Veliki dnevni ljubavni horoskop za Bika za nju i njega

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe

 POZNATI BIKOVI

Megan Fox- glumica 16.5.1986.

Osobine- Uporna, ambicozna, strastvena, pouzdana, osećajna, privržena, muzikalna, talentovana, plemenita, požrtvovana, svojeglava

Pod uticajem je Venere, Meseca i Jupitera. Partner je pod uticajem Marsa, Plutona i Merkura.

Džorž Kluni 6.5.1960.


Dnevni ljubavni horoskop

22.2.2019.

Prva dekada ( 20.-30.4.)

Ona-Trudite se da partner ne primeti da vas nešto u velikoj meri opterećuje i veroatno će vam dati na znanje da očekuje od vas maksimalnu podršku u vezi sa njegovim poslovnim planomva. Nemojte ulaziti u raspravu sa Vodolijom.

On-Znate dobro ko bi želeo da se sa vama sretne ali vi tu činjenicu ignorišete i radite po svome. Ne usuđujete se da se previše udubljujete  u probleme osobe koja vas često zove i pita za neki savet.

Druga dekada ( 1.-10.5.)

Ona-Pokušavate da saznate ono što vas zanima a odnosi se naprošlost vašeg partnera. Ako ste slobodni, verovatno ćete se naći negde u gradu sa Ribama, Rakom ili Jarcem i lepo ćete se provesti.

On-Niste u prilici da se raspravlajte sa osobom koja vas pomalo nervira jer ona izbegava svaku vrstu konflikta sa vama.Ovan ili Lav mogu vas oduševiti.

Treća dekada ( 11.-20.5.)

Ona-Neki drugi Bik Vodolija ili Rak mogu vas oduševiti ili ih možete upoznati na nekom većem skupu, moguće negde na koncertu. Ako vas pozove Lav,prihvatite poziv.

On-Veoma ste dominantni, uspešni i vervavno ambiciozni i to oduševljava jednog Raka ili Devicu. Možete dobiti poziv za viđenje od osobe koja je prisutna u javnosti


21.2.2019.

Prva dekada ( 20.-30.4.)

Ona-Uspevate da se dogovorie sa Rakom ili Devicom oko nečeg što vam je bitno, moguće da se radi o zajeničkom poslu sa strancima.Možda vam se dopada jedan AJrac koji nema mnogo vremena za vas,mada se trudi da vam u svemu udovolji.

On-Odgovara vam tranzit Meseca preko Device i Vage i vi ćete pokušati da se nametnete nekoj dami koja vas u poslednje vreme izbegava i pokušava da sa vama uspostavi neki nov vid komunikacieje. Nemate nameru da se izvinjavate Ovnu.

Druga dekada( 1.-10.5.)

Ona- Pozicija Meseca ide vam u prilog, tako da ste prilično ubedljivi ali i zahteveni prema partneru  koji ume to i te kako dobro da koristi.Smatrate da je partner previše  posesivan. Ako ste preko posla kojim se bavite prisutni u javnosti, moguć je susret sa nekim koga ćete danas upoznati a ko može biti čak i popularniji od vas.

On- Ne bi trebalo da dopustite se bi da vas isprovicira Škorpija koja voli da prenosi tračeve ili  da vam bilo ko svojim pričama o partneru poremeti planove, emocije ili da na bilo koji način utiče na vas. Dopustite sebi malo slobode, ako vam se udvara Ovan, prihvatite poziv za izlazak.

Treća dekada ( 11.-21.5)

Ona-Mesec u polju ljubavi donosi mogućnost nastavka veze sa nekim ko vam je svojevremeno bio veoma simpatičan. Možda niste na pravi način odreagovali kada se to od vas očekivalo i možda vam neki Strelac, Bik ili Vaga nešto zameraju.

On- Ne bi trebalo da se previše nadate ako planirate da osvojite poverenje jednog vatrenog znaka ako ne učinite ništa da biste ostavili utisak osobe na koju se može računati. Pokažite više inicijative i nemojte se previše nervirati ako vas odbije jedan Jarac.


20.2.2019.

Prva dekada ( 20.-30.4.)

Ona- Veoma ste atraktivni za mnoge, čak i ako vi sebe tako ne doživaljvate. Najvažnije vam je da ste u harmoničnim odnosima sa Devicom. Pozicija  Venere u Jarcu i Meseca u Devici i Vagi čini vas sklonim da pogledate sa strane, a ako imate stalnog partnera ni on nije mnogo drugačiji od vas.

On- Odogovaraju vam pozicije Marsa i Plutona u Jarcu jer vam omogućavaju da budete harizmatični, ali to ne znači da vi i koristite sve svoje prednosti na planu ljubavi. Stalno ste u fazi čekanja, posebno ako je neka dama obećala da će vam se javiti.

Druga dekada( 1.-10.5.)

Ona-Nemate nameru da se postavite drugačije kada je u pitanju zajednički problem ili dilema. Partner očkeuje od vas više razumevanja Sve više vas demorališe veza u kojoj se od vas nešto očekuje ili vam partner nameće svoj tempo viđanja

On- Dobro ste raspoloženi i želite da se danas lepo provedete, moguće u društvu prijatelja ili osoba koje ste odavno poznajete. Pomalo ste površni i i možete ući u vezu sa nekim ko nije slobodan ili koga često viđate na poslu

Treća dekada ( 11.-21.5)

Ona- Osećate priličnu dozu nesigurnosti u sebe zbog stava jedne Vodolije. Neko je uspeo da vas prilično pokloleba ili da vas natera da se zamislite nad sobom. Trebalo bi da se manje opterećujete prošlošću i promašenim šansama. Stariji muškarac, ma ko to bio ima loš uticaj na vas.

On- Nešto vrlo uzudljivo vam se dešava što nema mnogo veze sa vašim životom ili nešto veoma neuobičajeno.Prilagodite se sadašnjem trenutnku, ni prošlosti niti razmišljanja o budućnosti ne bi trebalo da vas poremete u vašem svakodnevnom životu.


ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe


Dnevni horoskop

Facebooktwittergoogle_pluspinterest