezi sa nečim što je trenutno u za vas izuzetno itno jer morate što pre da donesete odluku u vezi sa finansijama i ulaganju novca.
22. oktobra-prva Mesečeva četvrt na kraju Jarca u segmentu svakodnevnih aktivnosti čini vas spremnim da promenite nešto u svom odnosu prema saradnicima i da im date na znanje da moraju da vas poštuju. Moguć početak veze sa osobom koja je izuzetno naporna za svaku vrstu dijaloga.
28.oktobra- pun Mesec u fazi pomračenja u polju karijere donosi preispitivanje svojih odluka i nemogućnost nalaženja rešenja bez  konsultacije sa onima koji vas prilično opstruiraju po mnogim pitanjima
Tokom ovog meseca Merkur je u polju biznisa nalaže oprez jer vas jedna Vaga ili neki Blizanac mogu nagovoriti na nešto što vam ne odgovara,a ulazak Marsa u Škorpiju i tranzit Venere preko polja posla i novca daje vam elan da se drugačije postavite eprema obavezama.

Dnevni horoskop      Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega