Horoskop za vaš znak – Strelac

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe             

 

HOROSKOP ZA VAŠ PODZNAK U STRELCU

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

20.10.2023.

Naglašen je astrološko polje posla i novca sa tranzitnim Mesecom koji vam pomaže da rešite pitanje finansiranja nekog za vas važnog projekta ili ćet emožda razmišljati o uzimanju kredita. Možete biti sigurni da imate pouzdane prijatelje čak i kada vas kritikuju.

Dnevni horoskop      Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega     


MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2023.

Mesečeve faze
6.oktobra u polju  novca koji očekujete posle obavlj oko jednog posla.Trebalo bi da se mnogo više angažujete na poslu koi bi mogao da bude za vas početak jedne uspešne saradnje.
14. oktobra -mlad Mesec i pomračečnje Sunce u polju javnosti i prijatelja donose mogućnost obnove saradnje sa osobom koja vam je  izuzetno privržena.Ne bi trebalo da se preterano nervirate ako vas bude provocirao jedan Rak sa kojim ste svojevremeno bili u poslovnoj saradnji
22.-prva Mesečeva četvrt na kraju Jarca u polju novca i posla donosi mogućnost uvećanja prihoda preko posla koji je u svakom pogledu izuzetno zahtevan ali vi ste spremni na tako nešto.
28.- pun Mesec u fazi pomračenja u polju posla čini vas iscrpljenim jer ste skloni da se iz slobodnima da upoznaju nekog ko će im biti veoma značajan a ulazak Marsa u Škorpiju i tranzit Venere preko polja svakodnevnice nagoveštava mnogo posla lažete velikim fizičkim naporima.