Šta donosi Uran u Biku od 15.maja 2018.

URAN U Biku od 15.maja do 7.novembra 2018.

Za vreme ulaska Urana u Bika tokom mladog Meseca  za vreme retrogradnog Merkura „oslikava“ izvesnu konfuziju na relaciji – razum-emocije.Tokom boravka Urana u znaku svog pada u Biku posle 84 godine na prva dva stepana Mars iz Vodolije praviće napet aspekt sa Uranom a kada se bude vratio u Jarca, takođe će se obrazovati napet aspekt i doneće naglašenu potrebu za dominacijom.

Uran će 8.avgusta krenuti retrogradnim hodom ka Ovnu u koji se vraća 7.novembra.

ovan

OVAN

Bićete skloni oklevanju, naročito kada je u pitanju novac ili promena poslu koju u stvari priželjkujete. Napet aspekt sa Marsom može doneti potrebu da se bavite politikom ili da se maksimalno posvetite poslu koji bi vam omogućio da budete poznati u javnosti.Možete očekivati podršku Jarca ili Vodolije ali i takođe i nekog Lava. Vaše ambicije su izrazito naglašene i moguća je promena na poslu nabolje.

BIK

Dugo već očekujete da se dogodi nešto što bi moglo da vam donse neku vrstu satisfkacije, posebno u sferi posla koji podrazumeva spremnost za timsi rad ili se radi o poslu koji će vas proslaviti. Tokom tranzita Urana preko prvih stepeni vašeg znaka ide vam u prilog tranzit mnogih planeta i vi ćete mnoge šanse doživeti ako velik izazov koji ne smete da propustite. Sve što ima veze sa prozvodnjom, bilo čega, proizvoda, kupovine zemljišta, zidanja kuće, bavljenja kreativnim poslom, doneće satisfakciju. U karijeri su mogući pozitivni obrti, unapređenja.

BLIZANCI

Vaša potreba da se istaknete zahteva od vas veliki napor, kako mentalni tako i fizički i ovaj tranzit Urana oslikava stanje vašeg duha i vašu volju jer je Uran u napetom aspektu sa Marsom iz astrološke kuće inostranstva zbog čega vam je uspeh van granica zemlje u kojoj živite primaran.Vaši potencijali dolaze do izražaja i vi ćete biti veoma inspirativni i spremni za nove poslovne izazove. U ljubavi je moguć neočekivatni obrt, odlazak u inostranstvo zajedno sa partnerom ili ulazak u drugi brak.

RAK

Astrološko polje javnosti je izuzetno naglašeno i vi ćete naći način da se angažujete na poslu u okviru koga vaši talenti dolaze do izražaja, naročito ako se bavite muzikom. Neko će vas podržati i možete doživeti veliki uspeh, posebno ako budete imali podršku jedne Vodolije ili nekog Ovna. Postajete mnogo prilagodljiviji i spremniji da se bavite poslom koji zahteva dobru komunikaciju sa ljudima, spremnost da budete uvek na raspolaganju i veliku odgovornost.

LAV

Uran prelazi preko vašeg polja karijere i to je ono što ste dugo čekali. Vaša originalnost donosi uspeh i vama lično i vašoj porodici ili ćete ako radite u velikoj proizvodnoj firmi moći da dokažete koliko vredite i bićete u prilici da se istaknete svojim znanjem i nekom vrstom originalnost. Vaše organizacione sposobnosti dolaze do punog izražaja zbog čega ćete možda dobiti unapređenje. Verujete u sebe mnogo više nego ranije i ne može da vas svako pokoleba, naročito kada se radi o poslu koji zahteva neki poseban talenat.

DEVICA

Vaša potreba da se dokažete u poslu koji ima veze sa visokom obrazovanjem ili u radu sa strancima donosi vam veliku mogućnost da iskažete sve svoje talente. Verujete u sebe i ne dozvoljavate da vas bilo ko pokoleba. Vaša harizmatičnost dolazi do punog izražaja, posebno u radu sa osobama visokog ranga.Moguće je proširenje saradnje sa nekim udaljenim, bogatim zemljama ili ćete rešiti da napravite zaokret u karijeri i da počnete da se bavite i nekim dodatnim poslom koji će vam obezbediti dobre prihode.

VAGA

Naglašeno astrološko polje posesivnosti i ljubomore, neprijatnih scena, razvoda i velikog novca previše je naporno da biste prošli kroz ovaj period bez nekih većih trazica. Čak iako ste u dobrom braku, u solidnoj vezi, ovaj tranzit će se osetiti u vidu nekog manjeg potresa, možda u domenu zajendičkih finansija.Pazite da ne uložite novac u nešto što vam se neće isplatititi i ne bi trebalo da novac bude razlog za rasprave sa poslovnim ili ljubavnim partnerom.

ŠKORPIJA

Ovo je za vas period u toku koga ćete morati da naučite da komunicirate sa partnerom, bilo poslovnim ili ljubavnim na način na koji vama to ne odgovara jer ćete morati da se uzdržite od komentara ili od iskrenih izliva emocija koje neće uvek biti pozitivne a to je upraovo ono što ne  bi trebalo da radite. Vaša impulsivnost u odnosu na sve što vas nervira a dolazi iza vaše okoline, može se odraziti i na vaš nervni sistem tako da bi bilo bolje da prihvatite neke promene u životu kao neminovne.

STRELAC

Tranzit Urana preko šestog polja svakodnevnice je za vas previše stresan i vi ćete možda dobiti ideju kako da se postavite u nekoj za vas bitnoj situaciji da biste sebe poštedeli stresa ali ćete shvatiti da vam se u stvari ukazuje šansa na koju ste čekali. Verujete u sebe i vremenom ćete se navići na tranzit Urana i krenuti sa nekim novim poslovima koji će biti izuzetno isplativi. Na zdravstvenom planu treba da pripazite na grlo i tiroidnu žlezdu a na polju ljubavnih odnosa da se uzdržite od negativnih komentara na račun partnera.

JARAC

Za vas je ovo relativno povoljan tranzit ove planete ,svakako povoljniji nego kada je prelazio preko Ovna jer će vaši talenti doći do punog izražaja i vi ćete imati volju da se bavite   poslovima koji će doneti mogućnost poznanstva sa umetnicima, sportistima, osobama oje poseduju nei poseban talenat i vi ćete takođe biti motivisani da iskažete svoje talente.Moguće su nove ljubavi, proširenje kruga prijatelja.

VODOLIJA

Uran, vladalac vašeg znaka u polju doma može doneti probleme pri rešavanju stambenih problema ili ćete imati želju da se negde odselite, da možda i odete u inostranstvo. Problemi mogu iskrsnuti u domenu privatnog biznisa. Možete dobiti želju da ulažete u stambeni prostor, da se bavite osiguranjem, proizvodnjom ali ne bi trebalo da žurite sa odlukama kada se radi zajedničkom ulaganju jer Mars iz vašeg znaka može doneti sklonost ka impulsivnosti i pogrešnim odlukama.

ribe

RIBE

Možete biti previše skloni impulsivnim odlukama, posebno u rodbinskim odnosima što će se odraziti loše na stanje u porodici. Bilo bi dobro da snagu Urana iskoristite u intelektualne svrhe i da radite na stručnom  usavršavanju. Ako se bavite trgovinom, možete imati veliki uspeh. Možete imati problema  u saobraćaju ili u bilo kom obliku komunikacije. Moguće su povremene svađe i nervne krize zbog pogrešnih odluka posebno koje imaju veze sa porodicom ili nekretninama.

JH