Horoskop punog Meseca na dan 22.12.2018.

 

Horoskop punog Meseca na dan 22.12.2018. u 18.48 h u Beogradu

Pun Mesec je na 0.stepenu Raka a Sunce na 0.stepenu Jarca, dešava se dan nakon zimske ravnodnevnice.

U horoskopu punog Meseca 22.12. podznak je na 6. stepenu Lava, prva astrološka kuća je prazna a Sunce vladalac ovog horoskopa u 5.kući u Strelcu  i govori da je do sledećeg punog Meseca ili do punog Meseca, glavna aktivnost će biti zabava i potreba da se postigne

Venera na 14.stepenu Škorpije u 4.stepenu kao u Raku i govori o posesivnosti posebno kada je emotivni život u pitanju zbog čega će vodeni znaci biti skloni da previše dramatično doživljavaju sve što ima veze sa emocijama.

Merkur je u Strelcu u 5.kući na „jarčevskom“ 10.stpenu i seperacionom aspektu u odnosu na Jupiter

Mars na 23.stepenu Riba u dobrom aspektu sa Plutonom u 6.kućoj ovog horoskopa u Jarcu.

Mars je u napetom aspektu i sa Mesecom i sa Suncem i zbog čega će oni koji su pod uticajem Marsa, Ovan, Škorpija i Jarac biti u centru pažnje.

Neptun je 8.astrološkoj kući analognoj znaku Škorpije u dobrom aspektu sa Saturnom. Dobra pozidija za naučnike i umetnike.

Naglašena je 10.kuća karijere u Ovnu u dobrom aspektu sa Suncem  na nultom stepenu Jarca.

Sedmo polje je prazno a Uran u 10.kući i mnogi će doživeti uspeh, posebno oni koji se bave poslom zbog čega su prisutni u javnosti.

Mars u napetom aspektu sa Suncem i Merkur sa Neptunom; treba biti oprezan u vožnji naročito bi trebalo da budu oprezni kada idu za inostranstvo jer je Mars u 9.kući inostranstva.Mars u Ribama donosi malo problema u saradnji sa strancima.

Mesec je u 11. astrološkoj kući javnosti i društva, prijatelja a Sunce u petoj kući kreativnosti tako da pošto je naglašena potreba  za zabavom, za iskazivanjem svojih emocija. Najjača je pozicija Sunca u petoj kući i Urana u desetoj kući karijere.

Mesec u Raku u 11.kući govori o okupljanjma na trgovima jer je opozicija sa Suncem u 5.- muzika.

ovan

OVAN

U vašem znaku nalazi se deo osme i devete kuće i pored loše pozicije Marsa, spremni ste da se dobro organizujete i da držite svoj život pod kontrolom. Možda razmišljate o kupovini stana ili kuće jer je Mesec u 4.kući i moguća je kupovina i nečega za dom. Karijera ide uzlaznim tokom. U ljubavi postoji šansa za manji nesporazum ali i neki flert.

BIK

Delimično deseta kuća ovog horoskopa i delimično 11. kuća javnosti i vi ste još uvek pod uticajem Urana iako je u retrogradnom hodu u Ovna. Venera u 4.kući u Škorpiji ponašate se kao neko ko zna šta hoće. Verovatno ćete napraviti neki dobar posao i moguće da ćete u poslednji minut nešto organizovati.Pričinjava vam zadovoljstvo da radite ono što volite i imaćete verovatno neke uplate.Polje inostranstva nije sjajno ne treba žuriti sa odlukama u vezi sa inostranstvom.I slobodne i za one koji su u vezi li braku.

BLIZANCI

Solidan horoskop jer nešto kreće nabolje i ulazite u fazu smirenosti kao da imate utisak da vam se nešto dešava što ste očekivali. U zavisnosti od želja i planova zavisi kojim će se brzinom odvijati sve što želite čak možete biti veoma zadovoljni razvojem poslova. Možete se eksponirati u javnosti i možete u ljubavi dobiti šansu da budete u vezi sa umetnikom. Ako ste slobodni, moguće da ćete se zaljubiti.Moguća je i manja ljubomora ako ste u vezi sa partnerom koji je inače sklon tome. Moguća je kritika od strane mnogo starijih osoba.

