Ulazak Jupitera u znak Škorpije

Horoskop ulaska Jupitera u Škorpiju na dan 10.10.2017.u 15.21 h na teritoriji Beograda

Podznak ovog horoskopa pada na 8.stepen ( stepen Škorpije) Vodolije a Uran u retrogradnom hodu kao vladalac ovog horoskopa nalazi se u 2. kući posla i novca u opoziciji sa Jupiterom. Mnogi će dobiti otkaz i zbog toga otići u inostranstvo ili će morati da promene posao da bi imali finansijsku sigurnost. Kako je prva kuća ličnosti u Vodoliji i Ribama, imaće mnogi prilike da se okrenu ka društvenim događanjima i da se uključe u velike društvene procese. Zbog Neptuna, planeta koja zamagljuje jasan uvid u situaciju mnogi će biti zavedeni nekim pogrešnim idejama ali biće i onih koji  če se okrenuti ka crkvi i veri. Neptun, planeta religioznosti uz Jupiter u dobrom aspektu sa Plutonom, vladaocem Škorpije i Ovna  u prvoj kući ličnosti navešće mnoge da se okrenu ka umetnosti, hobiju ili nekim drevnim veštinama, npr. slikanju na tkanini, tkanju, oslikavanju ikona ili će se zainteresovati za neke alternativne oblike saznanja. Mnogi će patiti od povremenih melanholičnih stanja jer je Neptun u inkonjukciji sa asteroidom Vestom i to se uglavnom odnosi na žene koje su odane svojim partnerima li nemaju utisak da su i oni njima.Izvesno nepoverenje, posebno kod žena i sklonost ka malodušnosti može dovesto do pojačanog uzimanja alkohola i sedativa.Neptun je takođe u napetom aspektu prilagođavanja sa vrhom sedme kuće braka zbog čega će mnogi brakovi biti u krizi, posebno se to odnosi na one koji su skloni nekom poroku.

Naglašene su astrološke kuće tajni i tajnog novca, javnosti, braka, doma i porodice sa Mesecom u Blizanci

Kako će se odraziti ulazak Jupitera u zodijačke znake

OVAN (21.3.- 20.4.)

Podznak u Vodoliji u ovom horoskopu vas upućuje na prijatelje jer je Uran, vladalac horoskopa u vašoj prvoj kući ličnosti. Uran i opozicija sa Jupiterom zbog čega ćete imati prilike da uspostavite komunikaciju sa osobama dobrog materijalnog stanja. Vaša karijera će krenuti uzlaznom linijom zbog podrške prijatelja i mnogi će vas pozivati da sa njima radite. Mladi Ovnovi mogu očekivati dobru saradnju sa strancima i odlazak u inostranstvo, bilo preko Vašeg posla ili Vašeg partnera. Moguć je ulazak u brak i bilo bi dobro da previše ne odugovlačite sa brakom ako set već o tome razmišljali. Moguć zejednički posao u vidu partnerskog onosa koji će biti profitabilan.


bik

BIK (21.4.-21.5.)

U vaš znak pada treće polje komunikacija iz horoskopa ulaska Jupitera u znak Škorpije. U vašem drugom polju posla i novca nalazi se Mesec u 4. polju privatnog biznisa i trebalo bi da uz pomoć nekog Raka, Device, Blizanaca ili Škorpije, nađete rešenje za poslovni probleme. Imate neprijatelje kojih niste svesni. Uran u Ovnu u drugoom polju horoskopa-posao i novac, pada u vašu 12. kuću neprijatelja i možete biti skloni da se povremeno demorališete i strepite za materijalnu sigurnost. Na ljubavnom planu moguća je romansa sa nekom Vodolijom, tajna veza.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Merkur vladalac vašeg  znaka u 8.kući ovog horoskopa može doneti dobre saradnike one koji dobro plaćaju, a sedmo polje iz ovog horoskopa u vaše polje doma tako da će vam neko doći u posetu ko će biti veoma značajan za vaš ljubavni život ili ćete upoznati nekog na nekom porodičnom skupu.Mesec u vašoj prvoj kući ličnosti a pada u 4.kuću privatnog posla daje vam sposobnost da organizujete svoj život kako biste želeli. Svaki posao od kuće odnosi dobit. Možete upoznati osobu koja se bavi nekim umetničkim poslom, moguće da se radi o javnoj ličnosti.


RAK (21.6. – 22.7)

Mesec u vašem 12.kući tajni i neprijatelja a u 4.kući horoskopa ulaska  Jupitera u znak  Škorpije i čini vas sklonom da se borite za svoje mesto pod suncem. Peto i šesto polje ovog horoskopa pada u vaše polje ličnosti pa će sredovečni Rakovi imati priliku da se bave karijerom svoje dece ili oni koji rade sa mladima biće uspšeni. Mogući su poveći dobici preko karijere ili preko ljubavnog parneta ali nećete imati mnogo poverenja u partnera jer je Pluton u Jarcu u 12. kući ovog horoskopa donosi vam mogućnost da saznate nešto što vam ne odgovara.


Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

Vrh sedme kuće horoskopa ulaska Jupitera u Škorpiju pada u vaš znak tako da biste mogli biti najviše okupirani problemima koji se odnose na brak a Mars i Venera u Devici može ukazati da se radi o nekom koga poznajete preko posla a Sunce, vladalac vašeg horoskopa je slabo u Vagi a inače je slabo i u 7.kući zbog čega možete biti stidljivi ili nedovoljno aktivni da se pozabavite svojim ljubavnim životom. Možete imati susret sa nekim ko je veoma aktivan u društvenom žvotu. Dobićete pozive da se sretnete negde na nekom većem skušu gde ćete upoznati komunikativnu moguće i poznatu osobu.


