Veliki dnevni ljubavni horoskop za Vagu, za nju i njega

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe

POZNATE VAGE

Ketrin Zita Džouns- glumica rođena 25.9.1969.

Karakteristike- uzdržani, promišljeni, selektivni,egocentrični,nedruštveni, sujetni, diplomate

Džin Hekman, australijski glumac rođen 12.10.1968


Dnevni ljubavni horoskop

22.2.2019.

Prva dekada ( 23.-30.9.)

Ona-Spremni ste da preko nečega pređete, naročito ako ste dugo u vezi ili ako ste svesni da je partnerovo ponašanje deo njegovog karaktera na koji ne možete da utičete niti on ima želju da se menja.

On-Držite do svojih principa i pokušavate da se na sve načine nametnete jednom Blizancu ili Raku iako ste svesni da oni to odbijaju i ne žele da vam popuste ni po koju cenu.

Druga dekada ( 1.-10.10.)

Ona-Šarm je vaše oružje kojim veoma dobro baratate na svim nivoima i trudite se da budete u dobrim odnosima sa stalnim partnerom, pretvarajući se da ne shvatate šta vam on u stvari zamera.

On– Ne bi trebalo da budete previše manipulativni čak iako mislite da je sada pravi momenat da na fini način nametnete partnerki svoju volju.Iako se možda radi o nečem nebitnom, nju može da nervira vaša upornost.

Treća dekada ( 11.-22.10.)

Ona-Ako vam se dopada neka Devica ili Blizanci,Vodolija, moguće da ćete ih sresti negde na nekom većem skupu, moguće na koncertu ili negde gde se okupljaju umetnici.

On-Očekujte izvinjenje od nekog ko je nervozan, neraspoložen ili ljut na vas i ne može da prihvati vaše ponašanje a vi se pretvarate da niste svesni šta je uzrok takvom stavu.


21.2.2019.

Prva dekada ( 23.-30.9.)

Ona-Veoma ste  tolerantni prema partneru i podrržavate ga u njegovim planovima, posebno ako je Jarac i ako je već relativno uspešan. Ako se bavite umetnošću  moguće udvaranje na random mestu.

On-Trudite se da ugodite svima koji se na vas oslanjaju i verovatno ćete izaći u susret partnerki koja je veoma romantična i spremna da se nečeg odrekne radi vas ali vi to nećete dozvoliti.

Druga dekada ( 1.-10.10.)

Ona- Ne želite da u nečemu popustite a to bi bilo mudro u svakom pogledu dok ne smislite neku drugu taktiku kada su u pitanju Blizanci ili neki Rak. Dobijate dokaz nečije naklonost i to vam mnogo znači.

On-Vaša  harizmatičnost vas čini vas čini popularnim a vi ste spremni da se ponovo udvaraet nekoj dam koja vam je nekada mnogo značila. Ne ulazite u raspravu sa  Strelcem ili Lavom koji vas dobro poznaju. i koji mogu da vam prirede neko iznenađenje.


Treća dekada ( 11.-22.10.)

Ona- Ako ste slobodni, a dopadaju vam se Lav ili Vodolija, veza može biti previše komplikovana.Trudite se da budete taktični ali to ne donosi nikakvog uspeha. Neko će pokušati da vas nagovori na nešto što ne želite. Pokušavate da nagovorite jednog Ovna ili Jarca da učine nešto po volji.

On- Moguć je kontakt preko Interneta ili preko sms.Moguće da ćete vi incirati susret. Trebalo bi da budete malo direktniji i treba jasno da date na znanje i šta osećate i šta očekujete. Potreban vam je savet osobe koju poznajete preko posla.


ovan bik blizanci rak lav devica vagškorpija strelac  jarac  vodolija ribe


Dnevni horoskop

Facebooktwittergoogle_pluspinterest