Horoskop za vaš znak – Vodolija

ovan/bik/blizanci/rak/lav/devica/vaga/škorpija/strelac/jarac/vodolija/ribe

HOROSKOP ZA VAŠ PODZNAK U VODOLIJI

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.) 

20.10.2023.

Naglašeno je astrolopko polje tajnih neprijatelja tranzitnim Mesecom koji vam donosi probleme sa novcem i sa saradnicima koji  nisu uvek lojalni prema vama bar ne u onoj meri u kojoj vi to očekujete. Naglašeno je astrološko polje karijere sa Marsom koji vas čini energičnim.

Dnevni horoskop      Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega   


Mesečeve faze
6.oktobra u polju svakodnevnih obaveza.Dobijate priliku da sredite odnose sa jednim Lavom koji je spreman da vam izađe u susret po pitanja regulisanja nekih pravnih pitanja.
14. oktobra -mlad Mesec i pomračenje Sunce u polju inostranstva donosi sjajne šanse kada se radi o poslu koji bi mogao da vam donese neke nove šanse u saradnji sa strancima.
22.-prva Mesečeva četvrt na kraju Jarca u polju karijere donosi 
28.- pun Mesec u fazi pomračenja u polju posla i novca donosi moguću poslovnu ponudu koja je isuviše izazovna da biste je odbili ali nagoveštava i poveće izdatke.
Tokom ovog meseca Merkur je u polju inostranstva brzim hodom preko znaka Vage.Sunce i Mars u polju inostranstva donosi neke nove prilike za proširenje saradnje. Ovo je istovremeno i polje ljubavi i drugog braka tako da ako ste u vezi sa osobom koja vam je partner, moguć je zajednički put u inostranstvo.