Horoskop ulaska Sunca u znak Raka 21.juna 2018

Horoskop ulaska Sunca u znak Raka 21.juna 2018. u 11.10 h

Sunce ulazi u znak Raka sa Mesecom u Vagi u napetom aspektu sa Merurom u Raku što donosi potrebu za nalaženjem racionalnog rešenja za emotivne i domaće probleme. Sve što ima veze sa nekretninama može da na neki način bude veoma naglašeno, posebno kada se radi o trgovini nekretninama. Podznak ovog horoskopa pada na 24.stepen Device i u dobrom je aspektu sa Plutonom, planetom velikog novca i erotike koji se nalazi u 4.astrološkoj kući doma i porodice zbog čega će erotski život ipak biti u drugom planu a rešavanje pitanja nekretnina u prvom.

Sunce, kao planeta koja menja znak i koja simbolizuje energiju, polet i entuzijazam nalazi se u 10.astrološkoj kući ovog horoskopa koja simbolizuje uspeh i karijeru i u opoziciji sa Saturnom u 4.kući mnogima donosi mogućnost nalaženja rešenja za poslovne probleme prelaskom u drugu, moguće privatnu firmu ili će mnogi razmišljati o započinjanju privanog biznisa.

Sunce u dobrom aspektu sa Uranom,planetom promena i u napetom aspektu sa podznakom horoskopa donosi mogućnost nalaženja rešenja za poslovne dileme.

Merkur, planeta biznisa i intelekta, načina na koji komunicirate, vladalac horoskopa nalazi se u Raku a dobar aspekt sa Jupiterom, simbolom inostranstva koji vlada poljem komunikacija ukazuje na mogućnost donošenja važnih odluka u afektu ali mnoge od tih odluka mogu biti dobre jer je Jupiter ojačan pozicijom u drugom polju novca i posla u Škorpiji zbog čega će mnogi imati dobitke preko igara na sreću.Merkur pravi opoziciju sa Plutonom zbog čega bi mnogi mogli da imaju velike apetite kada je u pitanju zarada a trigon, dobar aspekt sa planetom zablude, Neptunom donosi maštanje o daleim destinacijama, putovanjima ili o započinjanju biznisa u domenu alternativnih oblasti saznanja ili komplementarne medicine.

Mesec, simbol žena i mase u Vagi u prvoj kući „ličnosti“ ovog horoskopa nagoveštava dominaciju žena i moguć skandal na javnoj sceni neke žene koja je umetnica ili političarka. Mesec u napetom aspektu sa vladaocem horoskopa Merkurom nagoveštava brojne tračeve o poznatima a dobar aspekt sa Venerom u Lavu da bi neka osoba koja ima veze sa muzikom mogla biti u centru pažnje.  Mesec trigon Mars, donosi ljubav između Vage i Vodolije ili između Vage i Lava a dobar aspekt između Merkura i Jupitera, mnogo putovanja u inostranstvo koja donose i zadovoljstvo i profit.

Naglašene su astrološke kuće novca i karijere, ambicije,ličnosti a najmanje su naglašene atrološke kuće emocija i komunikacije. Jedino je Mars u Vodoliji u petoj kući naglašen kao planeta strasti u kući ljubavi i govori o ljubavi preko vibera i ostalih sličnih uređeja, Uran u polju strasti o raznim vanbračnim izletima o čemu govori i Venera u Lavu u 11.kući društvenog života tako da će mediji biti prepuni raznih događanja na javnoj sceni.

OVAN ( 20.3.-19.4.)

U znak Ovna pada sedmo polje partnerskih odnosa i braka a vladalac ovog polja su Neptun i Mars zbog čega bi mnogi Ovnovi mogli da se zaljube u nekog s kim će poželeti da stupe u brak. Najverovatnije da će se raditi o Vagi ili Lavu, o nekoj osobi koja je pod velikim uticajem Venere. Mars u petoj kući ovog horoskopa donosi uspeh sportistima i umetnicima i naglašenu potrebu za druženjem. Mogući su dobici u igrama na sreću. Kako u Ovna pada i vrh 8.kuće erotike čiji je vladalac Mars, mnogi Ovnovi će biti veoma posesivni i izuzetno skloni flertu što će onima koji su u dužoj vezi ili braku doneti probleme jer je Saturn, simbol strogosti u astrološkoj kući doma.


bik

BIK ( 20.4.- 21.5.)

