Horoskop ulaska Sunca u znak Bika

Ulazak Sunca u znak Bika nad Beogradom  biće u 5:12 i podznak ovog horoskopa je u Ovnu tako da će se mnogo toga zadržati u energetskom pogledu kao što je bilo u toku vladavine znaka Ovna.Mnogima će biti najvažnija karijera jer je najnaglašenije polje ličnosti i polje karijere.Mnoge planete su dobro postavljene u ovom horoskopu.

Podznak na 12.sepenu Ovna i na Ascendentu ovog horoskopa je pozicija astereroida Harmonija i govori o potrebi za harmoničnim odnosima i kako je sedmo polje partnerskih odnosa u Vagi sa Venerom u Biku, dobro postavljeno prema prirodnoj podeli zodijačkih kuća, donosi mogućnost harmoničnih odnosa. Venera, planeta ljubavi i novca na 24.stepenu u Biku u dobrom aspektu sa Marsom u Biku donosi mogućnost romanse. Sunce u Biku i Uran na 28.stepenu Ovna čine veoma moćnu konjunkciju i donose mogućnost uspeha u javnosti i mnogi će imati priliku da dožive satisfakciju preko svoje struke. Vatreni znaci će biti veoma aktivni jer je Sunce u Ovnu odlično postavljeno u prvoj kući. U drugoj kući posla i novca nalazi se Venera koja donosi šanse da se nađe posao, bilo preko partnera ili preko nekog ko će vam omogućiti da nađete posao jer su Venera i Jupiter u opoziciji i donose šanse da se uvećaju prihoda. Merkur u 12.kući u kvadratu za Saturnom a suvladalac je druge kuće može doneti i neke manje konflikte na poslu. Mogući su dobiti preko igara na sreću. Treće polje u Blizancima i Mesec se nalazi u ovoj kući a vladalac i četvrte koja simbolizuje privatan biznis.

Originalne ideje nailaze na dobre ideje. Možete samostalno naći posao preko online i verovatno će mnogi sarađivati sa inostranstvom. Može se raditi i o poslu van mesta u kome živite. Četvrto polje je prazno a Mesec u trećem donosi mogućnost obnove nekih rodbinskih odnosa ili susrete sa rođacima koje dugo niste videli. Severni Mesečev čvor u Lavu u petom polju ljubavi, kretavinosti u doborm aspektu sa Ascendentom u Ovnu donosi mogućnost dobre saradnje sa vatrenim znacima. Velika šesta kuća svakodnevnih aktivnostima a Merkur, vladalac ove kuće u Ribama nije jak i mnogi će čekati da im neko ponudi posao. Potrebno je učiti strane  jezike i usredsrediti se na saradnju sa strancima. Vrh sedme kuće braka i partnerskih odnosa u segmentu pod uticajem Urana u Vagi nije dobar za harmonične odnose i ova kuća pada i u Škorpiju a Jupiter u ovom znaku u konjunkciji sa Psihom donosi probleme zbog nerazumevanja partnera ali može značiti potrebu da se dvoje koji rade u stranoj firmi zbliže i počnu vezu. Osmo polje partnerskih odnosa kada je novac u pitanju i delimično u Strelcu donosi novac od inostranstva. Naglašeno polje karijere sa Marsom i Plutonom, Saturnom donosi ambicioznima jaku ambicju, velike mogućnost za napredovanje ali i konflikte sa pretpostavljenima. Jako naglašena upornost može doneti rezultat ali napet aspekt između Saturna i  Merkura donosi nesuglasice, posebno između vatrenih i zemljanih  znakova. Potrebno je pristati na trenutne mogućnosti jer to donosi  uspeh. Vladalac horoskopa ulaska Sunca u Biku, Mars, u konjunkciji sa Crnim Mesom Lilitom može doneti umešanost u neku seksi aferu. Žene će igrati veliku ulogu u političkom životu, možda negde iz prikrajka. Mars i Neptun su dobro aspektovani i donose šansu za uspeh hirurzima, lekarima, inovatorima, inženjerima, osobama koje se bave naučnim radom. Polje javnosti je prazno ali je moguć skandal jer je Uran, vladalac ovog znaka u konjunkciji sa Suncem donosi razotrkivanje neke afere ili nečega što može delovati šokantno.

Nepovoljno 12. polje u odnosu na Vodoliju može značiti mogućnost dojave da je negde podmetnuta bomba. Umetnici, lekarima, farmaceutima, alternativcima, mogu biti uspešni zbog Neptuna u 12.kući, prirodnom sedištu u dobrom aspektu sa Jupiterom i Marsom. Mesec u kojoj su mnoge planete dobro postavljene osim Merkura u 12.kući u Ovnu koji donosi impulsivnosti Jupiter u Škorpiji mogu nagovestiti neku prevaru od strane banaka ili previd obaveza kada je u pitanju dugovanje, krediti ili nepovoljni ugovori koji se mogu sklapati na brzinu.

J.Holclajtner