Horoskop za vaš znak – Škorpija

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

 

ŠKORPIJA (22.10.-22.11.)

 

MERKUR- U Biku, 18.stepen donosi originalne ideje ali postoji potreba da se nađe finansijer za projekte i da se pristupi veoma odgovorno razradi projekta. Sklonost ka raspravama u domu.Merkur je egzaltiran u Škorpiji i nalazi se nasuprot Mesecu u Škorpiji i donosi sklonost ka raspravama

MARS, suvladalac Škorpije u Lavu u napetom aspektu sa Suncem vladaocem Lava na 7.stepenu omogućava mnogima da se upuste u takmičenje, da počnu da se bave sportom ili da se angažuju u domenu nekim dinamičnih aktivnosti.

URAN-Na 20.Bika u opoziciji sa Mesecom u vašem znaku donosi mogučnost rasprava sa vodenim znacima.

PLUTON, vladalac vašeg znaka u retrogradnom hodu preko 0.stepena Vodolije donosi raspravu ali i sklonost ka popuštanju kada je u pitanju jedan Ovan ili neki Lav jer je u opoziciji sa Marsom.

Podznak Škorpija -Mesec u prvoj kući ličnosti, naglašeno sedmo polje braka,peto poljelje ljubavi sa Saturnom i Neptunom, deveto sa Venerom i desetom sa Marsom. Mnogo energije ulažete u svaki oblik partnerskih odnosa i to vas čini aktivnim na svim poljima. Ako ste slobodni, možete upoznati nekog ko će vam se izuzetno dopasti.

ASTEROIDI

Penelope uz Mesec u vašem znaku govori o potrebi da dokažete partneru koliko ste verni, naročito ako ste žena.

Na današnji dan-stanje na nebu, događaji, Dnevni horoskop