Mars u Blizancima

 

 

Mars ulazi u znak Blizanaca 20.8.2022. u 9.58 h na teritoriji Beograda i Balkana

Mars u Blizancima donosi pojačanu potrebu za komunikacijom, simbolizuje saobraćaj, vožnju, svet informacija, sposobnost izražavanja, glumu, pevanje, medije, svaki oblik komunikacije bilo fizičke, kreativne kao što je pisanje, partnernu gimnastiku, tenis.

U Blizancima će boraviti u Blizancima do 25.3. 2023. U međuvremenu će ići I retrogradnim hodom,sa 25.stepena Blizanaca kreće 30.10. i doći će do 8.stepena Blizanaca 12.januaa 2023. kada kreće direktnim hodom.

Nije svejedno gde će se nalaziti druge, posebno spore planete, naročito kada imamo Mars fokusiran dugo u jednom znaku. Saturn će ući 7.marta u znak Riba, 28.oktobra Jupiter u retrogradnom hodu ulazi u znak Riba pa ponovo 20. decembra ulazi u znak Jarca. Pluton ulazi 23.marta 2023. ulazi u znak Vodolije a poslednji ulazak je bio 4.4. 1777.godine.

Neka previranja i neki događaji na globalnom planu će biti značajni.

Horoskop ulaska  Marsa u znak Blizanaca

Blizanci su jak mentalni znak i često su skloni raspravama i polemisanju, skloni manipulaciji ali su dobri u pregovorima, kao državnici. Srbija I Crna Gora su u znaku Blizancima. Informacioni sistem u Srbiji će biti veoma uzburkan.

Podznak horoskopa je na 14.stepenu Vage, i oslikvava potrebu za harmonijom. Kina I Japan su u Vagi a I podznak Srbije je takođe u Vagi,Srbija će biti bitna na političkoj sceni.

Vladalac horoskopa Venera u 10.kući na 10.stepenu to je stepen politike, biće mnogo polemika i teško da ćemo moći da se oslobodimo svakodnevnih informacija koje dolaze od strane političara. Venera u Lavu- težište na mladima a dobar aspect sa Jupiterom nije baš sjajna jer će mnogi mladi ići negde u inostranstvo radi posla pošto je Jupiter u 6.polju u tzv.padu pa neće imati adekvatnu zaradu. Drugo polje novca koji se zarađuje svojim radom i pada u Škorpijiu i Strelca, a vladaoci ove kuće su Pluton u 4. i Jupiter u 6. kući što nije dobro ali ono što je dobro je dobar aspekt između Plutona i Marsa koji je suvladalac ove astrološke kuće. Postojaće mogućnost da se nađe rešenje  za probleme jer su asteroid Gold i Karma u Škorpiji u drugoj kući posla i novca i mnogi će želeti da se private nekog samostalnog posla. Karma u kvadratu sa Saturnom u Vodoliji u 5.kući  i u opoziciji sa Suncem u 11. gde je slabo i mladi će odlaziti u inostranstvo.

Mladi mogu biti skloni depresijama i autodestruktivnom ponašanju, jeftinom načinu provoda, iako je Sunce u Lavu jako ali u 11. kući slabo često govori o slaboj volji i odustajanju od cilja. Sunce u kvadratu sa Marsom nije dobra pozicija za bilo kakve vojne akcije jer je u 8.polju Mars i kako je 8. polje I polje – finansija a Uran u Biku daje nadu da bi nešto moglo da se pokrene u domenu privrede jer je Uran u dobrom aspektu sa Merkurom u Devici u 12.kući. Tu je i asteroid Psiha i mnogi će imati strahove u vezi sa egzistencijom.Šesto polje uslužnih delatnosti sa Neptunom u Jupiterom i mnogi odlaze da rade za male pare u inostranstvo.

Sedmo polje braka u Ovnu a Mars u osmoj- razvodi, svađe i neslaganja.

Venere i Jupiter u dobrom aspektu govori da treba isokristiti potencijal mladih. Merkur, vladalac visokog obrazovanja i inostranstva u 12.kući govori o odlasku van zemlje.Asteroid Viktorija u 9.polju govori o snalaženju u inostranstvu.