Nedeljni horoskop -Astrozenit

Facebooktwitterpinterest

Horoskop za period od godine za period od 20.-26.4.2020.odine

 

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Nedeljni horoskop od 4.-10.5.2020.

Imate potrebu za druženjem ali o mnogo čemu ćutite i ne želite nikog da obaveštavate o onome što planirate. Trenutno ste pod dobirm uticvajem Marsa iz Vodolije i dobićete priliku da se angažujete na  poslu koji bi mogao da vam se isplati. Najvažnija je pozicija punog Meseca u Škorpiji što govori o vašoj potrebi da regulišete neka finansijska pitanja. Moguće da ćete biti pomalo ljubomorni na nekog ko vam je inače često pravio probleme zbog svoje nepouzdanosti.Mars iz Vodolije to samo još više potencira.Moguće da u ljubavi pokušavate da održite korektan odnose sa jednim Lavom ili sa osobom koja vam se dopada. Nemojte se previše angažovati oko nečega što vam trenutno ne može doneti zadovoljstvo, posebno ako se radi o prilično komplikovanoj poslovnoj saradnji.


BIK (21.4.-21.5.)

Nedeljni horoskop od 5.-10.5.2020.godine

Razvijate neke nove idejekako da dođete do nekog novca, posebno preko privatnog aranžmana ili posla. Imate mnogo pristalica i onih koji žele da sa vama rade. Tranzit Meseca donosi napet aspekt sa Karmom u vašem znaku i čini vas upornim.Dobro znate šta hoćete i kako da to sprovedete u delo. U tome vas podržava jedna Devica i neka Škorpija. Imate veliko poverenje u Raka koji ima o vama visoko mišljenje i želi da vam na svaki način učni po volji i podrži vaše privatne planove. Pun Mesec 7. u polju partnerskih odnosa donosi mogućnost nalaženja rešenja za ljubavnu dilemu.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Nedeljni od 4.-10.5.2020.godine

Dobar aspekt između Venere u vašem znaku i Marsa u Vodoliji donosi neke nove šanse kada se radi o saradnji sa strancima. Prva Mesečeva četvrt u Lavu vam odgovara jer ćete biti u prilici da razgovarate sa nekim Lavom o vašim finansijama.Verujete da možete da postignete mnogo i da se dogovorite oko nečega što vam je izuzetno bitno a tiče se saradnje sa strancima. Nekome je veoma bitno da sa vama obnovi saradnju i daće vam predlog kako da to sprovedete u delo. Ako vam se dopada jedna Vaga moći ćete da se dogovorite oko mnogo čega. Pun Mesec u Škorpiji donosi 7.maja ponudu za nov posao i verovatno ćete ga prihvatiti ma o čemu da se radi.


 

RAK (21.6. – 22.7.) 

Nedeljni horoskop za period od  4.-10.5.2020.godine

Severni Mesečev čvor napušta vaš znak dan pre punog Meseca u Škorpiji i 7. vi ćete moći da obnovite saradnju sa osobama koje su vam izuzetno drage. Nekome je stalo do saradnje sa vama. Ako ste u emotivnoj vezi sa osobom koja je neodlučna, verovatno nećete uspeti da je uverite da bi trebalo da bude sa vama u ozbiljnoj vezi. Moguće da niste dovoljno odlučni niti tačno znate šta hoćete.Imate mogućnost nalaženja rešenja za zajednički problem sa kojim ste suočeni, vi i jedan Bik ili jedan Lav. Možete se osloniti na jednu Devicu sa kojom imate veoma blizak odnos.


LAV (23.7.-22.8.)

Nedeljni horoskop od 4.-10.5.2020.godine

Nemate dobru komunikaciju sa Vodolijom, Devicom, smatrate da su previše zahtevni ali svoje kontakte proširujete zahvljajući Veneri u Blizancima i ulasku Severnog Mesečevog čvora u polje javnosti i uzvraćene ljubavi. Želite da se istaknete u društvu, da vaši kvaliteti dođu do punog izražaja i poći će vam za rukom da se dogovorite sa onima koji su vam bitni u poslu kako da to postignete. Verujete u mogućnost nalaženja rešenja za finansijski problem. Niste u mogućnosti da se postavite kako treba prema Jarcu, previše ste zahtevni i očekujete da jedan Ovan i jedna Vodolija imaju za vas neograničeno poverenje.


DEVICA (23.8. – 22.9.)

