Dnevni ljubavni horoskop za nju i njega -ŠKORPIJA

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe

POZNATE ŠKORPIJE

Rejčel MekAdams,glumica, rođena 17.11.1978.

Karakteristike znaka- proniciljivi, introvertni,materijalisti,strastveni, posesivni, dominanti, harizmatični,uporni,svojeglavi, privrženi

 

Džerald Batler 13.11.1969.


Dnevni ljubavni horoskop

21.4.2019.

Ona- Razmišljate o namerama jednog Raka, Škorpije ili Ovna i spremni ste da se upusitte u vezu čak iako se radi o partner koji nije slobodan.Ne bi trebalo da se nervirate zbog ponašanja jedne Vague koja vas ignoriše.

On- Direktnošću ćete više postići nego ako budete previse oklevali ili skrivali prava osećanja. Taktičnost vas neće dovesti docilja a to je verovatno  veza sa Jarcem ili Lavom.Romana sa Rakom je ono što je vama potrebno.

20.4.2019.

Ona- Verujete da ste u prilici da se pomirite sa nekim s kim ste do skora bili u zavadi zbog uzajamnih prebacivanja. Ovo se naročito odnosi na one koji su rođeni posle 1990.godine a ako spadate u nešto starije predstavnike ovog znaka praktična strana vaše ličnosti dolazi do punog izražaja kada je u pitanju rešavanje ljubavnih problema.

On– Možete biti egzaltirani nečijim ponašanjem prema vama i verovatno ćete pomisliti da je ta osoba oduševljena vama kiliko i vi njom. Trebalo bi da napravite prvi korak ka obnavljanju veze sa Devicom ili Blizancima.


ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe


Dnevni horoskop

Facebooktwittergoogle_pluspinterest