Veliki dnevni ljubavni horoskop za Lava, za nju i njega

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe

POZNATI LAVOVI

Jenifer Lopez, glumica i pevačica, rođena 24.7.1970.

Karakteristike-temepramenti, optimisti, prijateljski nastrojeni, iskreni, detinjasti, hiroviti, osećajni, empatični

 

Antonio Banderas, špansko-američki glumac rođen 10.8.1960.


Dnevni ljubavni horoskop

22.2.2019.

Prva dekada ( 22.-31.7.)

Ona-Dobro se slažete sa jednim Rakom ili Ribama i želite da date na znanje partneru da imate potrebu za romantičnim doživljajima. Ako ste u vezi sa vodenim ili zemljanm znakom,pokazaće razumevanje za vas.

On- Spremno ulazite u romansu koja ima sve šanse da bude komplikovana, posebno ako je vaša partnerka zainteresovana i za jednog  Ovna ili Vodoliju  niste sigurni da li možete da imate u nju poverenja.

Druga dekada ( 1.-10.8.)

Ona-Možete lako naći zajednički jezik sa nekim  Rakom il nekom Vagom. Ovan će vas takođe možda kontaktirati radi zajedničkog aranžmana kada je posao u pitanju.

On-Veoma ste plemeniti i pokušavate da date na znanje jednom Raku koliko vam je drag mada ima oko vas i onih koji bi rado bili sa vama. Veoma ste popularni u društvu.

Treća dekada ( 11.-22.8.)

Ona-Strastveni deo vaše prirode ne prihvata ograničenja a danas morate da prihvatite činjenice, odgovaralo vama to ili ne. Ne budte previše svojeglavi u kontaktima sa Lavom ili Devicom.

On-Veoma ste zahtevni i posesivni i partnerki namećete neka svoja pravila u vezi koja ona ne prihvata. Moraćete da napravite drugačiju taktiku ali vi ne prihvatate sugestije okoline koja je svesna u čemu grešite.


21.2.2019.

Prva dekada ( 22.-31.7.)

Ona- Tranzit Meseca preko Vage u večernjim satima   donosi vam mogućnost nalaženja rešenja za ono što vam je najvažnije. Dobićete priliku da se sretnete sa jednim Rakom ili Vodolijom. Imate prliku da doživite romansu sa Vagom.

On-Nemate razloga da se brinete kada se radi o vezi sa jednim Rakom ili Ribama. Dobićete poziv koji će vas iznenaditi. Moguć je susret sa osobom koja će vam se dopasti jer je duhovita i simpatična

 

Druga dekada ( 1.-10.8.)

Ona- Ne obraćate mnogo pažnju na osobu kjoa vam je dala na znanje da joj se dopadate već se trudite da I dalje zadržite njenu pažnju. Verujete u mogućnost obnavljanja veze sa jednim Jarcem.

On- Tražite način kako da udovoljite nekoj dami koja vas je više puta kritikovala da je zanemarujete a verovatno ste preokupirani poslovima koji imaju veze sa strancima.

Treća dekada ( 11.-22.8.)

Ona- Moguć je veoma romantičan susret koji ste intimno očekivali i najverovatnije da se radi o nekom ko je izuzetno šarmantan i spreman da se sa vama upusti i u neku vrstu saradnju. Nemate razloga da se nervirate zbog nečeg što vam je racekao Jarac ili neki Lav.

On- Tranzit Marsa povoljno deluje na vas i pored toga što je naglašeno polje neprijatelja. Moguće da ste spremni da se sretnete sa nekim ko živi u inostrastvu i sa kim niste oduvek bili u sjajnim odnosima. Moguć susret sa jednim Jarcem ili sa  Bikom.


20.2.2019.

Prva dekada ( 22.-31.7.)

Ona-Prejake energije Marsa i Urana deluju na vas iritantno i vi ćete se  nervirati ako vas neko ko je obećao, ne pozove.Ne budite impulsivni previše.Partner pokušava da vam izađe u susret, naročito ako se radi o nekom zemljanom znaku.

On-Ne bi trebalo dozvoliti sebi da se angažujete oko nekog ko vas ignoriše na način na koji vama to izrazito smeta iako možda nije naročito upadljivo. Trebalo bi da dopustite sebi i neku slabost ali i da budete uz osobu koja vam to toleriše.

Druga dekada ( 1.-10.8.)

Ona-Naporan dan ako ste u vezi sa Bikom ili Ribama.Ako ste u vezi sa sa ambicioznim sportistom ili umetnikom, pruža vam se prilika da mu date na znanje koliko vam je stalo do njegovog uspeha.

On-Računate na podršku veoma energične partnerke koja je svesna vaših kvaliteta ali i neke vrste krize u koju ste moguće upali zbog novca ili nekih drugih razloga, moguće da se radi o neispunjenim ličnim ambicijama.

Treća dekada ( 11.-22.8.)

Ona- Ako ste slobodni, verovatno ne primećujete da su jedna Vodolija ili neki Strelac veoma zainteresovan za vas.U večernjim satima dobićete poziv od Ovna..Rak bi takođe mogao biti potencijalni udvarač.

On- Neko iz kruga partnerovih prijatelja ili rođaka priča o vama i o vašoj vezi sa osobom oja vam je izuzetno naklonjena i sa kojom imate sjajnu komunikaicju.Verujete da možete da imate uticaja na partnerku  koja vam ne odgovara.


ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe

Facebooktwittergoogle_pluspinterest