Tranzit planeta u periodu od 25.4.-2.5.2022.

Pozicija planeta u period od 25.4.-2.5.2022

Sunce– od 4.-11- Bika- Iz segmenta pot uticajem Venere prelazi u segment pod uticajem Merkura i kako je u konjunkciji sa Uranom i asteroidima Erosom i Viktorijom veoma je dominantan u sferi posla.

Pomračenje Sunca 30. Nema velikog značaja ni ut icaja na veći deo populacije osim na stanovnike jugozapadnog dela Južne Amerike.

Mesec od 23.Vodolje do 23.Bika

Iz konjunkcije sa Saturnom, prelazi preko svih planeta i donosi česte promene raspoloženja. Preko Marsa u Ribama donosi potrebu za strastvenom avanturom početkom perioda I to se nastavlja sledeća dva dana jerprelazi preko Venere, planete ljubavi I preko Jupitera I Neptuna I donosi zanos I opsednutost nekim novim idejama. Kada sredinom sedmice bude prelazio preko  Ovna i asteroid Kirona I asteroida Palade mnogi će preipspitivati svoje odluke koje se tiču posla sa osobama na nemačkm jezičkom području.

U vreme pomračenja Sunca 30.aprila preuzima aktivnu ulogu jer dominira u ovoj pojavi I tada treba izbeći trgovinu nekretninama i pravljenje nekih većih troškova.

Merkur od 24.Bika do 1. Blizanaca

Planeta intelekta i biznisa ide preko poslednjeg stepena Bika i mnoge aktivira u sferi posla jer stvara osećanje da je neophodno da se što pre pristupi početku nekog posla.Ulazak u Blizance pojačava mogućnost uspeha u poslu.

Venera od 21.Riba – 28.Riba

Stvara romantično osećanje i potrebu za romansom i za putovanjima. Daje osećanje egzaltiranosti i spremnosti  da se otputuje negde na duže, moguće u inostranstvo.

Mars od 5.-12.Riba

Dobar aspekt sa Uranom i tačkom pomračenja Sunca 30.4. donosi šansu na poslu koji bi mogao značiti veliki preokret u sferi poslovnih odnosa sa nekom Vodolijom, Lavom ili Rakom. Naglašena intuicija i potreba da se preko posla izraze emocije.

Jupiter-26-26.Riba

Utiče pozitivno na rođene u poslednjoj dekadi vodenih i zemljanih znakova donoseći šanse za uvećanje prihoda.

Dobar aspekt sa Merkurom pojaćava  povoljne mogućnosti za razvoj biznisa sa strancima.

Saturn – 23.-24.Vodolije

Napet aspekt sa Merkurom donosi svojeglavost I upornost nametanja svog stave.

Neptun 24.-24-Riba

Dobar aspekt sa Merkurom pojačava mogućnost nalaženja rešenja za poslovni problem.

Pluton ret– 26.Jarca