Horoskop za vaš znak – Škorpija

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

HOROSKOP ZA VAŠ PODZNAK U ŠKORPIJI

ŠKORPIJA (22.10.-22.11.)

20.10.2023.

Mars u vašoj prvoj kući ličnosti donosi vam mnogo ideja i energičnosti. Potrbna vam je podrška od jednog Lava koji se trenutno ponaša prilično nezainteresovano jer je u 12.kući ali zapravo vi ste ona stran akoja je prilično nesigurna u njegove dobre namere.

Dnevni horoskop      Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega


 

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2023.

Mesečeve faze
6.oktobra u polju javnosti inostranstva donosi brojne mogućnosti u vezi sa putovanjia i poslovima sa strancima. Imate mnogo toga o čemu biste razgovaali a onima koji vam pomažu da lakše rešite finansijske probleme.
14. oktobra -mlad Mesec i pomračenje Sunce u polju javnosti mogu doneti veliku popularnost i mogućnost obnove jednog prijateljstva na koje niste nimalo ravnodušni. Osećate veliku potrebu za provodom i druženjem a jednom Devicom.
22.-prva Mesečeva četvrt na kraju Jarca u polju novca donosi veliku zaradu zahvaljujući vape angažovanju. Mnogi vam zavide na  uspehu i talentima koje isazujete u javnosti. 
28.- pun Mesec u fazi pomračenja u polju partnerskih odnosa i možete pokazati uzajamnu ljubomoru naročito ako ste u vezi sa neki vodenim znakom ili sa osobom koja ćesto putuje u inostranstvo.
Tokom ovog meseca Merkur je u polju  javnosti i popularnosti, Venera posle 9. u polju karijere i Mars posle 12.u polju vaše ličnosti čine vas spremnim da se upustite u neke nove poslove koji bi vam doneli dobru reputaciju i finansijsku satisfakciju.