Nedeljni horoskop od 4.-10.5.2020.godine

Spremni ste da nastavite saradnju pod novim uslovima ili da započnete novu saradnu, posebno sa strancima. Imate priliku da promenite mesto boravka ili imate potrebu da nešto završite na način na koji to vama odgovara. Naglašena intuicija, naročito kada je u pitanju vaša karijera. Pokušavate da sredite odnose sa saradnicima koji uglavnom gledaju samo svoje interese. Ne bi trebalo da se previše bavite tuđim problemima.Imate priliku da rešite dilemu uz pomoć jedne Škorpije i jednog Raka sa kojima možete lako da ostvarite veliki deo vaših planova. Pun Mesec u Škorpiji  7.donosi neke nove mogućnosti za napredovanje.


VAGA (23.9. – 22.10.) 

Nedeljni horoskop od 4.-10.5.2020.godine

Društveni život vam je na prvom mestu. Pokušavate da realizujete svoj privatni biznis, moguće da ćete imati priiku sa nekom drugom Vagom da uspostavite dobru komunikaciju. Početak sedmice donosi mnogo susreta, razgovora i mogućnost nalaženja rešenja za problem sa kojim ste suočeni ali koji nije nerešiv. Imate podršku neke druge Vage, Bika ili Blizanaca. Trebalo bi da u vreme punog Meseca 7.maja napravite dogovor oko novca ili da nađete alternativni način zarade. Ljubavni život bi mogao biti uspešan ako ste u vezi sa Vodolijom ili Blizancima.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Nedeljni horoskop od  4.-10.5.2020.godine

Plašite se da će neko moći da vam smeste nešto što nije pravno čisto. Niste sigurni kako da rešite te probleme.Zabrinuti ste jer je jedna situacij van vaše moći da je rešite. Možete biti skloni promenama raspoloženja od euforije do besa. Ne bi trebalo da rizikujete kada se radi o poslu koji vam može doneti dobru zaradu  čak iako je veoma zahtevan.Ako dobijee priliku da se sretnete sa Bikom ili Devicom, verovatno ćete doživeti neku vrstu romanse.U vreme punog Meseca u vašem znaku 7.maja,obnavljate kontakte sa Rakom ili Ribama.STRELAC ( 23.11.-21.12.)

Nedeljni horoskop od 4.-10.5.2020.godine

Veoma ste aktivni i motivišete druge na ono što vam odgovara. Trebalo bi da realizujete  svoje ideje, morate da požurite sa realizacijoim. Tranzit Meseca preko Device, Vage i u Škorpiji čini vas uznemirenim. Kada bude pun Mesec u Škorpiji 7.maja, dobićete vesti iz inostranstva od osoba koje bi mogle da vam učine uslugu ali i da uzmete u drugoj polovini meseca mnogo aktivnije učešće u poslu sa strancima.


JARAC ( 22.12.-20.1.) 

Nedeljni horoskop za period od 4.-10.5.2020.

Ovo je za vas sedmica u kojoj treba da se pozabavite svojim glavnim projektom i da mu date više prostora u svakodnevnici umesto što se bavite pitanjima od opšteg interesa. Verujete da možete da postignete mnogo u nekom samostalnom poslu i trebalo bi da to i pokušate da realizujete da ne trošite vreme i energiju na potrebe drugih a mnogi od vas očekuju podršku. Pun Mesec u Škorpiji donosi vam mogućnost da se istaknete u poslu koji bi vam doneo veliku popularnost. Ljubavni život je sasvim solidan, partner vam je odan i vi ste spremni da sa njim rešavate važna životna pitanja.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)

Nedeljni horoskop za period od 4.-10.5.2020.

Naporna sedmica u toku koje treba mnogo toga da završite i da rešite. Trebalo bi da se odlučite za jednu od opcija koje su vam na raspolaganju ali vi oklevate. Emotivna veza sa Vagom,Blizancima ili Bikom može biti solidna ako ste spremni da se angažujete mnogo više nego do sada. Tražite način kako da se dogovorite sa jednim Strelcem oko bitnih pitanja ali vam u tome verovatno smetaju jedan Rak i jedna Škorpija.Pun Mesec 7.maja u Škorpiji donosi mogućnost napredovanja u karijeri.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Nedeljni horoskop od 4.-10.5.2020.

Tranzit Meseca utiče na vas u najvećoj meri kao i planete iz znaka Bika.Možete biti skloni donošenju odluka u afektu jer su naglašeni aspekti koji govore o emocijama i o preteranoj osetljivosti. Imate potrebu da sve kontrolišete ali vam to ne polazi za rukom ili vam se neko suprotstvalja. Želite  po svaku cenu da zadržite pažnju i naklnost jedne Škorpije koja nije spremna da za vas učini sve što od nje očekujete. Ipak, pun Mesec u ovom znaku doneće vam mogućnost lakše saradnje sa vodenim znacima a za vikend moraćete da u nečemu popustite jednom Strelcu ili Jarcu.


 

 

 

                 

 

 
 
 
 
Facebooktwitterpinterest