Nedeljni horoskop -Astrozenit

Horoskop za period od godine za period od 27.1.-.2.2020.godine

 

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Najznačajniji planetarni događaji tokom ove sedmice. je 2.februara prva Msečeva četvrt u Biku koja znači mogućnost započinjanja novih poslova a dotle predstoji mnogo uzbuđenja onima koji su ambiciozni i spremni da se uključe u neke nove poslove i da se maksimalno posvete svojoj karijeri u okviru timskog rada. Na nekim novim poslovima ćete se angažovati uz pomoć jednog Lava, Blizanaca i  Vodolije i verovatno ostvariti dobre rezultate. Ako ste slobodni, imate nekoliko različitih opcija kada je ljubav u pitanju a ako ste u braku ili stalnoj vezi, partner vam pomaže u poslu.


BIK (21.4.-21.5.)

Naglašeno astrološko polje inostranstva i karijere ali i javnosti i prijatelja.. Finansije se polako sređuju i postajete sigurniji u sebe. Trebalo bi da budete mnogo prilagodljiviji ne samo kada je u pitanju saradnja sa kolegama nego u odnosu na oklonosti koje ne moraju biti tako povoljne kako biste želeli.Treba dobro da razmislite da li ste sposobni da se prilagodite nekim novim okolnostima jer prva Mesečeva četvrt u vašem znaku donosi sjajne mogućnosti a Venera u Ribama, uspeh u umetnosti. Ako ste u vezi sa ambicioznim partnerom, on vas u svemu podržava i lakše vam je a ako ste slobodni, verovatno predstoji interesantno poznanstvo.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Merkur u konjunkciji sa Suncem u dobrom aspektu sa Marsom deluje na vas više nego izazovno i vi ćete verovatno biti u stanju da se organizujete tako da vam ostane vremena za sve što želite .Pokušavate da sredite svoj privatan život ali to vam je slaba tačka, naročito ako vas interesuju jedan Ovan, Jarac ili Škorpija ili neko ko je prikazuje u drugačijem svetlu od onog kakav je zaista. Veza sa umetnikom može biti turbulentna. Bolje se orijentišite na rad sa strancima i na svaku vrstu proširenja saradnje sa onima koji vam mogu pomoći da uskroo dođete do željenog cilja.


 

RAK (21.6. – 22.7.) 

Spremni ste da se uključite u neke velike poslove uz pomoć Ovna, Bika , Jarca i Vodolije. Novac vam je na prvom mestu i vi ćete se angažovati oko nekog ko bi mogao da vam pomogne da što pre dođete do cilja, moguće da ćete uložiti neki svoj novac. Potrebno je da se postavite mnogo realnije u pogledu nekih veoma bitnih pitanja koja se odnose na sve segmenete života jer biste mogli doći u situaciju da morate da se nekom pravdate i da budete daleko spremniji na ustupke nego što je to trenutno slučaj. Venera u Ribama donosi vam dobre mogućnosti u vezi sa proširenjem saradnje sa strancima.


LAV (23.7.-22.8.)

Ne morate da se preterano nervirate ako nešto ne ide kako ste zamislitli, pruža vam se prilika da uz pomoć nekog drugog Lava ili Vodolije, Blizanca ili neke Device uradite nešto za sebe ličnost što će vam pomoći da svoju situaciju držite pod kontrolom. Trebalo bi da budete mnogo prilagodljivji kada se radi o poslu sa onima koji su sličnog temeprametnta vašem i da se prihvatite posla koji bi mogao da vam donese dobre prihode. Mogući su susreti koji će vam otvoriti neke nove šanse i nove vidike. Trudite se da budete u toku događaja i ako ste inače talentovani za ono čime se bavite nemojte sebe jeftino prodavati. U ljubavi ste tolerantni i spremni da se angažujete oko partnera koji je izuzetno astraktivan, simpatičani veliki optimista po mnogim pitanjima. Mlad Mesec u Vodolji od 4. donosi neke nove šanse za eksponiranje u javnosti


DEVICA (23.8. – 22.9.)

Tranzit Venere preko Jarca olakšava vam mnogo toga, posebno ako se bavite kreativnim poslom i ako uspevate da se preko saradnje sa zemljanim znacima istaknete u poslu koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju. Nemojte ulaziti ni u kakve rasprave sa onima koji su vam bili do skora nedovoljno lojalni niti bi trebalo da po svaku cenu ulazite u bilo kakav posao sa Ovnom koji je boljeg materijalnog stanja od vas ili koji ima veće iskustvo u poslu. Trudite se da budete u dobirm odnosima sa Ribama i Rakom bilo da se radi o poslu ili ljubavi. Vašu incijativu malo ko razume, bez obzira da li se radi o ljubavnom odnosu ili poslovnom. Radite samo ono što vam može doneti dobre prihode.


VAGA (23.9. – 22.10.) 

Ukazuje vam se šansa kada su neki novi poslovi u pitanju posebno u domenu posla sa javnošću ili u umetnosti, medijima.Mlad Mesec u vašem znaku 4. donosi mogućnost nalaženja rešenja za poslovnu dilemu koja vas je u poslednje vreme prilično opterećivala. Ovan, Vodolija i Lav daju vam korisne savete uz jednog Blizanca koji vam može pružiti i konkretnu pomoć, moguće finansijske vrste, posebno ako radi sa strancima. U ljubavi možete biti prilično nestalni ili nedovoljno spremni da se upustite u ozbiljnu vezu sa nekim ko vam je u svako pogledu odan ili je dokazao svoju privrženost. Ne tolerišete neke manje mane kod partnera koje nisu toliko presudne za vaš odnos.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Spremni ste da se maksimalno posvetite nečemu što znate da bi moglo da vam se isplati i da vam donese dobru reputaciju ali i dobru zaradu. Trebalo bi da budete mnogo prilagodljiviji kada se radi o nekom ko je veoma uspešan i spreman da vam ponudi zajedničku saradnju u okviru velike firme. Dobijate vesti od osobe koja vam je posebno draga i sa kojom možete lako da se dogovorite o mnogim bitnim pitanjima. Ne oklevajte ako ste u vezi sa nekim vodenim znakom nego ozvaničite vaš odnos ako je o tome već bilo reči. Imate šanse da se preselite u neki novi dom ili da negde zajednički otputujete. Ako ste slobodni, na kraćem putu predstoji vam susret sa Vagom, Bikom ili Jarcem.STRELAC ( 23.11.-21.12.)

Očekujete da vam se javi osoba sa kojom ste već imali dogovor u vezi sa putem na koji bi trebalo da odete,verovatno se radi nekoj Vodoliji, Lavu ili Blizancima. Nemate mnogo prilike da se sretnete sa onima kojis u vam dragi kao što će to biti slučaj početkom sedmice kada se radi o jednom Raku ili Lavu u vreme mladog Meseca. Ako imate veze sa medijima ili se bavite poslom zbog koga dolazite u kontakt sa mnogo ljudi, bićete u centru pažnje i mnogi će vam dati na znanje koliko vas cene. Verovatno ćete dobiti priliku da se ponovo sretnete sa nekadašnjom smpatijom posle mnogo godina. Ako ste u stabilnoj vezi ili braku, partner planira promenu stambenog prostora ili kupovinu nekretnine.


JARAC ( 22.12.-20.1.) 

Nekome je veoma bitno da sa vama napravi dogovori u vezi sa poslom koji bi mogao biti isplativ i dugoročan. Na početku sedmice o tome ćete razgovarati i verovatno uspeti da nađete neko najbolje zajedničko rešenje, posebno ako treba da sarađujete sa bikom, Vagom, Jarcem ili Lavom. Imate mnogo planova i uspećete u onome što ste zamislili samo vam je potrebnoa dobra ekipa saradnika. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa jednim Rakom ili Vagom koji su vam obećali da će vam pomoći u vezi sa rešavanjem porodičnog problema. Imate način da ljubavni život dovedete u red, naročito kada se radi o osobi sa kojom niste uvek mogli da nađete zajednički jezik. Nemojte se raspravaljati oko sitnica, posebno ako je partner Devica ili Blizanci.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.) 

Sunce, Merkur i mlad Mesec u vašem znaku početkom sedmice donese sjajne šanse za početak novog posla koji bi mogao da vam se izuzetno isplati. Trebalo bi da budete mnogo prilagodljiviji kada se radi o nekom s kim ste nekada uspevali da ostvarite dobru saradnju, bilo poslovnu ili prijateljsku. Jedno prijateljstvo ili kolegijalni odnos mogu prerasti u ljubavni, samo je potrebno da se drugačije postavite prema jednoj Vagi, Strelcu ili Ovnu. Moguće je preseljenje u nov stambeni ili poslovni prostor.Ako planirate zajednički život sa Ovnom, verovatno ćete imati zgob toga nekih manjih problema, bilo da su materijalne ili neke druge prirode. Ako ste u paralelnoj vezi nijedan od partner nije srećan uz vas.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Ovo je značajna sedmica ako imate dobre prijatelje i jake neprijatelje i ako strepite da bi neko mogao da vam pravi probleme jer se ne slažte ni po jednom pitanju. Potrebno je da se drugačije postavite prema jednoj Vodolji, prema jendom Lavu ili Raku ali da ne odstupite od svojih stavova. To vam trenutno malo teže polazi za rukom jer vam se mnogi suprotstavljaju. Potrebno je da potražite pomoć od Vage ili Bika i da se početkom sedmice organizujete tako da vam ostane više vremena za društveni život, za druženje sa onima koje volite i da se adaptirate na neke nove okolnosti na radnom mestu. Moguć je susret sa osobom koja će vas fascinirali ali verovatno nije slobodna i vama će to smetati ali nećete moći lako da prestanete da mislite na nju.