Poslovni horoskop za 2017.-Rak, Lav, Devica

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

rak

RAK (21.6. – 22.7)

Ulazite u period pojačane poslovne  aktivnosti naročito ako se bavite privatnim poslom kao i velikih ambicija ali zapitajte se imate li dovoljno energije da sami sprovedete svoje zamisli u delo.Početak godine može doneti nesigurne poslovne partnere koji gledaju samo svoje interese. Mesec vladalac vašeg znaka često vam donosi oscilacije raspoloženja a Uran u polju karijere vam takođe može doneti i sjajne saradnike i one koji su nepouzdani na koje ne možete da računate jer su previše egocentrični. U februaru  i martu možete dobijati razne poslovne ponude od kojih će neke biti privlačne, neke nedovoljno realne po pitanju profitabilnosti.

Malo toga vam ide naruku sve dok Venera ne  uđe u Bika a to će biti tek 6. juna tako da biste do tada morali da se  naoružate strpljenjem jer mnogi saradnici mogu se pokazati kao otvoreni neprijatelji, kao konkurencija sa kojom ne možete lako da izađete nakraj. Pozicija Venere u Ribama, zatim u Ovnu u retrogradnom pa u direktnom hodu, može do 6.juna ukazivati na vašu potrebu da sa koleginicama uspostavite dobre odnose jer će mnoge od njih imati dobre ideje.Mars od 21.aprila do 4.juna može doneti neprijatnosti razne vrste, kritike na vaš račun posebno od strane kolega, ma kog pola da ste.  Ulaskom Marsa u znak Lava od 20.jula mogao bi da krene nešto bolji period. Jupiter, planeta bogatstva, simbol inostranstva u Vagi može doneti poslovne partnere koji su u poslovnim kontaktima sa strancima kao i neke novine u radu u okviru privatne firme.Trebalo bi da se spremite za sve ono što vas tek čeka početkom oktobra ulaskomom Jupitera u znak Škorpije a događaji upravo tada kreću u pravcu u kom ste želeli i zato nemojte biti malodušni naročito ako  budete imati komplikvane odnose sa sardnicima. Pokušajte da na nađete zajednički jezik sa Devicom. Ulazak Severnog Mesečevog čvora u vaše polje posla i novca može značiti za vas od 10.maja, a osećaće se skoro godinu i po  dana, i doneće potrebu da se maksimalno realizujete na finansijskom planu. Tranzit Venere preko vašeg znaka u avgustu a zatim preko Lava i Device sve do 14.oktobra mogao bi biti period realizacije vaših planova i uvećanja prihoda. Ulaskom Jupitera početkom oktobra u znak Škorpije za vas bi mogao započeti jedan mnogo bolji period na finansijskom planu.Do kraja godine, imaćete osećaj da ste superiorni  i da se mnogo toga okreće u vašu koristi. Mnogi će doživeti veliki uspeh, doći će do velikog novca i moći će da se postave kako treba kada je u pitanju njihova karijera, jer će biti mnogo racionalniji i spremniji da prihvate razne izazove.


Lav

LAV ( 23.7.- 23.8.)

Ulazite  u godinu sa prilično teškom pozicijom planeta u Ribama koja vam može doneti konfuziju na finansijskom planu u saradnji sa poslovnim partnerima koji su nepouzdani ili nerealni a u februaru dobijate podršku Marsa iz znaka Ovna  zbog čega ćete moći da započnete nov posao ili da pređete na novo radno mesto.

