Dnevni ljubavni horoskop za za nju i njega- LAV

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe

POZNATI LAVOVI

 

Medlin Stouv američka glumica , rođena 18.8.1958.

Karakteristike-temepramenti, optimisti, prijateljski nastrojeni, iskreni, detinjasti, hiroviti, osećajni, empatični

 

Kris Hemsvort, australijski glumac rođen 11.8.1983.


Dnevni ljubavni horoskop

21.4.2019.

Ona- Uran i Sunce u Biku i Mars u Blizancima donosi mogućnost udvaranja od strane jednog Lava, Ribe ili Ovna. Niste sigurni šta prema vama oseća jedan Ovan koji vam se udvara.Dopada vam se ideja o odlasku u inostranstvo zajedno sa partnerom.

On- Nesigurni ste u sebe i nezavisno od onog šta biste želeli, trebalobi das emnogo više bavite sobom i da budete kritički nastrojeni, da shvatite u čemu vi grešite. Moguć susret sa jednim Rakom.

20.4.2019.

Ona- U ljubavi ste direktni i zahtevni. Neodoljivo vas privlači neko ko vam je po mnogo čemu sličan a naročito po svom temperamentu.Ako ste slobodni imate više šanse da osvojite naklonost osobe koja vas interesuje nego ako ste u površnoj vezi. U tom slučaju imate jaku konkurenciju koje možda niste ni svesni

On- Jedan Ovan se moguće poigrava vašim strpljenjem i pokušava da vam nametne svoj stil. Pomalo ste naivni i mislite da možete da ga uverite u svoja osećanja ili da  ga uverite u ono što želite. Tranzit Meseca nije najpovoljniji zato bolje sačekajte da vidite kako će se odvijati situacija, nemojte donositi nikakve drastične odluke.


ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe

Facebooktwittergoogle_pluspinterest