Horoskop za vas znak – Lav

ž

đđovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

 

 

LAV ( 23.7.- 23.8.)

SUNCE- Sunce na 12.stepenu Blizanaca u napetom aspektu sa Saturnom u Ribama što donosi razdor u porodici posebno sa Lavom koji želi da bude dominantan.Dobar aspekt sa Marsom u Lavu ukazuje na inicijativu koju pokazuju vatreni znaci.Sunce je vladalac vašeg znaka, nijedna planeta nije egzaltirana u Lavu ali je bitno kakve pravi Sunce aspekte sa drugim planetama.Sunce u napetom aspektu sa srednom tačkom između Saturna i Neptuna govori o nekoj vrsti zavere. Možete misiti da neko pravi zaveru protiv vas i moguće da ste u pravu.

MARS- vladalac vatrenog Ovna na počektu Lava 7.stepen omogućava mnogima da se upuste u takmičenje, da počnu da se bave sportom ili da se angažuju u domenu nekim dinamičnih aktivnosti.

JUPITER-vladalac vatrenog Strelca na trećem stepenu Bika u dobrom aspektu sa Saturnom donosi istrajnost u razradi poslova koji se odnose na saradnju sa strancima.Ovo je dobra pozicija za one koji planiraju posao sa strancima.

Ako ste u podznaku Lav- Naglašeno polje ličnosti sa Marsom, izuzetno dobro za ambiciozne Lavove, naglašena deseta kuća karijere sa Merkurom i Vodolijom donosi nove šanse na poslovnom planu a Saturn u polju neprijatelja govori o onima koji žele da vas na svaki način opstruiraju.

ASTEROIDI

Asteroid Hypnos uz Paladu govori o vašoj harizmatičnosti, dobijate priliku da nekog fascinirate.Eros u polju partnerskih odnosa donosi mogućnost romanse sa Vodolijom.

Na današnji dan-stanje na nebu, događaji  Dnevni horoskop