Ovo je za Bika veoma povoljan period jer u horoskopu ulaska Sunca u znak Raka, Venera, vladalac Bika pada u znak Lava u 11.polje javnosti i društvenog života zbog čega bi mnogi Bikovi mogli biti izuzetno skloni flertu, druženju, izlascima a umetnici Bikovi mogu očekivati veliki uspeh u javnosti. Sve što ima veze sa velikim firmama, marketingom PR poslovima, umetnošću ili sportom donosi Biku veliku popularnost.Mars je takođe planeta koja uz Pluton vlada osmim poljem erotike i posesivnosti i pada delimično u znak Bika, zbog čega će finansije biti i te kako bitne za jednog Bika i moći će da zaradi mnogo više nego što pretpostavlja.Vrh devete kuće inostranstva pada u Bika a vladalac Venera u 11. donosi nova prijateljstva i poslovne veze sa strancima.

blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Deo devete kuće inostranstva i vrh desete kuće karijere i uspeha pada u Blizance zbog čega će glavna tematika jednog Blizanca biti kako da nađu posao u inostranstvu ili kako da sebe promovišu van granica zemlje. Mnogi će u tome biti izuzetno uspešni mada će morati da sačekaju da uspeh bude onako grandiozan kako očekuju. Vladalac devete kuće, Venera u 11. za Blizance znači pojačanu intuiciju kome treba da se obrate da bi bili uspešni u svom poslu a Merkur vladalac desetog polja i samog horoskopa ulaska Sunca u znak Raka, daje Blizancima sposobnost da se snađu u veoma važnim i stresnim, prilično izazovnim situacijama u kojima će verovatno morati da pokažu znanje stranih jezika. Neprijatnosti su moguće u saradnji sa netolerantnim ili previše zahtevnim Lavom ili nekim Jarcem koji će biti prilično kritički nastrojen prema Blizancima.

 

RAK (21.6. – 22.7)

 Mesec, vladalac vašeg znaka u Horoskopu ulaska Sunca u znak Raka u Vagi u prvoj kući ličnosti daje Rakovima snagu jer je to vatrena kuća i verovatno će biti spremni da rešavaju pitanja koja se odnose na brak, partnerske odnose, posebno na bračne. Ovo je izuzetno povoljan horoskop koji daje Rakovim ai izvesnu dozu pramgmatičnosti zbog Merkura u Raku u 10.kući karijere i oni mogu doživeti veliki uspeh, posebno ako se radi o Raku čiji posao ima veze sa javnošću. Venera u Lavu u 11. kući Lavu pomaže da preko posla u velikim firmama ili preko sporta, umetnosti, nekog posla koji ima veze sa zabavom, doživi satisfkaciju i da dođu do dobre zarade.Deo 10. i vrh 11.kuće pruža Rakovima mogućnost da postanu izuzetno traženi, mnogi će im nuditi sjajne poslovne ponude. Na privatnom planu pokušaće da budu pragmatični i da rešavaju emotivne probleme snagom logike ali to će doneti samo probleme. Vreme je da se Rakovi prepuste osećanjima.

 

Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

Venera, planeta ljubavi, suvladalac prve kuće Horoskopa ulaska Sunca u znak Raka u znaku Lava donosi dobro raspoloženje i mogućnost da se Lav zaljubi u nekog koga ne poznaje baš dobro ili sa kim nije do sada imali prilike da bude naročito blizak, moguće da se radi o površnom poznanstvu ali opozicija sa Marsom u petoj kući donosi ljubav. Sunce, vladalac Lava znaka u Raku u 10.kući karijere omogućava ovom znaku da budete izuzetno uspešan u poslu kojim se baviti ili kojim nameravate da se bavi. Sunce u dobrom aspektu sa Uranom donosi iznenadne susrete nova poznanstva koja će biti za Lava veoma značajna.

Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

Ovo je za predstavnike ovog znaka sjajna prilika da se istaknu u javnosit i u poslu jer je podznak na kraju ovog znaka u doborm aspketu sa Plutonom ali je u napetom aspektu sa Suncem zbog čega Devica ne bi trebalo da se previše oslanja na svoju intuiciju nego na mišnjenje okoline. Device imaju sjajnu šansu da sklope dobre poslove sa strancima ili da se, ako traže posao, zaposle u bankama ili u velikim privatnim firmama.Za ljubav, ovaj horoskop nagoveštava mnogo uzbuđenja i poznanstva sa poznatim osobama.

VAGA (23.9.- 23.10.)

Venera, vladalac Vage u Labu ukazuje na bogat društveni život i na mogućnost nalaženja dobrog rešenja za neki ne tako veliki problema ali ipak se radi o nečemu što Vagu prilično opterećuje. Vage će biti veoma popularne u društvu i postoji mogućnost da budu preterano naivne ako se upuste u emotivnu vezu, naročito sa Vodolijom, Bikom ili nekim Rakom. Sa Blizancima mogu ostvariti sjajnu saradnju, naročito ako se radi o osobama koje imaju svoje privatne firme.

skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Podznak Horoskopa ulaska Sunca u znak Raka pada u Devicu, srodan znak Škorpjii i sa dobro postavljenim Merkurom daje Škorpijama sposobnost da lako i jednosatvno stupe u kontakt sa onima koji su im dragi. Moguće da se radi o familiji sa kojom Škropija dugo ne razgovara ili sa onima koje Škorpja nema prilike da često viđa.Mnogo toga interesantnog moglo bi se dogoditi, naročito na ljubavnom planu, posebno kada se radi o partneru koji je pomalo svojeglav ali je rešio da u nečemu popusti.

strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

Astrološko polje karijere i nekog velikog novca je naglašeno zbog čega se Strelci nadaju poboljšanju statusa i verovatno će imati prilike da razgovaraju sa šefovima ili sa onima koji u njih imaju veliko poverenje o nečemu veoma bitnom. Ovo bi mogao biti period u toku koga će Strelac naći za sebe odgovarajući posao a kada je u pitanju ljubav, verovatno se radi o Blizancima, Lavu, Vagi ili Vodoliji> Jednom Ovnu,Strelac neće moći da odoli nego će dati na znanje šta prema njemu oseća.

Jarac

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

Podznak ovog horoskopa na kraju Device u dobrom aspektu sa Plutonom donosi mnogo dobrih mogućnosti na ljubavnom planu naroačito ako je partner zbog posla vezan za inostranstvo. Ako Jarac planira neke nove poslove moraće da bude mnogo oprezniji a on će upravo biti suprotno, nestrpljivi veoma otvoren i prema onima koji ne zaslužuju njegovo poverenje. Bilo bi dobro da svoje izdatke svede na minimum i da se ne opterećuje onim što nema nego da uživa u onom što ima. U ljubavi je verovanto veoma darežljiv i predusretljiv.


VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

Bilo bi dobro da Vodolija ne bude nestrpljiva kada se radi o saradnji sa jednom Devicom, Rakom ili Lavom jer je Venera u polju partnerskih odnosa u odnosu na Vodoliju ali u polju javnosti kada je u pitanju Horoskop ulaska Sunca u znak Raka zbog čega Vodolija treba da pazi s kim se upušta u emotivnu i poslovnu vezu da ne bi napravila pogrešan izbor ili da ne bi uradila nešto što joj nikako ne ide u prilog.Tranzit Venere i Urana može doneti mnogo novih mogućnosti kako na poslu tako i u ljubavi. Imate način da rešite jednu važnu dilemu uz pomoć Vage. Pitanje finansija postaje prioritetno.


ribe 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

Neptun u ribama pada u sedmo polje ovog horoskopa čineći Ribe harizmatičnim, društvenim, spremnim da se upuste u neke veoma rizične poslovne poslove sa strancima. Mnoge Riba imaju sjajne ideje u vezi sa novim poslovima posebno sa strancima iz zemalja koje su okružene morem ili sa prekookeanskim zemljama. Ukoliko se Ribe zaljube, biće to veoma burna i strastvena ljubav sa partnerom koji će biti prilično posesivan ali i spreman da Ribama po mnogo osnova ugađa.Emotivna veza sa jednom Devicom može doneti mnogo satifakcije, više nego što pretpostavljate.