Pozicija asteroida u periodu od 18.-24.4.2022.

Karma –Dobro je postavljena za one koji su rođeni početkom nekog vazdušnog i vatrenog znaka.Na samom početku Strelca u retrogradnom hodu utiče na donošenje odluka koje se tiču inostranstva posebno na one koji su u ljubavnoj vezi sa nekim ko živi u inostranstvu ili koželi da otputuje u inostranstvo.

Amor je u opoziciji sa Karmom u Blizancima u segmentu Merkura i donosi mogućnost dobre komunikacije jer se radi o Blizancima koji su odgovorni za komunikaciju.

Gold u segmentu Škorpije pod uticajem Neptuna govori o mogućem uspehu u bankarskim transakcijama, umetnosti, farmaciji ili medicini. Početkom perioda konjunkcija sa Mesecom donosi pojačanu intuiciju.Opoziciji sa sa Uranom i Viktorijom omogućava dobru zaradu u bankarskim transakcijama i trgovinskim poslovima.

Eros u konjunkciji sa Suncem na početku Bika donosi mogućnost strastvene veze sa nekim zemljanim znakom. Konjunkcija sa Paladom na kraju Ovna donosi uspeh ambicioznim ženama.

Ceres na kraju Blizanaca omogućava rođenim u poslednjoj dekadi ovog znaka uspeh u konkretnim delatnostima.

Crni Mesec Lilit- na početku Raka čini junske Rakove seksepilnim i dobar aspekt sa asteroidom ljubavi  Junom na početku Riba romantičnu ljubav.

Kiron- u segmentu Ovna pod  uticajem Sunca omogućava strastvenim Ovnovima da se pokaju za neki svoj postupak učinjen u afektu.