Veliki dnevni ljubavni horoskop za Strelca za nju i njega

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe

 

POZNATI STRELCI

Tejlor Svift, pevačica i kompozitor rođena 11.12.1989

Karakteristike znaka -humani, komunikativni, kretavini,plemeniti,talentovani, empatični

 

Bred Pit, američki glumac rođen 18.12.1963.


Dnevni ljubavni horoskop

22.2.2019.

Prva dekada ( 22.-30.11.)

Ona-Može doći do poznanstva koje vodi ka stabilnoj vezi ako već niste u njoj, moguće da se radi o nekadašnjoj,obnoveljnoj ljubavi sa osobom koja je veoma okupirana novcem. U sferi finansija nalazite zajednčku temu.

On-Osećate veliku potrebu da se nametnete nekoj dami koja je više puta davala na znanje koliko joj značite i šta od vas očekuje.Trudite se da budete u dobrim odnosima sa Rakom ili Vagom.

Druga dekada ( 1.-10.12.)

Ona-Imate mnogo mogućnosti kada se radi o vezi sa Blizancima da je ozvaničite, da izlazite sa njom ili da joj date na znanje koliko vam znači. Nemojte gubiti vreme na vezu sa Bikom koji je previše egocentričan.

On- Pokušavate da se nametnete Raku koji vas dobro poznaje i ne pristaje ni na kakve vaše nove predloge i varijante kako bi trebalo da izgleda vaša veza. Ona zna šta hoće.

Treća dekada ( 11.-22.12.)

Ona-Mesec iz Vage vas čini  nestrpljivim i vi čekate da se dogodi nešto što bi vaš život učinilo mnogo uzbudljivijim posebno ako ste u vezi sa Vodolijom.

On-Ne ulazite u raspravu sa Rakom, Vodolijom ili Blizancima, jer ćete imati dosta problema u pronalaženju zajendičkog rešenja za problem sa kojim ste ošpterećeni


21.2.2019.

Prva dekada ( 22.-30.11.)

Ona- Oslanjate se na nekog drugog Strelca i Vagu i imate poverenja u njega jer znate da vas neće izneveriti. On će vam učinti uslugu i sve što vam je obećao učiniće o roku čak iako se radi o nečem što nije tako lako izvodlivo. Moguće poznanstvo sa Bikom.

 On- Spremni ste da se udvarate osobi koja je mnogo mlađa od vas upravo jer vas odbija a za vas je to svojevrsni izazov.Ne bi trebalo da se previše nervirate ako vam ne uspe taj poduhvat i ako vam je konkurencija neki Strelac.

Druga dekada ( 1.-10.12.)

Ona- Želite da se sretnete negde u nekom društvu sa jednom Vagom koja vam je izuzetno simpatična i ona će vam verovatno dati na znanje da bi želela da se sa vama češće viđa.Ipak, moraćete da budete mnogo iskreniji prema njoj ako se radi samo o flertu.

On-Pun Mesec u Devici i Sunce u ribama ne odgovaraju vam baš u potpunosti ali vi ćete biti ipak raspoloženi da se viđate u nekom društvu sa jednim Rakom ili Lavom čak iako nisu slobodni.

Treća dekada ( 11.-22.12.)

Ona-Pod velikim ste uticaje Meseca i Jupitera koji vam donose mogućnost susreta sa neki vatrenim znakom koji nije nimalo ravnodušan prema vama. Imate način da rešite dilemu u vezi sa jednim Ovnom.

On-Trebalo bi da se sretnete sa Lavom ili sa Ribama i da razgovarate o svemu što vam je trenutno prioritetno. Moguć je susret negde na nekom većem skupu sa jednom Devicom koja vam je odvano bila simpatična.


ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe


Dnevni horoskop

Facebooktwittergoogle_pluspinterest