Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega-STRELAC

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe

POZNATI STRELCI

Britni Spirs pevačica i glumica rođena 2.12.1981.

Karakteristike znaka -humani, komunikativni, kretavini,
plemeniti,talentovani, empatični

 

Džejk Dželehol američki glumac rođen 19.12.1980.


Dnevni ljubavni horoskop

21.4.2019.

Ona-Očekivani poziv od nekog Raka može uslediti ako date na neki način da ga očekujete. SMS poruke mogu doneti manju konfuziju u odnosima sa Ribama, bolje se nađite u četiri oka i razgovarajte.

On- Nekome je stalo da shvtite ono što vi uporno odbijate. Moguće da se radi o pozivu na izlazak ili ponudi da se povremeno viđate što vama nikako ne odgovara, posebno ako se radi o jednom Ovnu.

20.4.2019.

Ona- Mnogo toga o čemu ne želite da pričate saznaće se i to krajem dana. I vi možete biti neko kome poveravaju neke tajne. Stalni partner sumnja da se viđate sa nekim ko nije slobodan ili sa osobom koja je poznata u javnosti. Moguće je da partner ima problema o kojima ne želi da priča i uveren je da će ih sam rešiti i bez vaše pomoći.

On- Pozicija Urana i Sunca vas čine impulsivnim, svaki čas menjate raspoloženje a partnerka ne obraća pažnju ni na ono što pričate ni na ono što činite za nju.Ovo će naročito biti naglašeno u večernjim satima. Ako ste u braku ili dužoj vezi, moguća je rasprava oko nekih principijelnih pitanja.


 

Photo by:JOE.ie

Facebooktwittergoogle_pluspinterest