Veliki dnevni ljubavni horoskop za Raka za nju i njega

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe

POZNATI RAKOVI

Olivija Mun, fotomodel, glumica, pevačica, rođena 3.7.1980.

Karakteristike-Privržen, osetljiv, promenljivog raspoloženja, esteta, hedonista, smisao za praktično, umetnička priroda

Allesio Boni, italijanski glumac, rođen 4.7.1966.


Dnevni ljubavni horoskop

22.2.2019.

Prva dekada ( 22.-30.6.)

Ona-Mesec, vladalac vašeg znaka  u neptom aspektu sa Venerom  čini vas prilično nervoznom i ne želite da se raspravlajte sa onima koji nisu spremni da vam se nađu pri ruci kod repšavanja običnih problema.

On- Moguć je susret sa jednom damom rođenom u znaku ili podznaku Jarca koja će vam dati na z nanje dajoj se dopadate ali neće biti spremna da učini za vas sve ono što od nje očekujete.

Druga dekada ( 1.-10.7.)

Ona-Očekujete da se nešto dogodi što bi moglo da promeni vaš status u vezi sa jednim Jarcem ili Bikom. Predstaoje vam uzbuđenja i neočekivani suserti. Moguća romansa sa Devicom ili  Blizancem.

On-Želite da zadivite osobu koja vam je simpatična nekim neočkeivanim gestom ili poklonom, pozivom za izlazak i ona će to verovatno prihvatiti ako je Strelac, Vodolija ili Lav.

Treća dekada ( 11.-22.7)

Ona-Venera, u dobrom aspektu sa Neptunom može doneti nekog Bika u vaš život koji je spreman da vam učini nešto po volji, naročito ako se bavi muzikom. Veza sa Devicom može biti turbulentna.

On- Dopada vam se osoba koja može ima nekih problema na poslu, posebno ako radi sa strancima.Privlači vas Vodolija ili neki Lav i moguća je romansa ili prolazni flert negde u većem društvu.


21.2.2019.

Prva dekada ( 22.-30.6.)

Ona- Trebalo bi da se javite osobi koja to od vas očekuje.Verovatno se radi o osobi sa koji ste nekada imali dobre odnose. Tranzit Meseca tokom večeri donosi mogućnost susreta sa neki ko vam je posebno drag a niste u vezi trenutno.  

On- Tranzit Meseca donosi prijatne susrete i razgovore sa onima koji su vam obećali da će sa vama provesti veče. Nemojte se dvoumiti da li da odete da se sa njima sretnete jer će vam biti izuzetno prijatno.

Druga dekada ( 1.-10.7.)

Ona- Niste sigurni da li možete da uspostavite dobru komunikaciju sa Ovnom, naročito ako se na njega iz bilo kog razloga ljuti. Trebalo bi da nađete način da se pomirite sa Škorpijom ili Jarcem.

On- Verujete da će vas partnerP podržati u vezi sa svim onim o čemu ste prilai i vodili duge razgovore, moguće da se radi o neki vašim obavezama i moguće očekujete da vas podrži i partnerka,posebno ako se radi o poslu sa strancima.

Treća dekada ( 11.-22.7)

Ona- Imate mogućnost da sredie svoje odnose sa nekim ko vam je drag ako budete popustljivi.Nemojte se preterano angažovati oko osobe koja vas ignoriše. Dobijate vesti od jedne Ribe i jednog Jarca.

On-Neko vas provocira i to vas nervira jer morate da se pravdate. Trebalo bi da se više potrudite oko Bika koji je nečim nezadovoljan i daje vam na znanje da bi vile vole da ga drugačije tretirate.


Dnevni ljubavni horoskop

20.2.2019.

Prva dekada ( 22.-30.6.)

Ona- Imate način da objasniste Ribama i Devici da ste spremni da u nečemu popustite i verovatno će vam poverovati kao da ste spremni da se mnogo aktivnije postavite u vezi do koje vam je očigledno stalo.Moguća je romansa sa jednim Bikom.

On- Želite da se sretnete sa osobom koja se bavi umetnošću i koja će vam verovatno ispričati nešto veoma interesantno što se odnosi na osobu koja vam je trenutno neka vrsta opsesije. Dobijate vesti od jednog Lava koji živi u inostranstvu.

Druga dekada ( 1.-10.7.)

Ona-Maštate o zajedničkom putovanju sa osobom koja vam je draga i verovatno ćete imati prlike da organizujete put koji bi mogao da vam donese veliko zadovoljstvo i moguće romansu. Nemojte oklevati da se javite osobu koja to očekuje od vas.

On-Očekujete poziv od Riba ili Škorpije da biste negde izašli zajedno, u neko veće društvo  i nećete uspeti da ga odbijete moda vam se možda ne ide u društvo. Pokušavate da ubedite sebe da možete da vladate situacijom kada je u pitanju jedan Ovan.

Treća dekada ( 11.-22.7)

Ona- Dominantni ste i svesni ste toga a Mesec, vaš vladalac u dobrom aspektu  sa  Plutonom omogućava vam da doživite lepe momente u društvu osobe koja vam je draga. Trebalo bi da budete mnogo prilagdljivjii kada se radi o Lavu.

On- Ne želite da se raspravljate ni oko čega jer ste u stvari zadovoljni partnerkom čak iako biste imali šta da joj zamerite, to danas nećete učiniti jer znate da je ona u stanju da utiće na vase raspooženje u oba pravca


ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe


Dnevni horoskop 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest