Horoskop poslednje Mesečeve četvrti 20.7.2022.

 

Poslednja Mesečeva četvrt 20.7.2022. u 16.17 h u Beogradu

Podznak ovog horoskopa je u Strelcu na 3.stepenu u dobrom aspektu sa Jupiterom, vladaocem Strelca u Ovnu što stavlja težište na saradnju sa strancima ili na putovanja.Jupiter je u 4.kući ovog horoskopa i simbol je doma i porodice i težište je na nemačkom jezičkom području.Inkonjunkcija podznaka sa Venerom u Raku govori o komplikovanim ljubavnim odnosima sa osobom koja je sklona umetnosti.Dobar aspekt sa Mesecom na kraju Ovna na 27.stepenu u petoj kući kreativnosti i ljubavi a Sunce je na 27.stepenu Raka u osmoj kući velike zarade i erotike ali i ljubomore.Sunce u konjunkciji sa Merkurom na početku Lava donosi vam mogućnost da zaradite u radu sa umetnicima ili ako ste i sami umetik. Sportisti takođe mogu biti veoma uspešnni.

Drugo polje posla i novca sa Plutonom donosi mogućnost zarade u radu sa Rakom jer je Pluton u napetom aspektu sa Mesecom, vladaocem Rakom. Saturn u dobrom aspektu sa Mesecom donosi mogućnost uspeha u radu sa Jarcem i Vodolijom. Mesec-Saturn dobar aspekt donosi i istrajnost ambicioznim vodenim i zemljanim znacima.Saturn u trećoj kući ipak donosi nervozu a dobro postavljene četvrta i peta astrološka kuća sa Mesecom, Marsom, Jupiterom. Uran u šestoj donosi promene na poslu pod uticajem jednog Ovna i Škorpije.

Venra u sedmoj kao planeta ljubavi, hedonozma, braka, u sedmoj kući u Raku može mnogima doneti satisfakciju u ljubavnim odnosima.

Najbolje će iskoristiti poslednju Mesečevu četvrt Rakovi, Ovnovi, Bikovi i Blizanci. Lavovi će takođe biti pred velikim iskušenjem kada se radi o nekom umetničkom projektu.