Vaš znak će biti u priličnoj konfuziji do 10.aprila jer ćete biti pod uticajem Venere koja će ići direktnim pa retrogradnim pa opet direktnm hodom, u martu i aprlu, pod uticajem Marsa i sve to preko vaših astrološkh polja inostranstva i karijere da biste tek u drugoj polivni aprila shvatili da morate da se bi odredite jedan cilj, primarni i da se usredsredite na njega. Severni Mesečev čvor, vaši karmički dugovi, simbol onoga što morate da uradite, ulazi posle 19 godina u vaš znak. Nemate šta da razmišljate nego da plivate niz maticu i da radite šta vam se kaže. Imaćete potrebu da polemišete, da namećete drugima svoje stavove ali Jupiter, simbol velikog noca i bogastva preko vaše kuće komunikaicije može doneti više problema nego dobiti osim ako ste umetnik, pisac, radite u medijima. Saturn, planeta izdržljivosti i ambicije u petoj kući u Strelcu je slab i vi ćete ipak dugo pokušavati da nađete lak izlaz iz problema. Jedina planeta koja vam zaista pomaže je Uran u Ovnu.  Moraćete da napravite zaokre u karijeri čak iako budete smatrali da to nije dobro za vas. Možete imati uspeha u svim delatnostima koje predstavljaju vaše pravo opredeljenje, u poslu u kome uživate. U junu možete donositi pogrešne odluke ,možete biti malodušni i možete biti prilično naivni. To je period kada ne bi trebalo od 4.juna pa sve do 20.jula da ulazite ni u kakve aranžmane sa nekom Škorpijom ili Jarcem. Ako radite posao koji je stresan, napravite drugačiji raspored svojih obaveza i  zatražite pomoć od Strelca ili Jarca, naći će vam se pri ruci, posebno krajem aprila u maju zatim krajem jula i u avgustu. To je vaše vreme. Tokom leta možete imati bezbroj ideja kako da unapredite svoje finansijsko stanje i da se odlučite da  započnete neki posao koji že zahtevati dobre organizacione sposobnosti.Mars, planeta akcije ući će početkom septembra u Devicu a zatim u Vagu i vi ćete imati prilike da pokažete svoje sposobnosti kada je u pitanju neki samostalan posao, honorarni ili neki projekat koji podrazumeva dobru komunikaciju sa strancima, sa saradnicima i originalne ideje. Oni čiji posao ima veze sa nekom vrstom uniforme mogu se nadati uspehu ili ako traže posao, daće ga naći.Ulaskom Jupitera u znak Škorpije, dobijate priliku da od 10.oktobra dobijete priliku da se istaknete u okviru neke velike, finansijski moćne privatne firme. Neko će vam pružiti šanse o kojima ste maštali.


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

Za vas kreće jedan vrlo naporan  ali kreativan period početkm godine jer će biti naglašen znak Jarca ali i retrogradan Merkur vladalac vašeg znaka do sredine januara, što bi moglo da u izvesnoj meri malo uspori vaše poslove. Ipak u januaru ćete pokazati veliku dozu inicijative i spremnost da mnogo toga započnete samostalno, naročito ako ste kreativni predstavnik ovog znaka.Privatni poslovi vam se ne isplate osim ako  nemate neku jaku ličnost koja bi stala iza vas i koja bi mogla i finansijski da vas podrži. Jupiter u Vagi u drugoj kući posla i novca sve do 10.oktobra odgovara osobama čiji posao ima veze sa javnošću, posebno umetnicima. Možete očekivati da vam se jave nekadašnje kolege, posebno iz inostranstva i celo proleće, će biti puno raznih obrta, ponuda, razmišljanja, mogućnosti za honorarne poslove. Februar će doneti mogućnost saradnje sa pomalo zahtevnim saradnicima, u martu će Mars u Biku pomalo usporavati događaje ali može iskrsnuti i neočekivana ponuda iz inostranstva. Ako budete spremni na pomirenje sa nekadašnjim saradnicia, kreće za vas povoljan period. Bilo bi najbolje da od kraja aprila do početka juna ne budete prviše nametljivi a u junu prepustite nekom da vodi vaše poslove jer ćete sve do 20.jula imati mogućnost da sklopite dobre aranžmane. Kada početkom septembra Mars bude ušao u vaš znak postaćete izrazito zahtevni i odlučni, malo  ko će moći da vam stane na put.Imaćete jasnu koncepciju šta želite i s kim da to realizujete.Ulazak Severnog Mesečevog čvora u znak Lava znači da ćete od 10.aprila morati više da slušate druge a manje da vi budete glavni u poslu ma čime da se bavite. Vaša autoritativnost moraće da bude u drugom planu. Počinjete otplatu karmičkih dugova. Sve ono do čega ste nekada dolazili lako sada morate da otplatite a to se može odraziti i na vaš nervni sistem i na vaš ego.Imaćete tokom cele godine prilike da zaradite neki novac na koji ne računate. Dobijaćete šanse za honorarne poslove ma čime da se bavite. Imaćete podršku osoba koje imaju veze sa strancima i moguće da ćete preko nekih honorarnih poslova u inostranstvu takođe uspeti da nešto zradite.Najvažniji planetarni događaja biće prelazak Jupitera, planete koja vlada vašim poljem privatnog biznisa, porodice i partnerskih odnosa, iz znaka Vage u znak Škorpije ali kako je to vaše treće polje biznisa i mentalnog stanja, u kome je Jupiter slab, moraćete da budete mnogo oprezniji u svojim odlukama, jer ćete biti skloni da donosite ishitrene odluke koje neće biti sve u vašem interesu.


J.Holclajtner

Facebooktwittergoogle_pluspinterest