RAK

Pun Mesec u vašem znaku u 11.kući donosi mogućnost proširenja kruga prijatelja. Najviše će pun Mesec osetiti junski Rakovi jer je Vaše Sunce u vezi moguć je ulazak u brak ali to ne bi bilo baš mudro, naročito ako razmišljate o tome a niste sigurni da ste raščistili sa prošlošću. Ljubavni problemi su najvažniji . Potrebno je da budete mnogo iskreniji i otvoreniji prema partnerau.

LAV

Po mnogima ste zaštićeni jer je naglašena peta astrološka kuća zadovoljstva u Strelcu sa Merkurom,Jupiterom i moguće da ste prisutni u javnosti. Najviše se oslanjate na intuiciju, važno vam je da imate poštovanje od strane vašeg najbližeg okruženja i porodice. Mesec u 11.kući a u vaš znak pada podznak horoskopa i trebalo bi da razmislite o obnovi saradnje sa nekadašnjim mlađim saradnicima. Ima mnogo onih koji vas vole i cene.

DEVICA

Venera i Merkur deluju na vas i čine vas pomalo nervoznom ili nedovoljno spremnom na ustupke. Merkur na 10.stepenu koji odgovara Jarcu može vam doneti osećanje odgovornosti i spremnost da nekom izađete u susret. Imate posla sa Jarcem i to može biti i stresno i može vam doneti dosta koristi.Možete imati dobru komunikaciju sa Rakom i Jarcem.

VAGA

Odgovara vam podznak u Lavu i pozicija Sunca u 5.kući, Venera, vladalac vašeg znaka u 4.kući čini vas spremnom da napravite harmoničnu atmosferu u vašem domu. Ponašate se kao da niko ne opstruira neke vaše napore da budete u dobrim odnosima sa Ovnom ili Vodolijom.Morate mnogo da se trudite da biste postigli ono što želite, naročito ako poslujete sa velikim firmama iz inostranstva. Društveni život je veoma naglašen. Neko pomalo ekscentričan može pokazati interesovanje za vas.Finansije su prilično stabilne.

ŠKORPIJA

Četvrto polje doma pada i u vaš znak. Ne treba da odustajete od svojih snova a Mars u kvadratu sa Mesecom može malo poremetiti vaš mir i vaše samopoštovanje je prilično poljuljano. Moguće da ste u ljubavi nesigurni i najverovatnije ste sumnjičavi po pitanju partnera. Situacija na poslu je stabilna i verovatno imate dobar izvor prihoda.

STRELAC

Solidan horoskop za vaš  znak jer je peta astrološka kuća ljubavi i zadovoljstva u vašem znaku i veoma ste društveni.Merkur u vašem znaku je u lošem aspektu sa Neptunom iako je na 10.stepenu koji donosi disciplinovanost. Jupiter vas štiti svojim uticajem i donosi mogućnost uspostavljanja dobre saradnje sa vodenim znacima, možda sa nekim Rakom.Moguć je flert ili neka nova poslovna veza.

JARAC

Mesec u Raku a Sunce u vašem znaku u petoj kući čini vas solidnim i osobom sa kojom mnogi žele da budu u društvu. Sunce u dobrom aspektu sa Uranom može doneti uspeh i zadovoljstvo i kada se radi o poslu i kada se radi o ličnom životu. Treba da bolje organizujete svoje vreme jer vam direktno od toga zavisi koliko ćete zaraditi što vam je veoma bitno.

Sedmo polje ovog horoskopa pada u vaš znak ali je ovo polje prazno a Uran, vladalac vašeg znaka pada u Ovnu u polje karijere i moguće da ste u vezi sa nekim ko je prisutan u javnosti. Moguće da nemate poverenja prema mnogima.Pun Mesec se naročito ne reflektuje na vas i trebalo bi da se fokusirate ne neke druge aspekte svog života koji nisu pod uticajem Meseca. Sunce ima uticaja na vas i pošto je jako u 5. polju možda razmišljate o braku i partnerksim odnosima.

RIBE

Osmo i deveto polje u vašem znaku donosi mogućnost saradnje sa strancima jer je Mars u vašem znaku a pravi napet aspekt sa punim Mesecom i sa Suncem. Najbolje se razumete sa onima koji su vam bliski i slični Što se tiče ljubavi, jedan veoma romantičan dan i veoma romantičan pun Mesec i period bar do sledećeg mladog Meseca. Težite stavite i na karijeru posebno ako ima veze sa strancima. Moguće je da ćete planirati zajednički odlazak u inostranstvo.