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

Mars, planeta akcije, suvladalaca Škrpije, znaka u koji ulazi Jupiter, i vladalac devete kuće inostranstva i druge kuće posla u ovom horoskopu, zbog čega ćete biti veoma aktivni na društvenom planu i verovatno ćete naći neki nov izvor prihoda. Trebalo bi da budete naklonjeniji jednom Jarcu koji vam je odan. Neptun u Ribama u prvoj kući ovog horoskopa može značiti da ćete smatrati partnera nerealnim i nedovoljno spremnim na neke ustupke, možda ćete čak biti i sumnjičavi prema njemu. Moguća je saradnja sa nekom privatnom firmom i uvećanje prihoda.


VAGA (23.9. – 22.10.)

U vaše polje ličnosti pada osmo polje erotike, novca, preljube, partnerskih odnosa sa asteroidom Psiha, Karma, Sunce, Vesta i vi ćete biti okupirani mnogim važnim pitanjima. Trudite se da postignete sve što ste planirali .Jupiter ulazi u vaše drugo polje novca ali će i dalje biti u osmom polju ovog horoskopa zbog čega ne bi trebalo da se previše zadužujete niti da se okupirate pitanjima koja ne možete da rešite. Jednog Bika, Ovna ili Škorpoju doživljavate kao neprijatelja ali imate zaštitu Meseca iz Blizanaca i postoji mogućnost nalaženja posla u privatnoj firmi.


skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Iako Jupiter ulazi u vaš znak Jupiter se nalazi u 12. kući, gde je jak,u kući neprijatelja i tajni a Eros u vašoj prvoj kući ličnosti u kojoj se nalazi Eros koji pravi dobar aspekt sa Harmonijom i Plutonom u trećoj kući komunikacije ali u 12 kući zbog čega ćete možda biti skloni tajnim vezama ili će neka situacija biti za vas prilično tajnovita i vi ćete morati da rašćistite neke odnose sa Jarcem, Škorpijom, Ribama, Rakom. Bilo bi potrebno da srdite svoje finnsije. Dame Škorpije mogu imati osećaj da imate suparnicu.


strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

U vaš znak pada  deseto polje karijere a Jupiter, vladalac vašeg znaka u Škorpiji u 8. polju novca. Vama predstoji veliki novac ili mogućnost sklapanja izuzetno  unosnog posla jer je Merkur, uz Sunce u dobrom aspektu sa Saturnom u vašem znaku a u 11. polju ovog horoskopa- javnost i prijatelji. Možda se ćete uključiti u neki posao u kome ćete imati dosta prilike da razgovarate i sarađujete sa mladima.Mnogi Strelci mogu stupiti u brak. Pokušaćete da osvojite jednog Raka, Blizance, Vagu ili Lava. Podznak ovog horoskopa pada u Vodoliju a Uran, vladalac Vodolije vam odgovara svojom pozicijom.


Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

Vaša znak je opterećen tajanstvenom pozicijom Plutona u 12.kući ovog horoskopa a napet aspekt sa Suncem i Merkurom  8.kući može značiti neke vanredne dobitke ili možda čak i izdatke ali i ideje koje možete da monetizujete. Pluton je u dobrom aspektu sa Neptunom ,planetom mašte u prvoj kući ovog horoskopa. Prvo  polje ovog horoskopa pada u vaše drugo polje posla a Uran u Ovnu vam donosi ideju da otvorite firmu ili da proširite poslovanje sa nemačkim jezičim područjem. Vaše šesto polje posla pada u 4.polje privatnosti sa Mesecom tako da ćete uspeti da zapčnete privatan posao. U ljubavi ste prilično dominantni i partner pokazuje poštovanje prema vama.


VODOLIJA (20.1.- 19.2.)

U vaš znak pada prvo polje horoskopa ulaska Jupitera u Škorpiju a u vaše 10.polje karijere pada 8.polje novca sa Jupiterom, Merkurom, Suncem, Karmom i Psihom tako da ćete verovatno imati velike dobitke i ovaj tranzit Jupitera može doneti izuzetno veliku zaradu. Erotski život, možda i tajni biće u prvom planu jer je Pluton u 12. polju tajni i vi nećete odoleti nekom ko je prilično uporan da bude sa vama. Saturn u 11. polju ovog horoskopa donosi vam uticajne prijatelje koji će biti spremni da vam se nađu pri ruci kod rešavanja nekih važnih problema. Sedmo polje je opterećeno loše postavljenom Venerom i Marsom može doneti vezu sa ambicioznim parnterom.


ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

Neptun u vašem znaku u okviru prve kuće ovog horoskopa u opoziciji sa Marsom donosi probleme na poslu i mogućnost da neke svoje poslove realizujete na način koji može doneti probleme u komuniakciji. Ljubavni odnosi su prilično turbulentni a u vaše polje posla pada osmo polje novca i kreditea i možete imati problema sa novcem ako ste u bilo čemu pogrešili u protivnom, možete čak i imati neke neočekivane dobitke ili ćete ulagati novac u nešto što će vam se isplatiti. Mesec u Blizancima u četvrtom polju ovog horoskopa  a i u odnosu na vaš znak četvrto polje donosi rešavanje pitanja nekretenina i stambenog prostora.