Horoskop za vaš znak- Rak

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 HOROSKOP ZA PODZNAK U RAKU

RAK (21.6. – 22.7)

20.10.2023.

Očekujete  da vam se javi jedna Vaga ili neki Bik jer Venera, vladalac ovih znakova u vašoj trećoj kući biznisa,Naglašeno polje sedmo polje partnerskih odnosa sa Meescom donosi vam mogućnost da uspostavite dobre odnose sa osobama koje su izuzetno ambiciozni.


MESEČNI  HOROSKOP ZA OKTOBAR 2023.

Mesečeve faze 

6.oktobra poslednja Mesečeva četvrt u polju ličnosti čini vas ambicioznim i svesnim da ste propustili mnoogo toga što morate da sada nastavite.

14.mlad Mesec i pomračenje Sunce u polju doma i porodice čini vas spremnim da napravite rekonstrukciju svojih obaveza i da obavite ozbiljan razgovor sa članovima porodice sa kojima možete lako da se oko svega dogovorite.Jedan Ovan nije baš naročto spreman za saradnju.

22.-prva Mesečeva četvrt na kraju Jarca u polju partnerksih odnosa može doneti mogunost susreta koji se pamti, jake strasti ali ako ste u lošim odnosima sa Jarcem ili Škorpijom, nemojte stuati u konflikt. Odlične šanse za uvećanu zaradu.

28.- pun Mesec u fazi pomračenja u polju prijatelja i javnosti čini vas nespremnim da napravite ustupak po pitanju načina rada, naročito ako ste deo tima. Manji sukob oko novca sa partnerom.

Tokom ovog meseca Merkur je u polju porodice zbog čega će biti mnogo razgovora i možda preseljenja pokušaja da se dovedu u red familijarni odnosi a ulazak Marsa u peto polje ljubavi donosi jake strasti i tranzit Venere preko polja komunikacije i biznisa, nove poslovne šanse.

Naglašeno polje popularnosti sa Jupiterom planetom bogatstva i mogučih poslova sa strancima i sa Uranom čini vas spremnim da uđete u rizičan ili veoma zahtevan posao koji bi mogao biti veoma isplativ.

Dnevni horoskop      Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega