Horoskop za vaš znak- Rak

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

RAK (21.6. – 22.7)

 

MESEC,vladalac Raka- U Škorpji od 12.-26.stepena daje mogućnost da se neki odnosi rašćiste posebno sa Bikom ili Devicom ako budu raspoloženi za to. Dobar aspekt sa Pandorom i Neptunom u Ribama donosi osećanje nadmoći zbog tajne koju žene poseduju.

VENERA,egzaltiana u Raku-Na kraju Raka, 27.stepen u dobrom aspektu sa Uranom omogućava dobru komunikaciju sa Mesecom u Škorpiji u večernjim satima. Donosi sreću preko susreta sa Bikom i Vagom.

JUPITER, planeta koja je egzaltirana u Raku- Na trećem stepenu Bika u dobrom aspektu sa Saturnom donosi istrajnost u razradi poslova koji se odnose na saradnju sa strancima.Posebno pogoduje onima koji su rođeni početkom znaka.

Podznak u Raku- Odlična pozicija planeta jer omogućava Rakovima da napreduju na poslu i da koriste snagu svog dosadašnjeg iskustva, posebno u radu sa strancima. Treba izbeći raspravu sa vatrenim znacima zbog Marsa u Lavu u lošem aspektu sa Saturnom u Ribama.

ASTEROIDI  Viktorija uz Veneru u vašem znaku čini vas zaljubljivim i raspoloženim za emotivnu vezu sa jednim Rakom ili nekim Bikom.Asteroid Conscience ( savest)  u Jarcu čini Rakove spremnim da partneru nešto prebacuju i da očekuju od njega da se za nešto pokaje.

  Na današnji dan-stanje na nebu, događaji  Dnevni horoskop