Astrozenit dnevni numerološki horoskop

Facebooktwitterpinterest

 

 Da biste izačunali svoj bioritamski broj

Saberite dan i mesec rođenja i svedite ga na jedan broj. Npr. rođeni ste 15.7. vaš bioritamski broj je 4 jer je 1+5+7= 13, a 1+3= 4

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

 

 

 

 

JEDINICA 

 

 

 Da biste izačunali svoj bioritamski broj

Saberite dan i mesec rođenja i svedite ga na jedan broj. Npr. rođeni ste 15.7. vaš bioritamski broj je 4 jer je 1+5+7= 13, a 1+3= 4

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

 

 

 

 

JEDINICA

6.9.2020.

Svesni ste važnosti dobre saradnje i daćete sve od sebe da biste uspeli u onome što ste planirali zajedno sa jednom Peticom koja je sličnog mentalnog sklopa kao i vi. Trudite se da šarmirate Sedmcu jer od nje očekujete finansijsku podršku za vaš plan. Dopada vam se jedna Četvorka koja vas u priličnoj meri ignoriše ali vama to kao da ne smeta.

5.9.2020.

Imate mnogo ideja ali da biste ih realizovali moraćete da se dogovorite sa Četvorkom i Peticom koje vam oponiraju i ne dozvoljavaju vam da izrazit svoju individualnost. Imate priliku da razgovarate sa nekom Devetkom o vašim planovima koji se odnose  na put u inostranstvo ili na sradnju sa strancima.


 

 

 

 

DVOJKA 

6.9.2020.

Jedna Petica koja živi u inostranstvu pokušava da vas osvoji svojim šarmom ali i svojim idejama ali i vi na sličan način  reagujete i dajete na znanje da cenite sve što neko čini za vas. Moguće da će jednaSedmica pokazati interesovanje za vaš posao sa strancima što je za vas trenutno najvažnije jer vam je to cilj.

5.9.2020.

Sa nekom drugom Dvojkom ne uspevate da lako nađete zajednički jezi. Trebalo bi da se mnogo više bavite problemima koji su dugo već nerešivi ali vi kao da to na neki način ignorišete. Imate dobru komunikaciju sa Šesticom. Spajaju vas zajednički interesi i vi ćete naći način da rešite jedan problem koji vas je opterećivao.


 

 

 

 

TROJKA

6.9.2020

Ne bi trebalo da se preterano angažujete oko nečega što nije vredno vaše pažnje. Trudite se da dobijete šansu u domenu umetnosti ili medija Tražite srodnu dušu a nju možete naći u nekoj Dvojci i Devetki. Spajaju vas zajednički interesi i vi ćete naći način da rešite jedan problem koji vas je opterećivao.

5.9.2020.

Spremni ste da prihvatite jednu važnu poslovnu ponudu od jedne Jedinice jer je dan pod uticajem tog broja ali pazite Saturn preko Četvorke može negativno da utiče na vas.Moguće je proširenje saradnje sa jednom Devtkom koja dobro zna koliko iskustvo imate u sadašnjem poslu.Moguća je romansa sa osobom rođenom pod neparnim brojem.


 ČETVORKA

6.9.2020.

Optimista ste i skloni da razgovarate o svojim planovima i onome što vas u velikoj meri opterećuje. Danas vam nešto ne odgovara. Mnogi misle da ste nerealni u svojim očekivanjima. Previše se bavite samo svojim osećanjima i niste u stanju da baš lako rešite svoje probleme, očekujete da vam neko pomogne.

5.9.2020.

Možete biti nestripljivi po pitanju odluka koje se tiču inostranstva i preterano opterećeni razmišljanjima o nečemu što nije toliko bitno ovog momenta. Tražite najbolji način kako da unovčite svoje talente i to će vam poći za rukom uz pomoć osobe koja ima u vas veliko poverenja, moguće da je neko ko je rođen iste godine kada i vi.


 Petica,malaPETICA 

6.9.2020

Želite da  organizujete verovatno putovanje u inostranstvo ili da se sretnete sa onima koji su vam posebno veoma dragi. Ne bi trebalo da se preterano brinete oko nećega što se neće ni postaviti kao problem. Trebalo bi da budete daleko praktičniji danas i da se bavite i problemima o kojima niste razmišljali ili ste ih stalno odlagali.

5.9.2020.

Izbegavajte društvo drugih Petica i neke Četvorke jer vas njihove kritike čine i emotivno nestabilnim.Ne podnosite kritike ali možete na lep način naći u razgovoru sa osobom koja vas nervira zajedničko rešenje za nešto što vam je trenutno veoma bitno.


 ŠESTICA

6.9.2020.

Vi ste u danu Sedmice i osećate pritisak sa svih strana Verujete da možete da uradite mnogo toga danas i da  započnete saradnju sa veoma napornim osobama.. Ne ulazite u raspravu sa Sedmicom.Ne želite da popustite u nečemu. Uporni ste i pokazujete koliko toga možete da uradite.

11.8.2020.

Svojom ljubaznošću uspevate da smirite one koji vas nerviraju ili vam na neki način poručuju ono što vama ne odgovara. Trebalo bi da se mnogo više posvetite radu na sebi i stručnom usavršavanju nego na rešavanju tuđih problema,posebno osoba koje to ne zaslužuju.


SEDMICA

6.9.2020.

Veoma ste energični ali se to uglavnom odnosi na vaše lične planove i na vaše poslove u sferi finansija i nekih samostalnih delatnosti. Trudite se da budete maksimalno fer prema onima kojima je potrebna neka vaša pomoć ali vi kao da niste toga svesni. Dobijate vesti koje vas mogu obradovati.

5.9.2020.

Ne bi  trebalo da se previše nervirate zbog novca jer je danas dan Devetke a na vaš broj utuče i Plutona, planete velikog novca i vi ćete naći način kako da dođete do dodatne zarade.Uran je planeta koja utiče na vas inače i bićete raspoloženi da razgovarate o važnim pitanjima koja se odnose na saradnju sa strancima.


OSMICA

6.9.2020.

Dolazi do punog izražaja vaša sposobnost da se snađete u poslu koji zahteva poznavanje matematike i verovatno ćete se lako uključiti u timski rad.. Pokušavate da se adaptirate na narav osobe koja vas nervira i koja vam ne dozvoljava da uradite ono što želite, naprotiv, bićete nervozni i nestrpljivi zbog neke vrste ograničenja.

5.9.2020.

Pod uticajem ste Merkura, Venere i Marsa i bićete spremni da se sretnete sa nekim od koga očekujete jasan i konkretan odgovor na neka vaša pitanj.. Ne dozvoljavate da vas bilo ko provocira i da vam govori šta treba da radite a upravo ćete u razgovoru sa Peticom dobiti takav odgovor.


DEVETKA

6.9.2020.

Vaša energičnost može doneti probelma u komunikaciji se jednom Peticom ili nekom JedinicomVeoma ste Imate potrebu za mnogo boljom zaradom i skloni da maštate o velikim poslovima. Pokušavate da se nametnete jednoj Petici koja vam je slična i koja će biti u prilici da se sa vama dogovori oko nečega ali vi nećete popustiti.

5.9.2020.

Dominacija vašeg broja ali i Četvorke i Petice vas čini izuzetno aktivnim i  verovano ćete se uključiti u neki projekat koji bi mogao da vam donse satisfaciju i poveću zaradu. Moguć je razgovor sa osobama koje su veoma inventivne i imaju sjajne ideje.Pokušavate da sredite odnose.


 

 

 

 

 

Facebooktwitterpinterest