Veliki dnevni ljubavni horoskop Jarca, za nju i njega

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe

POZNATI JARCI

Lara Fabian, belgijska pevaičca i kompozitor, rođena 9.1.1970.

Karakteristike znaka- principijelni, uporni, ambiciozni, lojalni, introvertni, privrženi, tvrdoglavi, kreativni

Bredli Kuper, američki gluma, rođen 5.1.1975.


Dnevni ljubavni horoskop

22.2.2019.

Prva dekada ( 22.-31.12.)

Ona-Trudite se da pridobijete poverenje jednog Raka ali on nema mnogo strepljnjaa za vas, naročito ako ste ga već jednom izneverili. Nađite način kako da regulišete odnose sa Bikom, Škorpjom ili Vodolijom.

On- Ako planirate zajednički izlazak ili odlazak na put u inostrasntvo, organizujete to što pre jer partnerka gubi strpljenje sa vama, uverena je da je to jedno od brojnih praznih obećanja.

Druga dekada ( 1.-10.1.)

Ona-Ozbiljni  ste i odgovorni i to semože  dopasti Lavu ili Vodoliji ili nekom Ovnu ali verovatno nećete imati uspeha kod jednog Jaraca sa kojim ste poverovali da je moguća lepa veza.

On-Potrudite se da organizujete zajednički izlazak ili da obećate nešto partnerki što je realno i u šta še ona poveroati ako želite da nastavite vezu do koje vam je stalo. Moguća romansa na kraćem putu.

Treća dekada ( 11.-21.1)

Ona-Imate mnogo načina kako da se dopadnete jednom Raku  i vi ste spremni da nešto oprostite ili da mu date na znanje koliko vam znači na duhovit način. Moguće poznanstvo sa poznatom ličnošću.

On- Ne bi trebalo da odustanete od jednog Raka ili Lava zbog Strelca koji je nepouzdan i sa kojim nikada niste načisto šta misli i da li možete da računate na njega. Trebalo bi da pozovete Blizance na sastaanak.


21.2.2019.

Prva dekada ( 22.-31.12.)

Ona- Verujete da će vas partner podržati kada se radi o nekim planovima.Trudite se da budete raspoloženi ako vas pozove negde da izađete ili ćete naći izgovor da se čujete sa nekim ali bi bilo bolje da ni na čemu ne insistirate nego da budete strpljivi.

On-Preko posla srećete osobe koja vam se dopadaju i koje prema vama pokazuju veliko poštovanje. Trebalo bi da se više angažujete na poslu preko koga srećete veoma šarmantne osobe. Nemojte se upuštati u raspravu sa jednim Lavom ili Vodolijom.

Druga dekada ( 1.-10.1.)

Ona- Ukazuje vam se šansa da se sretnete sa osobom koja je bila veoma uporna da va osvoji a moguće da se sada ponaša previše komotno. Ako vam se dopada ambiciozna osoba kojoj je posao na prvom mestu, imaćete mogućnost da se sa njom dogovorite oko zajedničkih izlazaka, uprkos svemu.

On– Mesec u Devici tokom dana čini vas spremnim da se angažujete oko  nekog Bika. Tranzit  Marsa kod vas stvara nespokojstvo jer možete pomisliti da imate neku previše jaku konkurenciju sa kojom ne znate kako da iažete nakraj.

Treća dekada ( 11.-21.1)

Ona- Odgovara vam tranzit Merkura jer vam omogućava da uspostavite dobru komunikaciju sa partnerom čak iako niste iskreni ali ste taktični.Trudite se da mu se nađete pri ruci u vezi sa nekim njegovim bitnim problemima.

On- Mislite na Bika, Ribe ili Raka i spremni set da se izvinite osobi koju set na neki način moguće uvredili. Dobićete potvrdu da se dopadate Raku, Biku ili Škorpiji I vama je to za sada sasvim dovoljno.


ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe


Dnevni horoskop

Facebooktwittergoogle_pluspinterest